Şimdi Ara

Arçelik-Beko Klima Kullanıcıları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
26.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klima5505 -- 16 Temmuz 2020; 23:44:18 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klima5505 -- 16 Temmuz 2020; 23:44:27 >
  • 9000'lik Bekom gene ısıtma fonksiyonunu yerine getirmiyor. Dış ünite çalışıyor. İç ünitenin defrost ışı yanıyor, fan çalışmıyor. Dış ünitenin ince bakır borusu soğuk ve karlanma yapıyor, kalın bakır boru ise hafif ılık durumda sorun ciddi midir?
  • Arçelik yada beko ise her an bir şey bekleyiniz, kendiniz bir şey üretmediginiz sürece ona buna muhtaç oldugunuz sürece bunlar hep olacak, arada iki seri mal iyi sürülür piyasaya sonrası allaha kalmış artık bu gibi markalardan ürün alanlara diyecek laf yok herkes ettigini çekecek
  • Bende de 22 bin ısıtma , 18 bin soğutma inverter var. önceki yaz almıştım soğutması fena değildi. kışın ısıtma kısmına gelince çok pişman oldum aldığıma. hiç ısınamadım. neyse klimayı aldılar temizlediler falan ama gene iyi değil. Yaz oldu, soğutma kısmını açtım daha da berbat. klima çlaışıyor ama soğuk üflemiyor. tatkar geldiler gazı kaçmış dediler. yükleme yapıldı tabi eskiye göre daha iyi oldu. şimdi sıcak kısmını açıyorum. Bir derece koydum önüne, 46 derece hava üflüyor nasıl bu değer ?

LG-Beko 8510 9000 Btu R410 AA

Dış Sıcaklık,

1 saat kadar 24 derecede çalışan klimanın orta hızda ağız sıcaklığı (50c),

Ardından 30 derecede 30 dakika çalışan klimanın orta hızda ağız sıcaklığı (55c),

24 derece çalıştığında duruşlu 30 derecede ise hiç durmadan çalışıyor , acaba bu değerler nasıldır? üstadlardan yorum bekliyorum.
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

Bende de 22 bin ısıtma , 18 bin soğutma inverter var. önceki yaz almıştım soğutması fena değildi. kışın ısıtma kısmına gelince çok pişman oldum aldığıma. hiç ısınamadım. neyse klimayı aldılar temizlediler falan ama gene iyi değil. Yaz oldu, soğutma kısmını açtım daha da berbat. klima çlaışıyor ama soğuk üflemiyor. tatkar geldiler gazı kaçmış dediler. yükleme yapıldı tabi eskiye göre daha iyi oldu. şimdi sıcak kısmını açıyorum. Bir derece koydum önüne, 46 derece hava üflüyor nasıl bu değer ?

46 derece vermesinerağman ısıtmıyormu mekanı

Orijinalden alıntı: artpoint

quote:

Bende de 22 bin ısıtma , 18 bin soğutma inverter var. önceki yaz almıştım soğutması fena değildi. kışın ısıtma kısmına gelince çok pişman oldum aldığıma. hiç ısınamadım. neyse klimayı aldılar temizlediler falan ama gene iyi değil. Yaz oldu, soğutma kısmını açtım daha da berbat. klima çlaışıyor ama soğuk üflemiyor. tatkar geldiler gazı kaçmış dediler. yükleme yapıldı tabi eskiye göre daha iyi oldu. şimdi sıcak kısmını açıyorum. Bir derece koydum önüne, 46 derece hava üflüyor nasıl bu değer ?

geçen kış bakmamıştım ama sıcak üflemiyordu. demek ki geçen kış başlamız gaz ile ilgili bir sorun. şimdilik fena değil. mekan da pek izole değil tabi. ama yukardaki arkadaşın verdiği örneğe bakarsak -onunki 9 binlik miş- benim klima gene çok sıcak üflemiyor. bu arda ölçümü yukardaki resimdeki, gibi ben de alıcı kabloyu klimanın içine bağlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 17 Aralık 2010; 8:37:19 >

• dışarısı şu an -0,2 derece tam.. klima durdu. beko model lg 7780d .

quote:

Orijinalden alıntı: artpoint

quote:

geçen kış bakmamıştım ama sıcak üflemiyordu. demek ki geçen kış başlamız gaz ile ilgili bir sorun. şimdilik fena değil. mekan da pek izole değil tabi. ama yukardaki arkadaşın verdiği örneğe bakarsak -onunki 9 binlik miş- benim klima gene çok sıcak üflemiyor. bu arda ölçümü yukardaki resimdeki, gibi ben de alıcı kabloyu klimanın içine bağlıyorum.

