Şimdi Ara

Arda'dan Galatasaray'a Mektup !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın Sivasspor'u yenmesi halinde Süper Lig'deki 19. şampiyonluğunu ilan edecek olan Galatasaray'a eski futbolcusu ve kaptanı Arda Turan'dan duygusal bir mektup geldi. İşte o mektup;

'Sevgili Arkadaşlarım ve Fatih Hoca’m,

Çocukluğumun her günü Galatasaray’da oynamayı hayal ederek geçmişti. Mahalle aralarındaki her çalım, her bir gol ve döktüğüm ter, hepsi Galatasaray içindi.

Florya’ya attığım ilk adımdan itibaren ise bir gün Ali Sami Yen Stadı’na Galatasaray Kaptanı olarak çıkmayı düşledim. Galatasaray’ın sürekli oyuncularından olmak, şampiyonluklar yaşamak istiyordum. Ve her küçük erkek çocuğu gibi ben de uykuya dalmadan önce tuttuğum takımın kaptanı olarak hayal ediyordum kendimi.

O gün geldiğinde dünyanın en mutlu insanı bendim.

Bu, benim tüm futbol kariyerim boyunca yaşayabileceğim en yoğun duygu olarak kalacak. Herhangi bir başarı, Galatasaray Kaptanlığı ile eşleşemeyecek benim için.

Galatasaray’daki ilk lig şampiyonluğum da en özel anılarımdan biri olacak. Galatasaray Ruhu’nu anlamak, onu doyasıya hissetmek ve nihayetinde hak ettiğimiz sonu yaşamak, 2008 yılında, henüz 21 yaşındayken nasip olmuştu bana. Karşılaştığımız her zorluğun üstesinden gelerek, son altı maçımızı kazanarak şampiyonluğa ulaşmıştık.

Hayatım boyunca bu camianın bir üyesi olduğum için gurur duydum. Evet, Galatasaray’ın başarılarını artık biraz daha uzakta takip ediyorum. Ama gönlüm, hâlâ takımımla beraber. Takım arkadaşlarım, kardeşim gibi gördüğüm dostlarım, Florya’daki büyüklerim, Hasan Abi, Ümit Abi ve Fatih Hoca’m, sizler her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz.

Mayıs ayında yepyeni bir başarının altına imza atacağınıza tüm kalbimle inanıyorum, şansınız bol olsun!

Uzakta da olsa kalbi sizinle atan kardeşiniz,'

Arda TURAN

(akşam)

• Gelmeye yer arıyor.. Olabildiğince uzaktan atsın kalbin kardeş..
  • Hala Aranızda bu adamın galatasaraylılığından şüphe duyan varmıdır acaba?
  • Açmayın şurda Arda'yla ilgili konu ya...İlk postu atan şahıs gibi Arda'ya her buldukları şansta laf sokmaya çalışan , adamı resmen bize ihanet etti gibi gösteren taraftar bozuntularından bıktım ya.

İnşallah geri gelir valla.Bütün gönlümle istiyorum...
  • Kısaca beni alın demiş, alacaz alacaz bekle az daha
  • çekip gitmeseydin o zaman uzakta değil burada atardı kalbin şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmitekibi

Hala Aranızda bu adamın galatasaraylılığından şüphe duyan varmıdır acaba?

Yahu yeter artık şu Arda'nın Galatasaraylılığı. Kendisi hangi takımı tutarsa tutsun ne yaparsa yapsın Galatasaray için hiçbir anlam ifade etmiyor artık. Ne Galatasaraylılıkmış arkadaş. Gelip geçici bir oyuncuydu ve bitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

Açmayın şurda Arda'yla ilgili konu ya...İlk postu atan şahıs gibi Arda'ya her buldukları şansta laf sokmaya çalışan , adamı resmen bize ihanet etti gibi gösteren taraftar bozuntularından bıktım ya.

İnşallah geri gelir valla.Bütün gönlümle istiyorum...

http://goo.gl/MA6Ja
  • aslan parçası be

seni türkiye'den gitmeye zorlayan zihniyete lanet olsun.

umarım önümüzdeki sezon yine parçalıyla izleriz arda'yı.
  • Kardeşinin geçen gün attığı tweet ve Arda'nın mektubu buraya gelmek istediğinin bir göstergesi bence. Durduk yere bunlar olmaz.

