Şimdi Ara

ARCADE HDMI - ses sorunu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
8.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xbox ı lcd tv ye baglayınca tvnin cıkısındanda muzik setine girerseniz yada ses sistemi gayet guzel bir sekilde ses alırsınız
  • şimdi hdmi li xboxlarda optik çıkış var mı yok mu?kesin cevap verebilirmisiniz?
  • optik çıkış yok mu xboxlarda ben de merak ediyorum
  • kasa üzerinde optic çıkış mevcut değil.ancak yukarıda fotosunu verdiğim aparat ile optic çıkış elde ediliyor.
  • dostum seve seve ya vga yada compenent kablo alıcaksın (ikinci ellerini ucuza bulabilirsin) hdmi ile aynı anda takıcaksın biliyorum girmiyo ama biraz uğraşırsan olur ozaman hem optik hemde 2 kanal ses alabilirsin

http://www.chadledford.com/?p=50 bu site işini görür
  • arkadaşlar vga kabloyla 720 p goruntu alabilmem lazım değil mi?
    çozünurluk ayarlarında sadece 640*480 gozukuyor.
    bu sorunu yaşayan ben miyim sadece?
    daha detalı bılgı için 4 ustteki mesaja bakabılırsınız
  • Ben X360 ımı Plazma Tv ye VGA dan bağladım, 1024*768, 1280*720 çözünülürülükleri seçebiliyorum.
    HDMI dan da bağladım. (VGA kablonun plastiğini kesip) arada fark yok gibi bir şey. HDMI kablo ile bağlı şuan. VGA portuna PC taktım çünkü.

Phillips 22" monitörüme takıncada 1920*1080 çözünülülüğe kadar çıkabiliyor VGA portundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakc -- 7 Şubat 2008; 10:11:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameman

ihtiyacınız olan aparat bu arkadaşlar..fiyatı 50 usd ve yanında HDMI kablo ile birlikte geliyor.

ARCADE HDMI - ses sorunu
     ARCADE HDMI - ses sorunu

Bu kablo isterseniz bende var 30ytlden verebilirim.

• Ben VGA ile FUll HD görüntü alabiliyorum. Hem de eski 360'dan. Philips 1920x1200'lük monitör var. 1920x1080 görüntü alabiliyorum.
    NBA Street Homecourt filan gerçek 1080p gösteriyor.
  • yanlız ben vga kompenent hdmi üçünüde denedim vga renkleri çok kötü oldu hdmi'yi tek geçerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Ben VGA ile FUll HD görüntü alabiliyorum. Hem de eski 360'dan. Philips 1920x1200'lük monitör var. 1920x1080 görüntü alabiliyorum.

007 nasıl ful hd görüntü alıyorsun anlamadım;
    bende samsung monitör var 22"bw bend çözünürlüğü senin dediğin ayarda yapıyorum ama bi numarası yok;
    ful hd alabilmek için görüntü aygıtının bunu desteklemesi lazım;
    o na bakarsan crt monitörlerde de senin dediğin çözünürlüğe ayarlanabiliyor;
  • samsung 22bw fullHD desteklemiyor.(yani 1080p input alıyor ama çözünürlüğü 1920x1080 değil). bende de var

full hd denilen zaten çözünürlüktür. donanımsal olarak piksel sayısının full hd olması gerekir. yoksa full HD tv de 600x800 de oynayabilirsin. crt monütör eğer piksel sayısı olarak yeterliyse elbet full HD görüntü alırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mx44

quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Ben VGA ile FUll HD görüntü alabiliyorum. Hem de eski 360'dan. Philips 1920x1200'lük monitör var. 1920x1080 görüntü alabiliyorum.

