Şimdi Ara

130 TL Arctic P12 PWM PST

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.925
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.amazon.com.tr/dp/B07GJGF56L

Ödeme ekranında kargo + vergi dahil total rakam;

1 adet: 130 TL

2 adet: 231 TL

3 adet: 332 TL

4 adet: 433 TL

5 adet: 534 TL

TR satış fiyatları;

akakce.com
    Arctic P12 PWM PST ACFAN00120A 12cm Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-arctic-p12-pwm-pst-acfan00120a-12cm-fiyati,519808816.html
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Böyle pasif agresif cevaplar hiç hoş olmuyor, germeyin yok yere. Amazondan yurtdışından alacağına bossbilişimden al 70 liraya satıyorlar işte. Aşağı yukarı aynı sürede gelir

boss bilgisayar
    Arctic P12 Soğutucu 12 cm Siyah PC Fan Fiyatları - bossbilisim.com
    https://www.bossbilisim.com/arctic-p12-sogutucu-12-cm-siyah-pc-fan-403755
  • Arada 100 liraya teknobiyotik satar, bu fiyatların fırsat olma şansı yok. Ha güzel fan mı? Ciddi anlamda güzel fan.

• Bragorn kullanıcısına yanıt

Son 6 ayda en düşük 131 TL görmüş olan fanı eminim teknobiyotik 100 TL ye satar.

• Övuldugu kadar iyi bir fan değil bence parmaklarımı çok kit etti 🤣

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SE-224-XT soğutucu üzerinde iki adet beyazını kullanıyorum. Öncesinde 1 hafta kadar Noctua’nın meşhur A12x25 fanlarıyla kullandım aynı soğutucuyu. İşlemci 5600X. Sıcaklıklar 1 derece Noctua lehineydi. Noctua 500 lira, Arctic 120 lira.

Ha üstte egzoz olarak A12x25’lerden vazgeçemedim yine. Noise normalized test yapsak Noctua farkı açar çünkü. Premium hissiyatı, kutu içeriği de net Noctua lehine ama f/p olarak müthiş Arctic’ler.

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

Böyle pasif agresif cevaplar hiç hoş olmuyor, germeyin yok yere. Amazondan yurtdışından alacağına bossbilişimden al 70 liraya satıyorlar işte. Aşağı yukarı aynı sürede gelir

boss bilgisayar
    Arctic P12 Soğutucu 12 cm Siyah PC Fan Fiyatları - bossbilisim.com
    https://www.bossbilisim.com/arctic-p12-sogutucu-12-cm-siyah-pc-fan-403755
  • Keşke şu fiyatlara akasa viper bulsak, piyasa da tek geçeceğim fan 100 liralara inse   marka açısından insanlar uzak duruyor ancak 10 yıldır aktif olarak kullandığım 3 viper 120lik fan var ve tek bir ses dahi çıkartmadı halen daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 10 Mayıs 2022; 21:24:52 >

Aynen bu siteden al sonra thh yollarında sürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Giacchino -- 10 Mayıs 2022; 23:36:57 >
  • Şubat ayında satıcısı Amazon Almanya olan 1 adet crucial 2x8 dual ram ve bu ürünün beyazından Amazon Türkiye üzerinden 4 adet sipariş verdim. Türkiye’ye sevki yasal kısıtlamalar nedeni ile askıya alındığı ek belge (noter onaylı vekaletname) ve ek masrafların olacağına dair mail aldım. Ürünleri Türkiye'ye ulaştıran lojistik firmasındaki yetkili fanlardaki adet yüzünden olduğunu söyledi.2şer 2şer ayrı olarak sipariş geçmemi tavsiye etti. Siparişi iptal ettim ve paramın tamamını parça parça Mart ayının sonunda anca aldım. Ben böyle bir sıkıntı yaşadım. Adetli sipariş vereceklerin bilgisine.

• yyavuz80 kullanıcısına yanıt

Hocam toplam 5 ürün sipariş verdiğiniz için olabilir o. Ben de Nisan ayında iki tane aldım beyazından Amazon Germany satıcılı, gümrüklük hiçbir sorun olmadan geldi eve.

• Konudaki fanı 4 adet olarak 2 hafta önce aldım, 4 adet olduğu için sipariş sevki askıya alındı, gelir mi bilemem. Büyük ihtimal iade dönecek gibi duruyor.
    Biraz araştırdım aynı şekilde 4 tane fan olunca gümrüğe takılanlar olmuş. Çözüm olarak 2 siyah 2 beyaz olarak tekrar sipariş geçtim(beyaz stok bitti) daha gelmedi.

• 5'li p12 (3pinli) olan seti 440'a almıştık geçen aylarda. Fena değil pwm için değer mi ekstra ücret bilmiyorum.

Hocam birbirinden ayrı fanlar bunlar. Biri 3 pin diğeri 4. Pwm pst modeli daha pahalıdır her türlü. Bossbilisimde yurtdışından tedarik ediyor. Daha önce bizzat kendim sordum kendileri yurtdışından geleceğini söyledi. Pwm pst modeli 87 TL gayet iyi fiyat ama gelecek mi gelirse nrzaman gelir muamma.

• EciVeci kullanıcısına yanıt

Dropshipping hocam işte daha önce nanokatalog falanda vardı bu tarz. Gelir gelir merak etmeyin

Gerçekleri yazınca agresif mi oluyoruz? son 6 ayda en dip 130 TL görmüş işte neyin 100 TL sinden bahsediyorsunuz? 3pin P12 almak isteyen gider daha ucuza alır zaten, bu ürün P12 PWM PST, he şimdi ''aynı ürünler ne farkı var?'' diyecek olursan o zaman arctic e yaz da bir daha üretmesin, boşuna üretmiş.

Bir diğer konu da yurtdışından alacağına deyip de boss bilişim atmanız baya ironik olmuş. Adamlar zaten yurtdışından getiriyor hatta çoğu zaman kafalarına göre getirmeyip sipariş iptal ediyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 10 Mayıs 2022; 23:22:42 >
  • ezicioyuncu kullanıcısına yanıt

200 liradan başlıyor ben de ona baktım bunu ona benzettim.

10 yıl olmuştur 30 liraya falan almıştım, kasa değiştirdikçe yeni kasaya takarım. 5 kasa değişmiştir en az, halen sessiz halen çok güzel bir fan.

Bir tane yetiyor egzoz fanı olarak. Orta ayar bileşenler, i5 falan kullandığım için ikinciye gerek duymadım hiç.

• 2 tane 80mm lik versiyonunu kullanıyorum. sesi son ayarda bile rahatsız etmiyor.

• Alacak olanlar 2 den fazla sipariş vermesin gümrükte takılıyor. 3 adet aldım iptal etmek zorunda kaldım. 2 tane sipariş verdim bu defa da içinden zalman fanlar çıktı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu arctic yerli mi acaba? Son zamanlarda gayet güzel ve uygun ürün sürüyorlar piyasaya. Kablosuz ses gelsin yeter diye aldığım kafa bantlı kulaklığın şarjı full bağlıyken bile 3 gün rahat gidiyor hem de 60 liraya almıştım.

• Bu o artic değil.

Senin aldığın steelseries markasının artic adında olan bir kulaklığı.

Konuda bahsedilen marka ise direk adı Artic. Pc bileşenlerinde soğutma ürünleri ürüten bir firma.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.