Şimdi Ara

Arçelik Imperium 9 A55 C 985 B Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
10
Favori
21.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Imperium 9 A55 C 985 B kullanan var mı önerir misiniz ?




  • +++++

  • Muadil versiyon önünde Grundig yazan modeli kullanıyorum.(55GGU9760)


    Artıları :

    Görüntü güzel, renkler canlı, ips panel.

    Parlaklık 350Nits imiş. Yeterli.

    Ses güzel ve net, benimkinde sağ alt köşede ELAC yazıyor.

    Uydu alıcısı genel olarak hızlı bence ama sinyal kalitesine göre mi değişiyor bilemiyorum ,bazı kanallar arası hızlı bazılarında ortalamadan yavaş kanal değişiyor.

    HD yayınlar güzel gösteriyor .Upscalling iyi.

    3 saniyede tv açılıyor. Bu nasıl olur ? Bence tv tam kapanmıyor uyku moduna geçiyor galiba.

    HDR,HDR+;Doby vision, Atmos ne varsa destekliyor.

    HDRler aydınlık , yeterli seviyede.

    Kumandası güzel, Ama air mouse yok.

    VPI 2000 miş. serisinin en hızlısı. Görüntüde titreme yok. Alt yazılar akıcı.

    Full android 11,

    Netfilix var, HDR, Atmos , Dolby vision destekliyor. Netfilixde menüde bunlar görünüyor.

    Dahili depolama 16gb, yaklaşık 10gb boşluk var.

    wifi güzel çekiyor.

    Bluetooth var, Kumanda blutoohlu.


    Eksileri:

    Sağ kenarın alt tarafında ışık sızması olduğunu gördüm. Gece, karanlık sahnelerde fark ediyorum.

    Kasada çerçeve yok gibi, kasayı kenarından hafif sıkınca gacur gucur plastik esnemesi ve sesi yapıyor.

    350nits az gelebilir belki.... eski tvimde 55VLX9775 vardı bende, back lightı 100 yapınca tüm salon aydınlanıyordu. Gözlerimi açamıyordum. Eskisi 1000nit idi belki.

    Tek LNB girişi, eski tvimde 2 adetti

    2 usb, eski tvimde 3 adetti

    HDMI 2.1 yok:HDMI 2.0 var, 3 port var hepsi mi 2.0 bilmiyorum. Eski tvimde 4 port hdmi vardı.

    Scart yok, composit port yok,

    Kasada Açma kapama fiziki şalter tipi anahtar yok.

    KAsada Volume + ,- tuş yok, kanal +,- tuş yok.

    Kasada önde ortada 1 tane led var. Kumanda sinyal gönderince yanıp sönüyor.

    50Hz.

    Ortam ışık sensörü yok, 15 senelik Toshiba55SV685imde var.


    Youtube'da incelemesi var:

    Arçelik Imperium 9 A55 C 985 B KullananlarScroll.com.tryoutube
    #arçelik #android #4ktv Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCbty1sNZBGoSe23_NwKm-xw/join ❤️ Abone Olmak İçin : http://bit.ly/39AFoXy ❤️ Katıl Yardımı İle Destek Olmak İçin : https://bit.ly/3dM7O2u ❤️ Telegram Kanalımız : https://t.me/scrollvideo Herkese Selamlar Arkadaşlar, Bugün sizlere Arçelik imperium 9 serisi A55 C 985 B model android televizyonunu inceleyeceğim. Android 11 ile gelen televizyon elac ses sistemi ve gelişmiş renk yönetimi ile bir çok izleyicimizin beğenisini kazanacak gibi duruyor. Umarım videomuz sizlere faydalı olur. 📢 Yapılan videoları ve anlatılan konuları beğeniyorsanız. Kanala Abone Olarak ve videoları Beğenerek bana destek olabilirsiniz. Destekleriniz sayesinde farklı kişilere ulaşabilir onlarında faydalanmasını sağlarız. Lütfen Desteklerinizi Esirgemeyin. Sevgilerle Android Tv ve Android Box Gerekli Uygulamalar Arşivi : (Pcloud) https://bit.ly/3lgRfCM Android Telefon Tv Box Geniş Uygulama Arşivi : (Mega) https://bit.ly/2MXUb5d Hoşunuza Gidebilecek Videolarım : Android Tv Box 1080p Netflix Kullanımı : https://youtu.be/reuBqG1qmMY Android Tv Box Webcam Kullanımı : https://youtu.be/4yp7B4uVUic Android Tv Boxta Kullandığım Ekipmanlar : https://youtu.be/sRUluYh1kc0 Android Boxta Kontrolcü/Gamepad Tavsiyem : https://youtu.be/3Og3X8igMXc Android Cihazlarda Kontrolcü İle Pubg Mobile Oynamak : https://youtu.be/RsknHK8G4WA PUBG Mobile Bilgisayarda Nasıl Oynanır: https://youtu.be/cepK9JCA3l8 Teknolojik gelişmeleri ve incelemeleri kaçırmamak için kanalımıza abone olun: https://goo.gl/CDNp7Z İnceleme videolarımızı buradan izleyebilirsiniz ► https://goo.gl/ITc05n Sosyal Medya Hesaplarımız: Facebook: https://www.facebook.com/scroll.com.tr Instagram: https://instagram.com/kaankaya7 Twitter: https://twitter.com/scrollcomtr Ekipmanlarım : https://youtu.be/mB8l4QlxUIQ ➥Kamera : https://amzn.to/2Ks3hsv ➥Kamera Batarya : https://amzn.to/2Is25CL ➥Ses Kayıt Cihazı : https://amzn.to/2v6nJVa ➥Kondenser Mikrofon : https://amzn.to/2UuO92d ➥Yaka Mikrofonu : https://amzn.to/2UKrRsz ➥Tripod : https://amzn.to/2UPXi4K ➥Işık 1 : https://amzn.to/2VyKa0S ➥Işık 2 : https://amzn.to/2IcrGQW ➥Platform : https://amzn.to/2IrQ0gM ➥Platform 2 : https://amzn.to/2KnT68a ➥Sd Kart : https://amzn.to/2VEq6dx ➥Gimbal : https://amzn.to/2P6dyZZ Multimedya Sistemim : https://youtu.be/DVQCUNqUYTg ➥Televizyon : https://youtu.be/OjQxsXtmmnw ➥Tv Box : Hiremco Enjoy+ ➥Blu-ray Sinema Sistemi : http://bit.ly/2GRbT7v ➥Air Kumanda : https://bit.ly/2xpL9cI ➥Gamepad : https://bit.ly/2UGwcef ➥Telefon : https://bit.ly/2wISR1k
    https://www.youtube.com/watch?v=FGxRMT6-37Q&feature=youtu.be

