herkese merhaba..yakın zamanda bi buzdolabı almayı düşünüyorum..bende yerli ürünlere pek sıcak bakanlardan değilim..fakat arçeliğin üst sınıf dolapları bana pek fena gibi gelmedi..ve servis avantajınıda malesef göz ardı edemiyorum..çünkü bulunduğum şehirde malum tavsiye edilen ithal markaların hiçbirinin servisi yok..bu yazdığım modelde şu anda fiyat ve hacim olarak bana uygun gibi görünüyor..beyaz olanı 2000 tl inox olanı 2300 tl civarında..kullanan yada yorum yapabilcek olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı rica ediyorum..Candoğan bey eğer bu ms ı okursanız siznde fikrinizi özellikle bilmek isterim..çünkü zaman zaman arçelik modelleride incelediğinizi biliyorum..kapı içi rafları bazı arçelik modellerdeki gibi çok ince değil ve ses seviyesi 39 dsb diyor özelliklerinde..yardımcı olabilcek herkese şimdiden teşkkürler..
Arçelik'in üst seri ürünleri dediğiniz gibi bence de iyi. Sadece fiyatları muadillerine göre çok yüksek.
Orta ve alt sınıfları rezalet durumda ama 500lt üstü, özellikle dondurucusu altta olan modelleri alınabilir.
İlginiz için teşekkür ederim Candoğan Bey.Arçelik fiyatları gerçekten çok fazla..hatta bunlar indirimli fiyatları bide:)..benim eski dolabımda kore malı Conti..yaklaşık 17 senelik bi dolap..çok mennun olarak kullandım dolabı..bi kere bile servise gitmedi..fakat artık dolapta piyasada yok,serviside tabiki..hem küçük geliyor hemde bi kaç kapı rafı çatlayıp kırıldı yıllar sonra..dolayısyla bulamadım kapı raflarını..servis sıkıntısını o yüzden yaşamak istemiyorum tekrar..sizde onay verdiğinize göre bu model arçeliği alacağım sanırım..tekrar teşekkür ederim..