Şimdi Ara

ARCADE HDMI - ses sorunu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
8.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı kablodan bende de var bende 30liradan veririm ihtiyacı olan varsa pm atsın hatta izmirdeyseniz elden teslim ederim.
  • bu resimdeki gördüğümüzün aynı mı? orjinal microsoft ise ben aldım, İzmir'deyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

quote:

Orjinalden alıntı: Marmarali

quote:

Orjinalden alıntı: gameman

ihtiyacınız olan aparat bu arkadaşlar..fiyatı 50 usd ve yanında HDMI kablo ile birlikte geliyor.

ARCADE HDMI - ses sorunu
     ARCADE HDMI - ses sorunu

Bu kablo isterseniz bende var 30ytlden verebilirim.

sağolsun
    bu arkadaştan bu kabloyu aldım kargoladysa yarın yada pazartesi elimde olur denerim...

hdmı la diğer kablo (composite) aynı anda girmiyo yukarda arkadalrın lınk verdiği kablo kesme yontemini yapacakken uygun fiyat olunca alım dedim

yani sesin ayrıyeten almak için ya kablo yontucan yada yeni kablo alıcan MS

Bu resimdeki aparatı tek olarak bulma şansımız yokmu?

Halen satan varsa almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 19 Şubat 2008; 17:29:54 >

• Bende VGA HD kablodan var ve 19" monitördeki görüntüyü görünce aklımı yitiriyordum 1280x 1024 görüntü alabiliyorum (kablo 720p destekliyor) yani HD ... kablo da şu .. hem görüntü hem ses .. kablo vga çıkışa HD görüntü basabiliyor...

http://urun.gittigidiyor.com/XBOX-360-VGA-HD-AV-KABLO_W0QQidZZ7948773

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 19 Şubat 2008; 17:35:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

Bende VGA HD kablodan var ve 19" monitördeki görüntüyü görünce aklımı yitiriyordum 1280x 1024 görüntü alabiliyorum (kablo 720p destekliyor) yani HD ... kablo da şu .. hem görüntü hem ses .. kablo vga çıkışa HD görüntü basabiliyor...

http://urun.gittigidiyor.com/XBOX-360-VGA-HD-AV-KABLO_W0QQidZZ7948773

Ben de VGA düşünüyordum ama bazıları çok kötü görüntü verdiğini söylüyor, kafam karıştı.

• HD VGA kablo ile 720p, müthiş güzel görüntüler.. hiç merak etme.. 720 HD ye kötü diyenler full hd ye de idare eder mi diyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 19 Şubat 2008; 22:21:52 >
  • benim bildigim arcadelerden standart av kablo cıkıo siz composite yazmıssınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadlover

benim bildigim arcadelerden standart av kablo cıkıo siz composite yazmıssınız?

bir diğer adıda composite kablodur.
  • Günlerdir uğraşıyorum en sonunda hdmi-dvi kablo ( görüntü için ) ve composite-vga (ses için) kablolarını beraber takarak ses ve görüntü problemini çözdüm.Bende vga kablonun composite ucu ince olduğu için hdmi kablo ile beraber xbox 360'a çok rahat takılabiliyor.Aklımı kurcalayan tek konu composite ve hdmi aynı anda kullanılırsa xbox360'a zarar verir mi?
  • Av kaplosu ile birlikte girmiyor, fakat av kaplosunun dış kaplamasını kesmeye falan gerek yoktur.
    Plastiğin orta tarafında göreceğiniz birleşim yarığı var ,oraya fazla keskin olmayan bir şey sokarak ayırabilirsiniz. Böylece kaploya zarar vermeden istediğiniz zaman geri o plastik kaplamayı takabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

arkadaşlar

arcade aldık daha zevkine varamadık bi türlü fikir verin...

arcadi HDMI olarak monitöre (Hoparlörü yok) girdim ama ses alamıyorum
    çünkü composite kablosu ile HDMI aynı anda takamıyorsun MS bi ses çıkışı koymazmı şuna hayret birşey

sesi nasıl alabilirim sizce

NOT : arcade alacaklar DİKKAT
    kutunun içinden composite kablo cıkıyo ....