    Muadil rakip markalardan 3000TL civarı daha ucuz. Ben öneririm. 3 yıl garanti var. Servisi çok iyi. Önceki tvmin anakartı arızalandı. 3 gün içinde bu yeni tvyi gönderdiler.



    Işık sızmaları:


    Arçelik Imperium 9 A55 C 985 B Kullananlar


    Arçelik Imperium 9 A55 C 985 B Kullananlar


    Arçelik Imperium 9 A55 C 985 B Kullananlar

    Edit 1: Işık sızmasından dolayı tv aynı model ile değişti.

    Edit 2 : yeni gelen tvde de aynı ışık sızmasının mevcut olduğu görüldü, yeni gelen tv 1 saat çalıştıktan sonra android boot loop a girdi. Ücret iadesi aldım.

    Edit 3: LG OLED C1 aldım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fathTR -- 21 Şubat 2023; 15:15:45 >




  • Merhaba Berkan Bey, ben de Imperium 9 A65 C 985 B serisi düşünüyorum. Acaba siz aldınız mı yorumlarınız nasıldır? Bir de Arçelik 9 serilerinde Andorid 10 sürümü ve 8 serisine göre hafızanın daha yüksek olduğu bilgisini aldım sizlere de iletmek istedim. Konu hakkında çok daha bilgili arkadaşların yol göstereceğine inanıyorum. Saygılarımla.

  • LMR L kullanıcısına yanıt

    Hocam merhabalar, almayı düşünüyordum fakat İzmir de bir çok mağazayı gezdim 985B modelini bulamadım. Görüntü kalitesini de görmeden almak istemedim açıkçası belki artık yaygınlaşmıştır ancak 2 hafta öncesine kadar yoktu. Samsung 65Q70A 16500tl den denk geldiği için onu aldım. VA Panel 120Hz ve Renkleri muhtemelen daha iyi olacağı için Samsung dan yana kullandım. Benzer serisi olan Grundig ile arasında görüntü farkı olduğunu gördüğüm için(aynı anda bir çok tv yi görünce hangisinin renkleri daha iyi verdiği daha kolay anlaşılıyor.) tercihimi ondan yana kullandım umarım üzmez. İnşallah siz de istediğiniz gibi bulabilirsiniz.

  • Öncelikle hayırlı olsun, ben de İzmir'deyim:) Bu hafta Alsancak bayisine gittim fakat gelmemişti. Sitelerinden kontrol ettim Bornova'da varmış. Aldığınız televizyondan memnun musunuz? Ben ip tv yükleme, lisanslı netflix ve youtube olması gibi temel ve basit özellikler arıyorum açıkçası sadece.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim :) Ben kurmadım hala tv yi yarın kurulacak inşallah memnun kalırım. ama şuan biraz zam gelmiş tv lere ben 14 martta almıştım. şuan fark binmiş üstüne. Hocam arçelikte polsan üyelerine %15 ile %25 arası indirim vardı. Eğer çevrenizde polis tanıdığınız varsa değerlendirin

  • A55 c ile a55 b arasında ne gibi farklılıklar var? Kasa aynı fakat kumanda değişmiş gördüğüm kadarıyla. Aradaki fiyat farkına değicek birşey var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İncelemesini yapan arkadas gerçekten ne konuya eksi artı şeklinde değinmiş ağzına sağlık video çok açıklayıcı. Bende buna güvenerek aldım. Muadil Samsung LG TV kere gore ortalama 3 ile 4 bin arası daha ucuz inşallah pişman etmez.. Bugün yarın gelir ise az çok birsey ler söylemeye çalışırim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkan254 B kullanıcısına yanıt

    Hocam deneyimleriniz nedir kurulum olduysa yazarmisiniz??


