Şimdi Ara

ArcaniA (2010) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
1
Favori
38.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yigit`

Bu serinin en güzel oyunu 2. si mi?

Evet, serinin en süper oyunu 2.sidir. Grafiksel olarak Gothic 3 tabiki daha iyi ama Gothic 2 kalan her konuda 3.den üstün geliyor.
  • Size geçen gün Risen mı yoksa Arcania mı döver demiştim ya alman PC Games dergisi de merak etmiş ve grafik karşılaştırması yapmış. Almancam olmadığından pek bir şey anlamadım gerçi.

http://www.pcgames.de/aid,687162/Arcania-A-Gothic-Tale-Gothic-4-vs-Risen-Kampfbetonte-Vergleichsbilder/PC/News/
  • Arkadaşlar oyunun çıkış tarihi 2010'a ertelendi.
  • Arkadaşlar internette dolaşırken Gothic 4'ün ''beta demo'' versiyonunu gördüm.Sanırım Games Convention oyun fuarında oynanılan versiyonu internete düşmüş.Düşmüş dedim çünkü resmi sitede böyle birşey göremedim bazı malum sitelerde rastladım.Boyutu 2.1 Gb bu gece indirip yarın akşam bir bakacağım.(Tabi bilgisayarım açarsa )Aranızda indiren var mı?

Bu arada up.1.5 ay geçmiş konunun üstünden.
  • linkini verebilir misin ve eleştirilerini acilen bekleriz

oyunun geç çıkması daha iyi Risen oynayıp tadı çıkarırız hem de arcania yı daha titiz hazırladıkları belli oldu ben gothic fanı şahsen PS3 te oynamayı düşünüyorum bakalım kısmet
  • Risen çıktı; herhalde ona bakıp ilham alırlar. Risen'ın aynısı olsun, hikayesi farklı olsun yine oynarım.
  • Spellbound'un daha önce hiçbir RPG yapım tecrübesi yok, daha çok strateji oyunları yapmışlar. Ama, şu ana kadar yaptıkları yapımlar da kendi alanında kaliteliler. Gothic 4'ün E3 2009 videoları bende hayal kırıklığı yaratmıştı ama oyunun çıkış tarihini 2010'a ertelemeleri ben de az da olsa bir umut ışığı yaktı. Açıkcası Risen ayarında bir yapım beklemiyorum. Ama, Gothic 3 veya Two Worlds ayarında birşey olsun yeter. Fazla RPG göz çıkarmaz bance.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPesimist

Arkadaşlar internette dolaşırken Gothic 4'ün ''beta demo'' versiyonunu gördüm.Sanırım Games Convention oyun fuarında oynanılan versiyonu internete düşmüş.Düşmüş dedim çünkü resmi sitede böyle birşey göremedim bazı malum sitelerde rastladım.Boyutu 2.1 Gb bu gece indirip yarın akşam bir bakacağım.(Tabi bilgisayarım açarsa )Aranızda indiren var mı?

Bu arada up.1.5 ay geçmiş konunun üstünden.

Aman diyim. O tarz dosyalara pek güven olmaz, virüs olabilir bilgisayarı bile çökertir. Benim bir arkadaşım Doom 3 çıkmadan önce gidip bir yerden betasını bulmuştu. Betayı çalıştırdı çalıştırmasına da sonra oyunla birlikte bilgisayar da çöktü. Format atmak zorunda kaldık. Yani kısaca Midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Ama merak da ettim şimdi. Bakma fırsatın varsa bize de bildirir misin fake olup olmadığını. Amme hizmeti olur.

• Risen ya da bu oyunda izometrik kamera açısı warmı ?
  • bu oyunda gothic 1-2-3'teki elemanımız sonunda gral oluyomuş ve biz onu devirmeye çalışıyomuşuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Risen ya da bu oyunda izometrik kamera açısı warmı ?

Nayır, nolamaz.
  • Malesef sorun çıktı.21 part'ı indirdim rardan çıkartırken 22. partı istedi fakat sitede 22. part yok.Neyse beklemeye devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 7 Ekim 2009; 18:24:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPesimist

Malesef sorun çıktı.21 part'ı indirdim rardan çıkartırken 22. partı istedi.Neyse beklemeye devam.

Boşver büyük ihtimal faketir zaten.
  • Oyunun ismi Arcania: A Gothic Tale'den ArcaniA: Gothic 4 olarak değiştirildi. Neden doğrudan Gothic 4 demezler anlamam zaten.

Youtube'da da HD iki tane video yayınlandı. Bunlar oynanış videosundan çok oyun motorunun kapasitesini gösterme niteliğinde:

http://www.youtube.com/watch?v=U2V1l3Fuu3g

http://www.youtube.com/watch?v=OLHvChSPXhM

• Oyun motoru hoşuma gitti baya, oldukça yeterli gözüküyor. En azıdan mevcut atmosferi en iyi şekilde hissettireceği kesin.

Bu arada oyunun ismine "4" eklenmesi iyi olmuş. Biraz devam oyunu olduğunu belli etmesi lazımdı.
  • 2 yi bitirdim tam çözümle ilk oynadığım rpg olmasından dolayı baya beğenmiştim.Haritası büyük istediğin gibi dolaşabiliyosun,istediğini yapıyorsun.3 de var onuda oynuyorum birkaç bug dışında fazla birşeye rastlamadım.Dövüş sistemi ilk vuran kazanır şeklinde ayrıca düşman stratejisi yok.Bir orcu veya skeletonu keserken diğerleri mal mal bakıyo sıralarını bekliyorlar arkadaşın dediği son patchi yükliyecem.Oyundaki grafikler ve çevre mükemmel.Videodan seyrettiğime göre bu oyunda güzele benziyor.Ancak hikaye hoşuma gitmedi önceki oyunlarda oynadığımız karakterimiz neden kötü oluyor anlamadım,"kaç kere kurtardık bu malları orclardan,şeytanlardan başlarım şarağ çanağınıza deyip kafayı sıyırmış olması lazım."
  • bu oyundan beklediğim tek şey optimizasyon, gerisi de gothic ruhuna sadık kalınırsa gelir zaten...
  • Grafikler güzel gözükmekte. Risen'dan sonra iyi gelecektir. Umarım coğu oyununda olduğu gibi optimizasyon sorunu yaşamayız. Ya da bug dolu bir yapım önümüze sürmezler. Çok cektim ben bunlardan. Ego Draconis'i felan doğru düzgün oynayamadım bile.
  • Çıkış tarihi yaklaşıyor sanırım. Açıklanmış bir tarih varmı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.