Şimdi Ara

ARÇELİK / BEKO 8860 5S 4K Diamond Netflix TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
2.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar

    Arçelik ve Beko markası altında satılan Netflix uyumlu 8860 5S 4K Diamond UHD televizyon kullanan varsa aranızda, aşağıdaki sorularıma yorum yapabilirler mi?

    - Netflix uygulaması 4K uyumlu mu?
    - Youtube uygulamasa 4K uyumlu mu? (Bildiğim kadarıyla Appletv 4k içindeki Youtube uygulaması max 1080p gösterebiliyor. Uyumsuzluk nedeniyle 4k gösteremiyor)
    - inter@ctive 4.0 uygulama dükkanı var mı?
    - Tivibu /Dİgiturkplay /Blutv/Puhu uyumlu uygulamalar appstore da var mı?
    - Genel anlamda TV nin kanal geçiş hızı vs gibi temel özelliklerinden memnun musunuz?

    Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taydag -- 7 Şubat 2019; 16:3:19 >



  • Ben kullanmadım ama almayı düşünüyorum 3 bin TL ye 4k 49 inç eli yüzü düzgün TV yok bayideki adama sormuştum bi appstore yok ama YouTube Netflix uygulamaları kurulu geliyor demişti blutv yok yani ama telefondan ekrana yansıtma özelliğini kullanırsınız demişti. Netflix içinde Netflixin üst paket üyeliği varsa internet hizida desteklerse Tv'de de oynayatabilirsin bence. Ben ayaküstü bakmıştım TV'ye ama sesi falan iyiydi. yakın zamanda bayiye gidip daha detaylı bilgi alacağım.
  • Up
  • Up
  • Ben beko aldım kullanıyorum uygulama için bir market yok netflix ve youtube 4k destekli ayrıca netflix de 5.1 sesi de destekliyor. Ses ayarları kısmın da dts drc diye bir özellik var youtube 4 k video indirdim hdd den bağladım açtım görüntü var ses yok arastırdım çogu tv de aynı sorun var dts orda öğrendim dediğim gibi dts drc özelliğini açtım yine yok ses tv gayet güzel tabi market bir eksiklik ama benim için yeterli netflix üst paket üyeliğim var aldıgım hız max 10 mbps filmleri 4k izleyemiyorum ama çok net güzel veriyor özellikle modem 9 yıllık airties arka odadan wifi bağlantı yapıom banamısın demiyor wifi si çok iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.