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shankssan kullanıcısına yanıt

    Merhabalar hocam kurulum yapıldıysa deneyimlerinizi yazarmisiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fantastik66 F kullanıcısına yanıt

    Hocam menü geçişleri çok hızlı. Android çok iyi çalışıyor. Renkleri mükemmel nerdeyse oled e yakın. Renkleri gerçekten çok hoşuma gitti. Parlaklık çok iyi hatta ben biraz kıstım canlı modu beni rahatsız etti netliği ile. Ben TV den çok memnun kaldım. Birkaç nokta da hafif ışık sızması var ekran da siyah sahneler de hafif belli oluyor ama her TV de olabilen bir durum olduğu için çok da takmadım. Kumanda kullanım Manuel ve sesli de çok iyi. Benim tek takıldığım ve eksi gördüğüm nokta TV hard disk i tanımıyor. Ne yaptı isem bunu yapamadım. Görüyor ama dosyaları okumuyor bos gösteriyor disk i hatalı diye çıkarıyor daha sonra. Servisle görüştüm müşteri hizmetleri ile görüştüm. Bu şikayet in herkeste aynı olduğunu çok kısa bir süre içerisinde yeni bir yazılım yayınlayıp bu sorunu cozeceklerini söylediler. Sırf hard disk için iade etmek istemedim TV yi çok hoşuma gittiği için. Servis ve mh nin söylediklerine açıkçası inandım umarım en kısa zamanda halleder ler bu hard disk yazılımını da. TV yeni olduğu, yeni çıktığı için için görmezden geliyorum şimdilik.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shankssan -- 13 Nisan 2022; 4:32:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • shankssan kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun bende dün akşam sipariş verdim 3 ay geforce now üyeliği ile 1 tane oyun veriyorlarmis onu almayı ihmal etmeyin derim. Alırken endişelerim vardı ama film için aldığım için sizin yazdıklarınızdan sonra boşa evham yaptığımi anladım çok teşekkür ederim. Hayırlı olsun insAllah güncelleme ile alakalı merkeze durum bikdirililirse çözüleceğini inanıyorum çünkü bu özellik tanıtımdada yazıyor haricî durumda tüketici hakem heyetine bile gidilebilir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fantastik66 F kullanıcısına yanıt

    Eyv hocam size de hayırlı olsun. Geldiği zaman hard disk i denersiniz olmaz ise sizde hemen bir şikayet oluşturun :) Şikayet çok olursa geri dönüş de hızlı olur. Ben bu gnow ve oyun u bilmiyor idim. Bana 3 ay TV plus 3 ay exxen verdiler. Arayıp sorayım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf GeForce Now için almak istiyorum bu TV'yi başka cloud gaming TV'leri var mı? Varsa nelerdir?

  • fathTR kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bi alt versiyonu olan a65 c 890 modelini aldım, ayarlarda ışık sensörü açıp kapatma seçeneği var. Sizin televizyonda bu seçenek var mı yoksa boşuna mı koymuşlar? Üst modelde olmayıp alt modele sensör mü koymuşlar acaba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MPower12 M kullanıcısına yanıt

    Ben menülerde hiç böyle bir ayar görmedim. Belki 65inch modele özgü koymuş olabilirler. Işık sensör ayarını on/off yapınca ekran parlaklığında bir değişiklik oluyor mu?

  • fathTR kullanıcısına yanıt
    Olabilir. Bir değişiklik fark etmedim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 15 gün önce 65 inç olanını 12700 liraya aldım.ben çok fazla anlamam tv görüntü işlerinden ama deneyimlerimi aktarayım.en çok sesini sevdim apartman dairesi için fazla bile kesinlikle ses sistemi almanıza gerek yok.kumandası sesli komut özelliği müthiş iyi çalışıyor. Beğenmediklerim ise kanal geçişleri çok yavaş iyi ki tv izlemiyorum.bu kadar yavaş olması normalmi bilmiyorum.ülke de izlenecek tv kalmadığı için bu sorun olmadı benim için.bir siyah ekran geldiği zaman her taraf ta beyaz bulutlar var. Film esnasında fark edemedim ama sabit siyah ekran olduğunda her yerden beyaz bulutlar çıkıyor
    Arçelik Imperium 9 A55 C 985 B Kullananlarsanki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • fathTR kullanıcısına yanıt

    Merhaba,

    Bugün Arçelik müşteri hizmetlerine televizyonun HDMI versiyonunu sordum.

    Daha sonra aranacağım söylendi. Birkaç saat sonra arayan müşteri hizmetleri yetkilisi, fabrika ile görüştüğünü, Arçelik Imperium 9 A55 C 985 B model televizyonun üç HDMI girişinin de HDMI 2.1 olduğunu söyledi.

    Bu bilgiyi merak edenler için paylaşmak istedim...

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.