Şimdi Ara

Arctic Cooling MX-2 vs MX-4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cpu+gpu için kullanıcamda hangisini seçeyim?Arada dağlar kadar fark varmıdır?mx-4 ün fiyatına 2 tane mx-2 alınıyor ondan diyorum boşu boşuna 2 kat daha fazla para vermeyelim 1 derece için

• quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG
    Arkadaşlar cpu+gpu için kullanıcamda hangisini seçeyim?Arada dağlar kadar fark varmıdır?mx-4 ün fiyatına 2 tane mx-2 alınıyor ondan diyorum boşu boşuna 2 kat daha fazla para vermeyelim 1 derece için
    Arada fark vardır. Mx-4 ile Revize edilmiş Mx-4 arasında bile fark var. Eğer alırsanız gri olanı (link'i) değil, mavi olanı (link'i) alın. Edit: Bildiğim kadarıyla revize edilmiş versiyon budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N.Aksel -- 25 Nisan 2013; 21:44:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: N.Aksel

quote:

Arkadaşlar cpu+gpu için kullanıcamda hangisini seçeyim?Arada dağlar kadar fark varmıdır?mx-4 ün fiyatına 2 tane mx-2 alınıyor ondan diyorum boşu boşuna 2 kat daha fazla para vermeyelim 1 derece için
    Arada fark vardır. Mx-4 ile Revize edilmiş Mx-4 arasında bile fark var. Eğer alırsanız gri olanı (link'i) değil, mavi olanı (link'i) alın. Edit: Bildiğim kadarıyla revize edilmiş versiyon budur.

mavi olanın fiyatı daha ucuz neden acaba?Arada tabiikide fark vardır ancak 1 dereceden fazla varmıdır

edit : test buldum gerek yokmuş mx-2 alın aldırın hatta 2 tane mx-2 almak daha mantıklı mx-4 yerine

http://www.overclock.net/t/770414/tt-arctic-cooling-mx-4-tim-review

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLAYEREG -- 25 Nisan 2013; 21:56:30 >

• quote:

mavi olanın fiyatı daha ucuz neden acaba?Arada tabiikide fark vardır ancak 1 dereceden fazla varmıdır
    edit : test buldum gerek yokmuş mx-2 alın aldırın hatta 2 tane mx-2 almak daha mantıklı mx-4 yerine
    Mx-2, Mx-4 ve revize Mx-4 kullandım. i7 3770K 4.4Ghz 1.175v üzerinde, Prime95 ile full yükteki ısıları yazayım size.

Mx-2: 71 derece
    Mx-4: 70 derece
    Revize Mx-4: 63 derece.

Bu sonuçları dikkate alın derim. Macun uygulama konusunda hiçbir sıkıntım yoktur, hepsini aynı ve doğru şekilde uyguladığımdan emin olabilirsiniz.

Özetle Mx-2'yi komşu çocuğuna verdim, oynasın diye.
    Bu arada revize Mx-4'ü İngiltere'de tanıdığınız varsa 12 TL'ye aldırabilirsiniz.

Haziranda Ihs mod yapacağım, unutmazsam ya da bana hatırlatırsanız tekrar sonuçları size bildirmeye çalışırım.

• Ne yani fıreballdan mx 4 aldım gecen hafta yenı serımı dedım kesınlıkle evet dedı rengı grı mavımı olması lazımdı kekledımı kro bızı

Acaba eleman yenı serı eskı serı ne bılıyormu şöyle donanımdandan anlamayan adamları bu tıp ışlerde çalıstırıyolarya ben daha bısey demıyorum bıdaha bahsettıgım yerden bısey alırmıyım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 26 Nisan 2013; 12:34:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömr0681
    Ne yani fıreballdan mx 4 aldım gecen hafta yenı serımı dedım kesınlıkle evet dedı rengı grı mavımı olması lazımdı kekledımı kro bızı
    Acaba eleman yenı serı eskı serı ne bılıyormu şöyle donanımdandan anlamayan adamları bu tıp ışlerde çalıstırıyolarya ben daha bısey demıyorum bıdaha bahsettıgım yerden bısey alırmıyım ben
    Ben de emin değildim hangisinin revize olduğundan, hem gri hem mavi getirttim bu yüzden.

Aradaki ısı farkını gördükten sonra revize olanın mavi olduğunu gördüm.

• quote:

Ne yani fıreballdan mx 4 aldım gecen hafta yenı serımı dedım kesınlıkle evet dedı rengı grı mavımı olması lazımdı kekledımı kro bızı

http://www.ebay.co.uk/itm/Arctic-Cooling-MX-4-Thermal-Paste-4g-/121099342976?pt=UK_Computing_Thermal_Compounds_Supplies&hash=item1c32155480

Gelen ürün bu muydu yoksa gri paketli olan mıydı. Termal macunun rengi değil ambalajın renginden bahsediliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet paket grı
  • quote:

evet paket grı

Sitedeki resim gri evet. Gelen paketin gri olma imkanı yoktur. Gri paketli MX-4'ler geçen yıl ağustos ayı civarında tükenmiştir. Mavi paketli revize ürünler ise şubat sonunda stoklarımıza girmiştir. Geçen hafta alıp da gri paketli mx-4 almış olma şansınız çok düşüktür.
  • Pardon siz kimsiniz avukatlıga soyundunuz grı diyorum yalanmı konusuyorum sence
  • quote:

Pardon siz kimsiniz avukatlıga soyundunuz grı diyorum yalanmı konusuyorum sence
    Yalancılıkla itham etmiyor sizi hocam, sadece bir hata olabilir mi diye soruyor. 2kol3bacak "stoklarımız" dediğine göre firebal'da çalışıyor.
  • tamam ben ankaradakı magazanızdan elden uzun saçlı bı elemanınız var ondan gecen hafta aldım goturuyum degıstıreceklermı mudur bey
  • quote:

quote:

Mx-2, Mx-4 ve revize Mx-4 kullandım. i7 3770K 4.4Ghz 1.175v üzerinde, Prime95 ile full yükteki ısıları yazayım size.

