arkadaşlar arçelik laptop var elimde buna format atmak istiyorum benim masaüstü bilgisayara sp3 boot cd var ona rahatça format atabiliyorum ama laptopa atamıyorum f2 basıp bios girip boot sayfasını açıp ordan dvd room seçiyorum ordan f10 tuşuna basıp formata geçmesini bekliyorum ama olmuyor masa üstü bilgisayarda böyle rahatlıkla atabiliyorum laptoplara nasıl format atılıyor daha doğrusu cd okutturamıyorum yardımlarınızı bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: apo_58
arkadaşlar arçelik laptop var elimde buna format atmak istiyorum benim masaüstü bilgisayara sp3 boot cd var ona rahatça format atabiliyorum ama laptopa atamıyorum f2 basıp bios girip boot sayfasını açıp ordan dvd room seçiyorum ordan f10 tuşuna basıp formata geçmesini bekliyorum ama olmuyor masa üstü bilgisayarda böyle rahatlıkla atabiliyorum laptoplara nasıl format atılıyor daha doğrusu cd okutturamıyorum yardımlarınızı bekliyorum
ilk açılıştamı cd okumuyo? başka bootable cd varmı?
Bazı laptop modellerde bios ayarları etkili olamıyor. Bios'a giriş ekranında ilave olarak <F12> MultiBoot Selection Menu gibi bir seçenek daha bulunabiliyor. Bu seçenekle açılan menüden Optik Okuyucu seçilerek İşletim Sistemi CD'sinin boot etmesi sağlanabilir.
başka cd lerde denedim olmuyor birde f12 ye bastım başka menü açılmıyor
yokmu yardım edecek arkadaşlar
dostum benimde herzamanki format atabildigim laptopa format atamıom noldu birden bire anlamadım cdyi okuyo ama format menüsüne bitürlü geçiremedim sevisine yollıcam artık hddyi değiştirsinler beeee yeter nedir bu ya
arkadaşlar arçelik var bende leptop cd den ön yükleme yazmıyo açılırken biosdan boot ayarlarından değiştiremedim bunu nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz?acill