Şimdi Ara

Arçelik 3340 YG çamaşır makinası açma kapama butonu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
14.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Arçelik 3340 yg çamaşır makinası, bu makina çok eski bir makina olmasına rağmen bu güne kadar hiç sorunsuz çalıştı, aslına bakarsanız hala çalışmaya devam ediyor, tek sorunu açma kapama butonunda, bu butona basıldığı zaman yerinde durmuyor geri geliyor, küçük iğne vs kıstırarak çalıştırıyoruz, görünüşte küçük bir arıza ancak ön paneli açamadığım için sorunu halledemedim, bir ustam ön panelin açılması konusunda yardım ederse bu dertten kurtulmuş olacağız, yardımın geleceğini biliyor simdiden teşekkür ediyorum.
    Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refikilhan -- 9 Nisan 2013; 18:44:16 >

• Hocam deterjan gözünü çıkarırsanız paneli tutan 3 vidayı görebilirsiniz. Sonrası kolay zaten :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Hocam deterjan gözünü çıkarırsanız paneli tutan 3 vidayı görebilirsiniz. Sonrası kolay zaten :)

Çok teşekkürler dostum,Sağ ol.
  • Bu model çamasır makinesinin açma kapama anahtarını, panoyu sökmeden, daha kolay bi şekilde üst tablayı arkadan tutan 2 vidayı sökerek değiştirebilirsiniz.
  • Merhaba,

Konuyla ilgili benimde sıkıntım bu açma kapama swichini nerde bulabilirim değişmesi gerekiyor

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ego_1981

Merhaba,

Konuyla ilgili benimde sıkıntım bu açma kapama swichini nerde bulabilirim değişmesi gerekiyor

Teşekkürler

Merhaba konuyla ilgili olarak arçelik servisini arayarak çözebilirsiniz 50-60 tl bir fiyattı yanlış hatırlamıyorsam.Herkese kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.