Şimdi Ara

Arçelik 4120a yardim kendi kendine kapaniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • S.a yaklasik 5 6 senedir sorunsuz kullandigimiz makinaya birseyler oldu. Makina calisirken kendi kendine kapanmis. Fişi takinca ışıklar yanmiyor. Kapat ac dugmesine arka arkaya basinca arada yaniyor. Yandiginda makinayi baslattim yıkama suyunu aldi makina calismaya basladi yarim saat çalıştıktan sonra yine kendi kendine kapanmis hiçbir isil yanmiyor. Simdi kapat ac dugmesine arka arkaya basinca arada yaniyor sonra kendi kapaniyor.
    Sorun neyde olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Açma kapama tuşu bozuktur bendeki eski AEG makinamda da olmuştu.makinayi baslattiktan bir sure sonra kapaniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hikmetim

    Açma kapama tuşu bozuktur bendeki eski AEG makinamda da olmuştu.makinayi baslattiktan bir sure sonra kapaniyor.

    Yok hocam zannetmiyorum açtım baktım oraya hiçbir sikinti gorunmuyor. Forumlarda biraz arastirma yaptim elektronik kartin uzerinde d21 diyotu varmis onun bi bacagi kesilince sorun halloluyormus ama ben o diyotu bulamadim hatta elektronik karti da bulamadim makinanin uzerinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açma kapama butonunu değiştirin. Düzeltmezse kartın besleme devresinde sorun vardır, kartın değişmesi gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    Açma kapama butonunu değiştirin. Düzeltmezse kartın besleme devresinde sorun vardır, kartın değişmesi gerekir.

    Ustam o kart dediginiz yer neresinde makinanin dün akşam hertarafina baktim makinanin bulamadım d21 diyotunu ariyodum o diyotta o kartin üzerindeymis heralde. Elektronik olarak kondansatorun 10 kati buyuklugunde bi gri yuvarlak malzemeeden baska hicbisey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyninizi sulanana kadar forumlarda gezip okuduğunuz her bilgi sanki sana lazımmış gibi kalkmış burda yorum yapıyorsunuz.(d21 diyodu )
    açma-kapama düğmesini değiştir.burayı çöplüğe çevirip edindiğin konuyla alakasız bilgileride kendine sakla.
  • sizin anlayamadığınız yanlış olan bir yerlerde birşeyler okuyup sanki aynı olay sizin makinada varmış gibi anlayıp kendinizide okuyanlarıda yanıtmanız.öncelikle d21 dediğimiz diyot 90v 1a diyot olup sınırlı sayıdaki modelde smps beslemede kullanılır.bu diyodun bozuk olması beslemeyi tıkayacağından ön panelde hiç ışık yanmaması gibi bir arıza verir.oysaki sizin makinanız çalışıyor ışıkları yanıyor.belli belirsiz komple ışıklar sönüp makine duruyor.bunun içinde öncelikle bakman gereken yer açma - kapama anahtarıdır.ben 21 senelik bu işin içindeki biri olarak kimseye atarda yapma ahkam kesme gibi bir ihtiyacam gereğimde yok.bu forum hariç 4 forumda yazıyor bir forumundada bölüm yöneticiliği yapıyorum.benim böyle şeylere ihtiyacım yok.baştada belirttiğim gibi okuduğunuz şeyleri buraya yazarken kesin bildiklerinizi yazın sağdan soldan duyduklarınızı değil.unutmayınki bu yazılanları herkes okuyup uygulamak ister yapılan yanlış hem keseye hemde zamana zarar.saygılarımla.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bakımcıı

    sizin anlayamadığınız yanlış olan bir yerlerde birşeyler okuyup sanki aynı olay sizin makinada varmış gibi anlayıp kendinizide okuyanlarıda yanıtmanız.öncelikle d21 dediğimiz diyot 90v 1a diyot olup sınırlı sayıdaki modelde smps beslemede kullanılır.bu diyodun bozuk olması beslemeyi tıkayacağından ön panelde hiç ışık yanmaması gibi bir arıza verir.oysaki sizin makinanız çalışıyor ışıkları yanıyor.belli belirsiz komple ışıklar sönüp makine duruyor.bunun içinde öncelikle bakman gereken yer açma - kapama anahtarıdır.ben 21 senelik bu işin içindeki biri olarak kimseye atarda yapma ahkam kesme gibi bir ihtiyacam gereğimde yok.bu forum hariç 4 forumda yazıyor bir forumundada bölüm yöneticiliği yapıyorum.benim böyle şeylere ihtiyacım yok.baştada belirttiğim gibi okuduğunuz şeyleri buraya yazarken kesin bildiklerinizi yazın sağdan soldan duyduklarınızı değil.unutmayınki bu yazılanları herkes okuyup uygulamak ister yapılan yanlış hem keseye hemde zamana zarar.saygılarımla.

    Usta seni anliyorum işinde gayet iyisindir tecrubelisindir tamam ben bu meslegi bilmiyorum anlamiyorum kabul ediyorum ben sadece fikir alisverisi yapmak istedim ama senin tutupda burayi copluge cevirmissin kendi bilgilerini kendine sakla demen yanlis birsey bir buyugum olarak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • D21 diyotunun sizin cihazla bir bağlantısı yoktur. O olay 4120F, 4120FT için geçerlidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    D21 diyotunun sizin cihazla bir bağlantısı yoktur. O olay 4120F, 4120FT için geçerlidir.

    Tamam ustam artik sorundan eminiz sagolasinn

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.