Aldık bakalım bu nasıl çıkacak ariston gibi kötümü olacak mahkemelerde sürünecekmiyim cumartesi kullanmaya başlayagım,almak isteyenlere yazarım düşüncelerimi yazacagım
ben yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ve memnunum inşaallah sorun çıkarmaz
güle güle kullanın sağlıkla
Sagol arkadaşım Smr20 benimde bugün (cumartesi) arçelik çamaşır makinem baglandı bende şimdilik çok memnunum sessiz ve baya bir özelligi var baya araştırdım almak için benki bu işin içinde saylırım o yüzden dahada korkarak alıyorum, aldıktan sonra iyice inceledimki çamaşır makinesi (8124 SJ-5980 İTHAL KORE MALI VE SAMSUNG) bunada çok sevindim her ne kadar üzerinde arçelik yazıyorsada oradan ithal etmiş zaten yerli olsaydı kesinlikle almazdım kardeşim yandı orbital makineyle
izmir bölgeden sami bey ve erhan beylede görüştüm motorunun direct dreve oldugunuda ögrendim kısaca iyiki almışım ikimizde iyi günlerde kullanalım iyi geceler
Bu ürün heryerde yok. Olanlar arasında da iyi fiyat farkı var.
Daha önce 6220 aldığımız mbnstore dan alacağız heralde. Piyasadan çok çok aşağı. Güven sıkıntısını da aştılar, bu 6220 den yüzlerce sattıkları söyleniyor. Ürünü aldıktan 3-4 gün sonra servis geliyor, kurulumu yapıp garantiyi de başlatıyor. 35 YTL verip 7 yıla da çıkarabiliyorsunuz garantiyi, tabi bunu gelen servis yapıyor
Sagol arkadaşım Smr20 benimde bugün (cumartesi) arçelik çamaşır makinem baglandı bende şimdilik çok memnunum sessiz ve baya bir özelligi var baya araştırdım almak için benki bu işin içinde saylırım o yüzden dahada korkarak alıyorum, aldıktan sonra iyice inceledimki çamaşır makinesi (8124 SJ-5980 İTHAL KORE MALI VE SAMSUNG) bunada çok sevindim her ne kadar üzerinde arçelik yazıyorsada oradan ithal etmiş zaten yerli olsaydı kesinlikle almazdım kardeşim yandı orbital makineyle
izmir bölgeden sami bey ve erhan beylede görüştüm motorunun direct dreve oldugunuda ögrendim kısaca iyiki almışım ikimizde iyi günlerde kullanalım iyi geceler
Gürcan Bey, merhabalar...
Beyaz eşyalarımı yenilemek istiyorum. Şu ürünler hakkında yorumlarınızı istirham edecektim...
Arçelik Buzdolabı 8820 SBS NF Arçelik Çamaşır Makinası 7104 SJS Arçelik Bulaşık Makinası 6251 ES Samsung Plazma TV 42" Q91
şimdiden teşekkürlerimi kabul edin lütfen...
quote:
Orjinalden alıntı: mdogan70
Beyaz eşyalarımı yenilemek istiyorum. Şu ürünler hakkında yorumlarınızı istirham edecektim...
Arçelik Buzdolabı 8820 SBS NF Arçelik Çamaşır Makinası 7104 SJS Arçelik Bulaşık Makinası 6251 ES Samsung Plazma TV 42" Q91
şimdiden teşekkürlerimi kabul edin lütfen...
TV haricinde seçimleriniz iyi değil.Özellikle çamaşır-bulaşık makinesi kalitesiz ve pahalı ürünlerdir. Bunlar yerine beklentilerinize göre
Olabilir.Ama benim size tavsiyem klasik tip buzdolabı almanız.Çünkü gardrop tipi buzdolaplarının hacmi büyük olsa da boyuna hacimli olduğundan raflarının alanı küçşük ve kapı cepleri çok büyük.Türk kültürüne pek uyumlu değil.Ben olsam klasik tip tercih ederim.Ona göre model tavsiyesi de yapabilirim.İyi günler.
rtık üretilmiyormuş ne bu nede 8144 serisi arçelik üretime son vermiş