Kulüp teklifini yaparsa Arda kesin A.Madrid yöneticilerine gitmek istediğini ve kolaylık sağlamalarını isteyecek. Ben böyle düşünüyorum
  • Arda'nın yerinde olsam Fatih TErim gelince gitmezdim takımdan, basın sürekli Arda'ya yüklendide arkadaş sen futbolcusunözel yaşamına dikkat et, etmessende yazarlar çizerler o zaman kafaya takma sen çık futbolunu oyna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ne kadar parayı vermeseler de kağıt üzerinde 11 milyon kazandırdı takıma şu kötüleyenler kaç para kazandırdı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda adamsın ama madrid de kal bence 32 de felan gel kapımız açık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

Arda'nın yerinde olsam Fatih TErim gelince gitmezdim takımdan, basın sürekli Arda'ya yüklendide arkadaş sen futbolcusunözel yaşamına dikkat et, etmessende yazarlar çizerler o zaman kafaya takma sen çık futbolunu oyna

iyide adam özel yaşamına dikkat etti ki.. Bence 20-21 yaşındaki bir adama göre çokda olgundu. Gece partilerine katılıp ortalığı birbirine katmadı. Kelepçi parti düzenlemedi ee daha ne yapsın. Arkadşa bu ülkede basından kaçıp birşey yapmıyorsun zaten basında herşeyi evire çevire anlatıyor. Aklı başında insan da demiyor ki ya bence normal bunlar fln diye..
  • arda ne doğrusunu yaptı. benim gelir düzeyim çok iyi olacak değil sevgilime sinema kapatmayı avm kapatırım. adamın her yaptığı olay oluyordu oda dayanamadı gitti
  • Ne yapsaydı adam ? Futbolundan çok özel hayatıyla gündeme getirildi medya tarafından. 21 22 yaşında bir gençsin çocukluk hayalin olan bir takımda futbol oynuyorsun o takımın kaptanlığını yapıyorsun. Akşam geliyorsun evine açıyorsun gazeteyi Arda sinemle şurdaydı yok sinemi aldattımı bu kız kim yanındaki gibi haberleri okuyorsun. Adamın sakatlığını bile sinemden yazdı medya. Siz olsaydınız ne yapardınız ? En iyisini yaptı çok güzel bir teklif geldi ve kabul etti UEFA kupasını kaldırdı, Futbolunu geliştirdi fiziğini güçlendirdi.Farklı futbol anlayışlarını gördü.Ülkemizde her sezon 10 tane Arda 5 Tane Semih Kaya 5 Tane Alper Potuk 8 Tane Salih çıkmıyor maalesef. Çıkanında değeri bilinmiyor. Senin Alt yapından yetişen bir oyuncu şuanda La Liga'da ilk3 olan takımda oynuyor. Bu kadar kötü futbolcuysa ne işi var orada ? 10 numaralı formayı neden versinler futbol oynamayan adama ?
  • anlamadım mektubu gazete aracılığıyla mı ulaştırmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

Her ne kadar parayı vermeseler de kağıt üzerinde 11 milyon kazandırdı takıma şu kötüleyenler kaç para kazandırdı acaba

Atletico Madrid hala 8 milyon euro'yu ödeyemedi.. Transfer sezonunun son zamanlarında çekip gittiği için acele ile Riera'yı transfer ettik oda geçen sezon dikiş tutamadı.. Riera'nın ne olacağı belirsiz olduğu için Amrabat transferi yaptık.. Kısacası yarardan çok zararı oldu Arda'nın..
  • mektubu önce akşam gazetesine yollamış onlar da basın aracılığıyla galatasaraya ulaştırmış.vay anasını be...
  • Arda Allah aşkına gelme şu takıma.

Yazık edersin kendine. Senin futbolundan çok hayatını, yaşamını, gezdiğin gezmediğin yerleri konuşacak bu taraftar/ülke seni haketmiyor. Gelme ne olur gelme.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.