Şimdi Ara

ARC Raiders | PC | ANA KONU (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
847
Cevap
37
Favori
26.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Giriş

Bu hızda giderlerse 1 yılı sürmez kıvama gelmesi.Oynayanlara göre bakalım talepleri ciddiye alacaklarmı göreceğiz.Almazlarsa çok feci tepki aldılar.Aktif oynadığım poe2 de ilk başlarda talepleri umursamadılar ama son sezonda akılları başlarına geldi.Çok büyük tepki almışlardı.Tabii bu dediğim oyun tam çıkmamış early acsess hala.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • Oyun solo ve trio oynanmak için tasarlanmış açıkçası, duo girdiğinizde trio'ların arasına atıyor sistem ve 2v3 mücadele etmek çok zor, yabancı birini üçüncü olarak yanınıza alsanız, loot paylaşımlı olduğu için öldürdüğünüz raider ya da arc'ları yabancı kişiye kaptırabilirsiniz, çünkü siz çatışırken umursamazca loot yapan çok kişiye denk geldim. Oyuncu sayısı fazla olduğu için şu an solo oynayan herkesi solo olarak topluyor sistem ve solo oyuncular da genellikle dostça yaklaşım sergiliyor, çatışma oranı daha düşük. O yüzden şu an ya solo ya da üç arkadaş trio olarak girmek en keyifli seçenekler.

evet maalesef ekibi doldurup tek girdiğimde tatsız şeylerle karşılaştım ben de her loota salisesinde atlama uzmanı olmuş insanlar var 1 oldu 2 oldu 3 oldu lan dedim bişey vurursa bunlara yardım etmiycem ben de tek takıldım. Genelde tanıdık olmadan 3lü girdiğimde free loadout seçiyorum çünkü saçma sapan şeyler yaşayıp elimdeki kaptırdığım oldu birkaç kere. Anlaşabildiğin güvendiğin ekiple girmek en keyiflisi. O zaman ölsek bile kaybettiğin lootlara değiyor eğlence yükseliyor.

• Oyun an itibari ike 326k'yı gördü. Pazar akşamı 400k'ya vurabilir. Beklediğim sayılara geldi sayılır zaten, betası 180k küsür peakdi sanırım. Bf6'dan geçen çok oldu oyuna, bf6 malesef sorun kaynıyor millet o sorunlar düzelene kadar oyun bulmuş oldu kendine.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Kage. kullanıcısına yanıt

Şu oyunun çıkışı BF6 ücretsiz battle royale modu redsecin çıkışı ve ona karşı atak yapan COD BO6 ücretsiz haftasına denk gelmeseydi 2 katı insan girerdi bence. Tür olarak rakipleri olmasa da ücretsiz online olunca bütçesi kısıtlı birçok oyuncunun satın alma kararını etkiler veya en azından erteleyebilir. Ama ilgilenenler sonradan yine alır bence bu oyunda satışların 3 dalgası var. Eğer başarabilirlerse ön sipariş 1. dalgaydı, şimdi parası olup değerlendirmelere bakarak karar verenler 2.dalga, seneye etkinlikler ve harita güncellemelerini ara sıra devam ettirebilirler ve hilecilerle başa çıkabilirlerse 3.dalga seneye gelir. Sonuçta herkese hitap etmese de diğer extraction shooterlara göre biraz daha geniş kitlenin dikkatini çekti. Yurt dışında arc raiders "çalışanların extraction shooter oyunu" diye konuşulmaya başlanmış. Nedenini pek anlayamadım, tahminlerim şu yönde: oyunda aynı haritaya az sayıda oyuncu giriyor (toplam 15-20 falan galiba) itemler ve crafting Tarkova göre daha basit ve level kasmayanlar da rahatça oynayabiliyor diye olabilir belki. Sonuçta ekipman zayıf olsa da kolay haritada ARC'lara yakalanmadan ve başka raider görmeden birkaç item alıp geri dönme şansınız oluyor eğer çıkış noktası rahatsa.