Diğer arkadaşınki inverterde değil bu durumda sizinki inverter olmasına rağmen ısı düşük kalıyorsa sorun var demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artpoint -- 17 Aralık 2010; 11:34:07 >

• Dışarıda sıcaklık 6 derece olduğu zaman benim mitsubishi SRK405HENF de iptal oluyor Şuanda iptal ufo ile ısınıyoruz ne yazıkki
    Acaba inverter alıp 2000tl vermeğe değermi.
    İlginç olan evde 12000btu arçelik 12040 modeli var ama sorunsuz ısıtıyor bu yüzden inverter bende sou işareti yratıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artpoint -- 23 Aralık 2010; 23:35:06 >

Orijinalden alıntı: blackcoupe

geçen ay yatak odasına bir BEKO 18.000 BTU klima taktırdım. bu markayı almamdaki en büyük sebep de servisinin ciddi çalışıyor olması , ama klima bir rüzgar sesi mi artık iç ünitedeki elektrik motorunun sesi mi bilemiyorum , tayyare mübarek.
    en düşük hızda bile ses çok bariz. ama soğutması gerçekten güzel. anında soğutuyor. oda da fazla büyük değil ama rahat çalışsın makine diye yüksek kapasiteli aldım biraz.

servis taktı gitti . vakum olayından falan anlamadığımdan takarlarken bakmadım bile. ama güzel soğutuyor.
    daha önce oturduğum evde de beko vardı 9000lik gayet memnunduk. yıllarca tık demedi. ama boruların izolasyonları bir arkadaşın da dediği gibi dağıldı gitti, servisi falan çağırmadık. senelerce çalıştı öyle, hala da çalışıyor.

neyse sonuç olarak klimamız gayet iyi şimdilik , bir de biraz gürültüsüz çalışsa tam olacaktı.. zaten artık alışmaya başladım gürültüye de açıkçası.

dış üniteye çıkıp balkondan baktım
    1950 wat yazıyor aklımda doğru kaldıysa .

edit :
    LG ARÇELİK TESİSLERİNDE ÜRETİLMİŞTİR yazıyor etiketinde.
    hey gidi hey...

Küçük bir alana gereğinden yüksek kapasitede klima taktırırsanız tabii ki sesi rahatsız edecektir...

• ben 1 mt kısalttım zaten

öyle dediğin gibi üşenme vslik bi durum yok yani

1mt kısaltan 2mtde kısaltırdı niye arkaya dolasın

spin atma olayını bu forumda ve aldığım arçelik bayisindeki konudan haberi bile olmayan biriside söyledi

ordan kafam karıştı zaten

tbrk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albatroshaski -- 14 Mayıs 2012; 1:22:48 >

Orijinalden alıntı: albatroshaski

arkadaşlar Arçelik 6210 plus S 24 binlik klima kumandası elinde olan var mı ya da nerden bulabilirm

4020 vs gibi modellerin klima kumandaları uyumludur. Hiçbirşey bulamazsanız, 25tl ye universal klima kumandası ve kartı alarak klimanızı tum konumlarını aktif olarak kullanabilirsinz. (cihazın garanti kapsamı dolduysa)
  • quote:

Orijinalden alıntı: koko69

Bu sene arçelikde yeni model var mı ?

Arçelik klima da yenilik yaptımı bilgim yok.

Orijinalden alıntı: emre_saganak34

quote:

Orijinalden alıntı: koko69

Bu sene arçelikde yeni model var mı ?

Arçelik klima da yenilik yaptımı bilgim yok.

Emre bey nasılsın? Aynı sektörde misin yine ? Hangi firmadasın?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.