Şimdi Ara

ARC Raiders | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
237
Cevap
20
Favori
9.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Birseysoylicem

bana da lazım beraber yapalım ekledim seni

kabul ettim hocam. şöyle bir durum var yükseltmeleri tmamamladım gibi hepsini. bir masa kaldı sadece. diğerlerini sağolsun pc deki arkadaşalarda varmış ortak girip bana verdiler . harika oldu. ama ps5 grubu ile girmeyi tercih ederim. akşamları müsait oluyorum genelde berber girebiliriz. level 39' um henüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada alet istasyononu 3 seviye yaapınca fotoelektrikli örtü yapabiliyoruz. inanılmaz bir şey haberiniz olsun. dün denedim. bunu hızlı kullanım yuvalarına atıyoruz abi. arcların yanında açıyoruz yürüye yürüye yanlarıdna geçiyoruz. görünmez oluyoruz. tekrar yüklmesi biraz geç ama müthiş bişey. arc için silah olara örs, diğer raiderlar için de bruletta ( özellikle uzatılmış şarjör ile ) muazzam. kesin nerf gelir avcı gibi

psn : sosyo_man ekle hocam . ama biraz kalabalık olmak lazım bir de en önemlisi sağlam girmek lazım. kabukkıran ile kurt sürüsü stoklamadan çok zor hocam.

bakayım hocam cok tesekkur edrim.

Baktım hocam. bu video arc raiders tanıtım benm sormak istediğim oyunu nasıl oynuyorsunuz şeklinde değilde controller ile bu oyunları nasıl oynuyorsunuz şeklinde. mesela valorant apex legends cod online bf6 falan bunları kolla nasıl oynuyorsunuz ben mouse olmadan yapamıyorum bir taktik var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RAUL -- 2 Aralık 2025; 16:22:25 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

psn id: telimens

Ekledim sosyoman tiresiz sanırım. Kurt sürüsü 1 tane var farmlamak lazım

Orijinalden alıntı: nomoregume

Arkadaşlar oyunda hedef vururken sağ analog mu kullanılıyor, yoksa fornite da olduğu gibi jiroskop seçenekleri mevcut mu? Ona göre oyunu satın alacağım.

Kendime cevap vereyim. Oyunda gyro (jiroskop) desteği yok, aynı Battlefield'da olduğu gibi.

Benim için bu kabul edilemez bir hata. Call of Duty, Fortnite vb. serilerde bu özellik var. Bir fare gibi olmasa da hedefleri rahatça vurabiliyoruz bu özellik sayesinde. Ne yazık ki bu oyuna koymamışlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu alacağım ama oynayabileceğim bir ekip yok, tek başınada saracağını düşünmüyorum.Her hangi bir whatsapp veya telegram grubu var mı ? Bu fiyat'a değer mi veya başkasından 2.hak olarak alabilirim.

ARC Raiders | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı
  • Bence oyunu almak için pek de doğru zaman değil, başlangıçtaki halinden eser kalmadı. PvE zaten yok gibi bir şey, PvP'de tamamen kontrolden çıkmış durumda, herkes free kit giriyor artık. Şimdi bir de bu ayın 22'sinde opsiyonel wipe yapılacak, orada da esktra skill puanı için insanlar 5 milyon biriktirmeye çalışıyor, hali ile kimse eşyasını raid'e girerken yanına almıyor, riske girmiyor Herkes free kit konusunda çok şikayetçi ama bu konuda bir şey de yapmıyorlar. Ayrıca wipe getirileri beğenilmedi ve 5 milyon'da çok fazla bulundu, ben 180 saattir oynuyorum ve elimdeki para stash değerimle birlikte 3.5 milyon. İşten güçten vakit bulup birkaç saat oynamak isteyen kişinin biriktirebileceği bir miktar değil, o yüzden birkaç gündür bayağı gömüyor millet. Bence ayın 22'sine kadar bir durun, şu wipe bir gerçekleşsin, bırakan bir kitle var belki daha da fazla insan bırakabilir oyunu, wipe sonrası oyuncular nasıl eşleşecek bu da muamma bir durum, yıl sonu belki gelecek planlarını açıklarlar, o yüzden almak için tekrar bir dengeye oturmasını bekleyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 11 Aralık 2025; 18:49:8 >

• Dikkat, Raiders!

İstemcinizi yeniden başlatma zamanı, yeni bir güncelleme yayınlandı!

• Stella Montis'teki zipline sınır dışı istismarı kaldırıldı.

• Blue Gate'teki vaulting hatası düzeltildi.

• Mermi/engelleme ve ARC görüşünü etkileyen malzeme sorunları düzeltildi.

• Uzay Limanı Fırlatma Kulesi duvarındaki boşluk kapatıldı.

Yama Sıklığı Güncellemesi:

Bundan sonra, güncellemeler ve mağaza rotasyonları salı günlerine taşınacak ve haftalık olarak yapılmayacaktır. Tatiller yaklaşırken, ekip dinlenmek ve toparlanmak için çok ihtiyaç duyulan bir ara veriyor ve Ocak ayında daha heyecan verici güncellemelerle geri dönecek. Bu süre zarfında kritik sorunları izlemeye ve üzerinde çalışmaya devam edeceğiz, ancak şimdilik...

Düzeltmeler ve yeni içeriklerle dolu Cold Snap güncellemesine hazır olun! ❄️

Geri bildirimleriniz ve desteğiniz için teşekkürler, Topside'da görüşmek üzere!

ARC Raiders | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı
    ARC Raiders | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazıx (formerly twitter)
    ARC Raiders (@ARCRaidersGame) on X
    https://x.com/ARCRaidersGame/status/1999060771125248006

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.