Şimdi Ara

Arçelik kompresör tutucu parçanın adı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, 10 yıllık Arçelik buzdolabı kullanıyorum sorunsuz.Geçen gün buzdolabının arka alt tarafındaki plastik kapağı söktüm ve tozları nazikçe temizledim.Şimdi buzdolabı daha az çalışıp daha çabuk eco moda giriyor buraya kadar sorun yok. Fakat buzdolabından temizlik yaptığım alt bölgeden uğultu sesi geliyor. Buzdolabını duvara doğru yasladığımda uğultu sesi duvardan sekip daha da rahatsız ediyor. Kompresörün altında bulunan 4 adet parçaya baktığımda üçünün tam , birinin eksik olduğunu gördüm.Sanırım uğultu eksik parçadan kaynaklı.
    Kompresörün sağ alt tarafı sorunsuz parçalar tam;
    Arçelik kompresör tutucu parçanın adı İkinci fotoda gördüğünüz üzere arkadaki delikte parçalar eksik. İnce demir çubuk, ince ufak disk ve vida yuva kapağına benzer kapak eksik.Bu parçaların adı nedir, nasıl temin edebilirim?Teşekkürler.
    Arçelik kompresör tutucu parçanın adı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SychoMind -- 16 Nisan 2020; 20:48:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • motor ayak saplaması o dedikleriniz sesin onunla alakası yok, duyduğunuz ses boruların titreşim sesi veya eğer motor soğutma fanı varsa fan sesi olabilir..
  • Öncelikle yanıtın için teşekkürler. Motor soğutma fanını durduruyorum o az ama kısık uğultu yine geliyor, uğultu motordan geliyor gibi.Yıllardır uğultu yoktu temizleyeyim dedim bu ses çıktı.Pişman oldum temizlediğime.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.