Mx-2: 71 derece
    Mx-4: 70 derece
    Revize Mx-4: 63 derece.

Bu sonuçları dikkate alın derim. Macun uygulama konusunda hiçbir sıkıntım yoktur, hepsini aynı ve doğru şekilde uyguladığımdan emin olabilirsiniz.

Özetle Mx-2'yi komşu çocuğuna verdim, oynasın diye.
    Bu arada revize Mx-4'ü İngiltere'de tanıdığınız varsa 12 TL'ye aldırabilirsiniz.

Haziranda Ihs mod yapacağım, unutmazsam ya da bana hatırlatırsanız tekrar sonuçları size bildirmeye çalışırım.

hiçbir kaliteli termal macun arasında 7 derece fark olmaz isterseniz mx-2 ile sıvı metali karşılaştırın yinede 7 derece olması imkansız ki en düşük değerleri sıvı metal verir

• quote:

hiçbir kaliteli termal macun arasında 7 derece fark olmaz isterseniz mx-2 ile sıvı metali karşılaştırın yinede 7 derece olması imkansız ki en düşük değerleri sıvı metal verir
    Bu seviyede konuşmanıza gerek yok, denediğim sonuçları söylüyorum. Pardon, yalan söylüyormuşum(!)

Kullandığım işlemci 3770K, soğutucu Hyper 212Evo (Çift fanlı - pull&push şeklinde). Bu denemeleri yaparken kasanın konumunu, bileşenlerini değiştirmedim. Fan çıkarma-takma gibi bir durum da söz konusu değildir.

Edit: Siz revize ürünün dahil edilmediği bir teste göre konuşuyorsunuz, ben o testte geçen Mx-2 ve Mx-4'e ek olarak Revize ürün olan Mx-4'ü de bizzat deneyimleyerek test ediyorum. Karar sizindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N.Aksel -- 26 Nisan 2013; 15:02:26 >
  • quote:

quote:

Bu seviyede konuşmanıza gerek yok, denediğim sonuçları söylüyorum. Pardon, yalan söylüyormuşum(!)

Kullandığım işlemci 3770K, soğutucu Hyper 212Evo (Çift fanlı - pull&push şeklinde). Bu denemeleri yaparken kasanın konumunu, bileşenlerini değiştirmedim. Fan çıkarma-takma gibi bir durum da söz konusu değildir.

yalan söylüyorsunuz demedim yanlış birşeyler yapmışsınızdır öyle çıkmıştır yoksa dediğim gibi sıvı metal olsa dahi mümkün değil

• quote:

yalan söylüyorsunuz demedim yanlış birşeyler yapmışsınızdır öyle çıkmıştır yoksa dediğim gibi sıvı metal olsa dahi mümkün değil
    Neredeyse sürekli olarak çevremdekilere sistem toplayan ve kuran biriyim. Sürekli macun sürdüğümü düşünürsek elim oldukça yatkındır bu konuda.

Dün CoolLab'ın Liquid Ultra sıvı metalini temizlik kiti ile beraber İngiltereden sipariş ettim, Haziran ayında elimde olacak. Onunla testler yaparak ısıyı 58-60 derecelere indireceğimi düşünüyorum.
    Geldiği zaman testler yapar, unutmazsam size bildiririm.
  • Az önce prime testinde 75 dereceyi görünce Akasa 455 yerine mx4 revize versiyonu sipariş ettim. Geldiğinde testi tekrar yapıp yazacağım. Hep merak etmiştim bu mx serisini bakalım nasılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ophion84 -- 17 Mayıs 2013; 21:14:35 >
  • quote:

Dün CoolLab'ın Liquid Ultra sıvı metalini temizlik kiti ile beraber İngiltereden sipariş ettim, Haziran ayında elimde olacak. Onunla testler yaparak ısıyı 58-60 derecelere indireceğimi düşünüyorum.
    Geldiği zaman testler yapar, unutmazsam size bildiririm.

Merhaba, aldınız mı sıvı metal termal iletkeni?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

quote:

evet paket grı

Sitedeki resim gri evet. Gelen paketin gri olma imkanı yoktur. Gri paketli MX-4'ler geçen yıl ağustos ayı civarında tükenmiştir. Mavi paketli revize ürünler ise şubat sonunda stoklarımıza girmiştir. Geçen hafta alıp da gri paketli mx-4 almış olma şansınız çok düşüktür.

mavisi olsa ben hemen alıcam mx4 den.
    amanin sitede mavisi var :)
    bayadır bakmıyordum siteye gelmiş sonunda.
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=900100497

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 10 Ağustos 2013; 20:19:07 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster

Bildiğim kadarıyla mavi olanı gerçek değil. Tek çeşit arctic var o da gir renkli olan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.