007 nasıl ful hd görüntü alıyorsun anlamadım;
    bende samsung monitör var 22"bw bend çözünürlüğü senin dediğin ayarda yapıyorum ama bi numarası yok;
    ful hd alabilmek için görüntü aygıtının bunu desteklemesi lazım;
    o na bakarsan crt monitörlerde de senin dediğin çözünürlüğe ayarlanabiliyor;

Philips CRT var zaten bende. 109B6 ve NBA Street'de görüntü inanılmaz şekilde net oluyor 1080p yapınca. FPS de 30'a düşüyor.
    1280 çözünürlükte FPS 60. Buradan bile 1080p'ye geçtiğini anlayabiliriz. CRT'ler desteklemediği görüntüyü ekrana zaten vermez. Bilgisayarımda da 1080p çoğunlukla denemişimdir. Aynı netlikte olduğunu söyleyebilirim.

• VGA KABLONUN XBOX GİRİNDEKİ PLASTİK KORUYUCU TORNAVİDA İLE AÇIN UCUNDAKİ GİRİŞ YERİNİN ORTASINDAN KABLOYA KADAR ELEKTRİK BANTIYLA İYİCE BANTLAYIN SONRA SİZE HDMI KABLO İÇİN YER AÇILACAKTIR BİZZAT DENENMİŞTİR
  • arkadaaşlar merhaba
    cozunurluk olayını cozdum.tamamen benim körlüğümden kaynaklamnıyormuş:)
    yanlız 720 p de ayarlı gozukmesıne ragmen, yazılar falan küçülmedi.(hanı bılgısayarda cozunurluk yukselınce butun sımgeler yazılar kuçülür ya)
    Normal mıdır bu?
    onun dışında yardımcı olan butun arkadaşlara teşükkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: weysex

dostum seve seve ya vga yada compenent kablo alıcaksın (ikinci ellerini ucuza bulabilirsin) hdmi ile aynı anda takıcaksın biliyorum girmiyo ama biraz uğraşırsan olur ozaman hem optik hemde 2 kanal ses alabilirsin

http://www.chadledford.com/?p=50 bu site işini görür

sağol ya para vermeden demekki halledilebilirmiş

teşekkürler

• ben ps3 mü monitörden ses almadan ama vga kabloyu kolonlara bağlayarak sesi alıyorum
    bu xbox tada aynı mantık değil mi ? bu
    xbox un arkasında hem vga çıkışı hemde hdmi çıkışı yok mu
    görüntüyü monitöre hdmi ile bağlayıp
    seside vga dan kablonun beyaz kırmızı uclarını kolona bağlayıp ses alınamıyor mu ??

bende almayı düşünüyorum ama sırf bu yüzden vazgeçebilirim
  • Alınıyor işte fakat arcade pack in içinden component veya o dediğiniz vga kablo çıkmıyor. Ekstradan alıp bağlarsanız olur.

Aslında compozit kabloyu deneseniz bilmiyorum olması lazım? Ama ikisi birden girmiyor diyorlar hdmi ile diğer çıkış aynı anda. Sığmıyormuş yani. Kesip biçmek lazım
  • Aynısı bende Halo makinede başıma geldi hem hdmi yi hemde tv kablosunu taktım biraz sıkıntı oldu ama oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marmarali

quote:

Orjinalden alıntı: gameman

ihtiyacınız olan aparat bu arkadaşlar..fiyatı 50 usd ve yanında HDMI kablo ile birlikte geliyor.

ARCADE HDMI - ses sorunu
     ARCADE HDMI - ses sorunu

Bu kablo isterseniz bende var 30ytlden verebilirim.

sağolsun
    bu arkadaştan bu kabloyu aldım kargoladysa yarın yada pazartesi elimde olur denerim...

hdmı la diğer kablo (composite) aynı anda girmiyo yukarda arkadalrın lınk verdiği kablo kesme yontemini yapacakken uygun fiyat olunca alım dedim

yani sesin ayrıyeten almak için ya kablo yontucan yada yeni kablo alıcan MS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 8 Şubat 2008; 15:26:56 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.