Şimdi Ara

Arçelik Kapı Yönü Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Bir noktayı merak ediyorum başına gelen tecrübe eden varsa bilgi verirse sevinirim. Beğendiğimiz buzdolabının kapı kulpu var(kulpsuz olan modellerden değil). Açıklama kısmında kapı yönü değişir yazmıyor. Ancak bütün kulplu olan modellerde kapı kulpu sol tarafta. Yani soldan sağa doğru açılıyor. Bunun kapı kulpunu bir kereliğine değiştirme şansımız yok mu? Siparişi verirken sağdan açılsın istiyoruz desek firma ona göre takıp gönderir mi acaba? Benim için çok önemli çünkü soldan açılırsa inanılmaz ters bir durum oluyor.

    İstisnasız bütün kulpu olanlar sol taraftan açılıyor. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

    Beğendiğim 2 dolap modeli var.
    2476 CEI
    284630 EI


    Teşekkürler



  • Bu ürünlerde maalesef kapı yönü değişimi mümkün değil. Bosch-Siemens-Profilo grubuna bakabilirsiniz, onlarda yön değişimi mümkün.
  • Kapı yönü değiştirilebilir modellerde de, fabrikadan gelen ürünlerin hepsi, dediğiniz gibi soldan sağa açılır (sağ menteşe denir) şekilde uretiliyor ve dağıtılıyor
    talep teslimat sonrası, ürün açıldıktan sonra, bu menteşe parçalarının diğer yöne göre olanları temin edilerek yapılıyor. Bunun için birkaç gün beklemeniz, dolabı o açılma şekli ile kullanmanız gerekebiliyor.
  • İlginç bir şekilde,
    Özellikle büyük hacimlilerin kapı açılma yönü değişmiyor,
    Sağ menteşe olarak kullanılıyor
  • Bence dünyanın en saçma mühendisliği ve cozumsuzlugu. Mutfak dolabını yaptırdığım için bu ölçülerde de başka buzdolabi bulamadığım için mecbur aldım. Ölmeyiz bu terse açılma mevzusu yüzünden ama gereksiz bir durum kapak yönünün değişmemesi, madem değişmiyor kulpsuz uretebilirler, acaba ben mi çok garipsedim bilmiyorum ama inanılmaz şaşırdım böyle bisey olmasına.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.