Şimdi Ara

Techwood 43US902 vestel üretim 4K Smart TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Techwood 43US902 model 4K çözünürlük ve dahili Wi-fi olan bu modeli 4 ay önce almıştım.

    Ürün karasal ve uydu alıcılı, youtube netflix benzeri uygulama içeren, ultra slim panel diye geçen bir cihaz.

    Ancak! Evet ancak kısmı maalesef mevcuttur, aldığım günden beridir servis ile günlük görüşme yaptırıyor.

    Başlar da youtube uygulaması içinde aniden donuyor ve kalıyorsdu. Trt 4k yayında ses gelmiyor du, trt yayınlarında teletext erişimi sağlanamıyordu. Smart TV özelliği olan yan ekran mı neyse ara ara oda çalışmadı ve halen trt de mesela videoları açmıyor. Derken wifi bağlantı ile ekran yansıtma da tv yayını ile pc ekran görüntüsü birbirine girme problemi oldu. Acaip bi yeşil ekran çıktı. Telefon dan bağlantı da zaten yansıtma sağlıklı ve akıcı olmuyor! Neyse derken 4k video attım usb ye ve kullanım kılavuzunda belirtilen formata da uydum ama görüntü verdi ses vermedi! Baktım ara ara kumanda tepkisi gecikti, bir gün açıldı ses var görüntü yok eyvah derken kapadım açtım görüntü geldi. Ama kumanda sonra youtube da ara ara tepkisiz kaldı. Neyse bunlar olurken elektronik program rehberi hep sorunlu oldu. Doğru düzgünce çalışmadı.

    Bunları her seferinde müşteri hizmetlerine ilettim, önce yazılım güncellemesi attılar, sonra anakart değişimi yaptılar, sonra tekrar yazılım atıldı derken wifi kartı değişti ama elektronik program rehberi hiç düzelmedi! Prize yeni tak çalışıyor ama 48 saat geçmeden gidiyor bir daha da gelmiyor!

    Artık şu cihazı değiştirin ya da iade alın diyorum servis kaydı açıyorlar. Bugün tekrar servis gelecek miş. Bu sefer de gelsin ondan sonra tüketici hakem heyeti yolu gözüküyor.


    Vestel üretimi Techwood 43US902 model 4K Smart tv ile böyle sıkıntılar yaşadım yaşıyorum. Şayet başka kullanan ve benzer sorunlar yaşayan varsa bilmek isterim. Hatta Vestel 43u9500 modelinde de sorunlar okudum başka sayfalarda ve özellikleri birbirine yakın cihazlar. Bunların sanki hepsi üretim sorunlu gibi geliyor bana ama bilemedim.


    Techwood 43US902 kullanıcı yorum şikayet tecrübe kullanım kumanda inceleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matgab -- 9 Ocak 2021; 15:44:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Son servise gitmesinden sonra tekrar ana kart değişimi için merkezden aradılar, değişmek istemiyorsanız iade alın dedim, bu son bir daha parça falan değişmicez fabrikadan mühendisler size özel kart gönderecek falan filan dediler. Bende siz bilirsiniz dedim, çünkü cihazın dikiş tutmayacağını biliyorum. Neyse aradan bir müddet geçti tekrar merkezden aradılar... Maalesef sorunlar tekrar etti size sıfır emsali ile değişim yapacağız! Aslında değişim için sunulan Vestel 43U9500 teknik olarak benzer ancak Techwood 43US902 modeli çok ince panelli yandan bakınca göze çok hoş görünmekte idi gelen cihaz o kadar ince değil!

    Artı olarak Techwood da subwoofer çıkışı vardı bunda öyle bir çıkış yok. Neyse ürün geldi kurdular yaklaşık 1 aydır kullanmaktayım ama eski cihazın yandan bakınca renkleri bozulmazken bunda bir solukluk oluyor. Anlaşılan bu ips panel olmadığını gösteriyor muş...


    Yani giden Techwood 43US902 ips panelmiş ve ekstra ses çıkışları vardı, çok ince panel ve çerçeve de cabası, lakin yazılımsal bitmek bilmeyen sorunlar nedeni ile bir türlü sağlam kullanmak nasip olmadı. 5 Ayda 8 servis müdahalesi ile maratonu bitirdik.

    Gelen Vestel 43U9500 ise yan açılardan çok soluk renk veriyor illa düz açı ile bakmak lazım... Ses çıkışında ilave subwoofer çıkışı da yok.. özellik olarak bir tek Bluetooth artısı var ancak menü de buna dair işaret yok, nerden açılır kapanır belli değil, ilk hafta tesadüf telefonu bağladım sesi verdi başka da bir işe yaramadı Bluetooth.

    Techwood 43US902 maceram da böylece hızlı bir şekilde son bulmuş oldu. Herkese iyi eğlenceler..





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.