Dangalak bı soru olacak ama monıtorun kulaklık cıkısı yok mu? Barı ordan azıcık ıdare etseydın

• Yanından çıkan kaplunun dış plastiğini çıkart ;) yada birtane component kablosundan alıp aynı işlemi yap.Çok rahat hem hdmi la oynayacak hemde sesi alacaksın ;)

ARCADE HDMI - ses sorunu

ARCADE HDMI - ses sorunu

ARCADE HDMI - ses sorunu

Umarım yardımı dokunur.

• ben kabloyu aldım kurtuldum ama cok buyuk kazık ms yaptıgı ya adam gibi koy içine ses cıkısı yada ucuza sat kabloyu 50-80 $ satıyo

allah tan forumdan aldım ucuza kurtuldum

yoksa bende kabloyu yukardakı gıbı sıyıracaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 24 Şubat 2008; 22:12:11 >
  • Buradaki fotoğrafları görünce ben de kompenent kabloyu ayırdım şimdi hem HDMI dan görüntü alıyorum hem de optikten ses o pahalı aparata gerek kalmadı...
  • beyler hem kompenent hem hdmi aynı anda bağlı iken diyelim kompenenten optik sesi hdmi dende görüntüyü aldık tv de hdmi den çıkıp başka bi girişe girdigimiz zaman vga olur scart vb.. sonra tekrar hdmi ye geçtiğinizde yada tv'yi kapatıp açtığımızda cihaz kendine reset atmıyomu bendeki atıyo baştan açılıyo bendeki öyle oluyo kompenent kablodaki tetikliciyi iptal etmek lazım sadece optik kalıcak bi kaç araştırma yaptım bugün yarın çözerim MAKSAT TOTOŞ MS'E DAHA FAZLA ZENGİN ETMEMEK

ARCADE HDMI - ses sorunu

illaki resimdeki gibi açmak gerekmiyo sadece bilgi olsun hiç açmadan ön taraftan bi kaç pini iptal ederek olucak sanırım denicez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParsOne -- 4 Mart 2008; 17:58:19 >

• Kafam karıştı ya şimdi bendeki yeni aldığım arcade pack'i 940bw pc lcd'me dvi olarak bağladım tabi ses yok şimdi bu resimdekini alıp vga to dvi yada dvi to vga çevirici ile bağalyıp bu iki ses ucunu da creative extreme gamer ses kartıma bağlasam 5+1'den ses alabilcekmiyim?

ARCADE HDMI - ses sorunu
  • kablo olayının sonu yok bu makina için herhalde şuna bir baksanıza
    http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8648449&type=product&id=1195599144147
  • demek yapmak bu kadar kolay ve kârlıki bir sürü aparatı var bi ufak ses çıkışı yüzünden insanların çektiği sıkıntıya bak..

arkadaşımda şimdi optik çıkış aparatını arıyo ..

MS
  • Bütün sorun xboxın inanılmaz kötü tasarımından kaynaklanıyor,3 kırmızı,ısınma,kablo girişlerin birbirine çok yakın olması,optik çıkış konsolun üzerinde olmaması,wifi konsolun üzeriinde olmaması vs..

Her şey için ayrı aparat almak hem MS in kasten yaptığı ve istediği bir şey hemde aslında elinde olmayan bişey,!Bu konsolun kötü tasarımı yüzünden daha butur sorunları pek çok görebiliriz..
  • Halbuki ilk çıkan Xbox çirkindi mirkindi ama taş gibiydi, bunda görünüm kasıcam diye dünya tarihine "3 red lights of death" kavramını soktu. Artık bunca şeyden sonra süper sorunsuz bi konsol bekliyorum bi sonraki Xbox için.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.