Haritaların farklı zorluk seviyelerinde olması çok hoşuma gitti. Atölyedeki tezgahlarımı ve ekipmanlarımı güçlendirmeden zor haritalarda takılmayacağım. 2/5 veya 3/5 olanlarda takılıyorum şimdilik.

Dün barajlı haritaya solo girdim, hava yağmurluydu, dedim akışına bırakayım görev tamamlamaya çalışmadım, yüksek bir tepenin yamacına çıktım ARCların devriye attığı yükseklikten daha yüksekti, hem onları izledim hem de tek tek milletin ARC'lara yakalanıp saklanmaya çalışmaları komik geldi. Tam ARC ışıkları kırmızı olup ateş ederlerken ben de aynı anda Ferro ile tek tek ateş ettim ARC vurdu sanıyolar :) (yüksek ve uzak kaya dibinde renkli kıyafetler giymezseniz tam saklanmanıza bile gerek kalmıyor) Ekipsiz de eğlence çıkıyor, kaybedince üzüleceğim ekipmanlarla girmiyorum kafam rahat :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzgursel -- 2 Kasım 2025; 8:50:11 >

• Selamlar, anladığım kadarıyla ölünce lootların hepsi gidiyor. Ayrıca oyunun ilerleme mantığı görev üzerine mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Oyunda ilerleme mantığı seviye atlamak ve teçhizat bölümünü geliştirip daha iyi eşyalara sahip olmak.

Teşekkürler

Extraction denmesinin sebebi o, amaç elde edilen lootları bölgeden çıkarmak, yapamazsanız evet hepsini kaybediyorsunuz. Ancak görevler ve elde edilen xp'ler kalıcı, raid esnasında ölseniz de karakter gelişimi ve görevler ilerlemeye devam ediyor. Ayrıca bu oyunda hardcore extraction shooter'larda pek görmediğimiz sınırsız free loadout imkanı var, eşya ve kaynak sıkıntısı yaşadığınızda birşeyler biriktirene kadar dilediğinizce free loadout yapıp ilerlemeye devam edebilirsiniz. Arc Raiders casual ve oyuncu dostu bir extraction shooter tecrübesi sunuyor, insanı yormuyor. Normalde Tarkov, Arena Breakout gibi türevlerinde raid'e girmeden önce iki kere düşünürsünüz loadout yaparken, mental olarak yorar, bu oyun o anlamda kasmıyor hiç oyuncuya nefes aldırıyor.

• Dün gece harita da 3 kişi gezerken bı grupla karşılaştık. Bı iki ateş ettiler sonra takım olduk.6 kişi geziyoz. Bı grupla daha karşılaştık 2 kişi kalmışlar onlarda geldi 8 kişi olduk. Sonra bossa gidelim dedik. Yolda bı grup daha aldık ve 10 kişi çete gibi saldırıyoruz sağa sola. Çok güzeldi çok keyifliydi ya. Bosslar flan 15 saniyede flan patlıyor. En son asansöre sıkışarak bindik gittik. :) Her oynadığımda farklı hikayeler dönüyor oyunda :)

x (formerly twitter)
      ARC Now (@ArcRaidersNow) on X
      https://x.com/ArcRaidersNow/status/1985754811913109776

Türün hiçbir oyununu oynamadım izlemedim ne olduğunu biliyorum ama bu oyunun mekanları falan çok güzel sırf oralarda dolaşmak için alınır gibi.

Battlefield 2042 de bi extraction modu vardı onu oynadım biraz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 5 Kasım 2025; 6:51:12 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Extraction shooter, looter shooters lar böyledir. Hele de büyük bir harita da varsa, her oyun deneyiminiz benzersiz olabilir. Bf ve Cod gibi belli bir göreve odakli degilsiniz. Round vs yok. Çok daha özgürsünüz. Hunt showdown i da denemediyseniz deneyin. Bu tarz oyunlar bence bf ve cod dan çok daha güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 5 Kasım 2025; 11:29:55 >
    Bildirim
    mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.