Arkadaşlar LG GR-M762HLHM model buzdolabı bir süredir alt tarafın az soğuttuğunu farkettim. üst taraf (derin dondurucu) tamamen sorunsuz. alt tarafa derece koydum 12-15 derece arasında (katına göre) bu da 2-4 derece ayarlı olmasına rağmen. nasıl bir çözüm bulabilrim? direk servis mi çağırayım? kendimce yaptıklarm: 1-içine güclü bir ışıldak koyup, karanlıkta kapak contalarında ışık sızıyor mu diye baktım sızma yoktu. ama corp diye de çekip yapışmıyor. 2-dondurucu kapağını açtım fan sesi var. bir süre sonra heralde kapak açık olduğundan fan duruyor. (parmakla küçük bir düğmeye basıp kapağı kapalı gibi gösterme şansı yok, büyük ihtimal bağlantı noktasında bir düzenek var) 3-alt tarafdakı hava deliklerine elimi tutunca soğuk hava geliyor ama sorunsuz çalışırken ne kadar bir üfleme yaptığını bilmediğim için aaa çok az üflüyor diyemeyeceğim ama öyle şiddetli bir üfleme hatta üfleme gibi bile değil. hafifen soğuk hava geliyor. internette komple dolabı boşaltıp 24 saat etirme önerileri var ama koca dolabı nereye boşaltacağım. servis çağırsam çok mu masraflı olur? ve hemen ölçüm vs ile ile "arıza şu-değiştiriyoruz " derler mi? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. |