Şimdi Ara

ARC Raiders | PC | ANA KONU (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
801
Cevap
47
Favori
23.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde pek türk geldi mi bilmiyorum, keşke oynayan milletleri bilebilsek, elemanın biri denk geldi, adam yerde 4 cesetle başbaşa, ateş etme dedim biraz gezip dolaştık en son ben yaralanınca kusura bakma deyip beni de indirdi 😃
    En son kimlerle oynadığını seni kimin vurduğunu göstermesi de güzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_demirci_53 -- 18 Ekim 2025; 3:18:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunun solo girdiğinizde bile gerginliği güzel

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
    • Bir an önce artık 30 ekim gelsin doya doya içerikleri oynayama başlayalım ya şimdi beklemek zulüm olacak yine.

Hocam son mesajlarınıza bakıyorum hep bir kin öfke barındıyorsunuz genel olarak hayatta birşeyler yolunda gitmiyorsa bazen çok can sıkmamak gerek ya da fazla BF6 oynuyorsunuz.

Ön sipariş verecektim, çokta heyecanlıydım ama beklentimin çok altında çıktı.

Hepsi bu başka bir şey yok.

Hocam oyunda daha içerik yok ön sipariş vericekseniz değerlendirmeyi TT2 göre yapmalıydınız ki değişiklikler oldu şuan sadece server slam oyunda ki tonlarca içerik yok şuan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
          • Baya oynadım ama oyunu bildiğin solo oynamamak için tasarlamışlar.Solo oynuyorsan sadece yem oluyorsun.Bu arada oyundaki robotları aşırı abartı güçlü yapmışlar.en küçükleri utanmasa tek atacak.çıkışın etrafında orta boy dahil bunlardan kaynıyor.diğer oyuncuları saymıyorum bile.Tabiki ilerleyen dönemde dengeye girecektir ama şu anki hali oynanacak gibi değil.İleride benim gibi solo girecekler için dengelenirse ve bölgesel fiyatlandırma gelirse kesin alırım ama bunlar olmadan düşünmüyorum.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
          • Valla oyunu alacak gibiyim. O gergin atmosferini üzerimdekileri kaybetme hissi beni benden alıyor. Anten görevini halledicem diye sağa sola korka korka baya zaman kaybettim. En sonunda buldum ama dronlara göründüm sis attım işimi hallettim kaçtım. Derken isaretledigim çıkış yerinin süresi doldu 10 20 saniye kala. En yakın yere baktım 450 metre. Bide son yer Allaaahim. Nasıl yardiriyorum. Arkamda nişancı büyük taret Nisan alıyor kırmızı kırmızı takip ediyor. Sürenin bitmesine 20 saniye kala yukardan füze atildi. Bı yandan fuzeye bakiyom bı yandan kosuyom... En sonunda yetişemedim. Füze patladı ve heryer infilak oldu... Kaybetsemde güzel bı deneyimdi.

Bı keresinde öldürdüler ulan bende böyle oynicam o zaman kötü olucam dedim. Bı sonraki tur çıkış yerinde birini arkadan vurdum kaçtı saklandı. Raiders vurma diyor. Anaaaam bı üzüldüm ki sormayın. Sonra sese dronlar geldi birlikte çatışmaya başladık o vurdugum raidersla. Drone bana bomba attı ve tüm canım gitti. Vurdugum adam içeri girdi kodu aktif etti. Bende arkadan sürüne sürüne içeri girdim.
            Ulan Gökhan dedim sana göre değil kötü olmak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunun AI dengesi bence gayet makul çok arcade yapmaya gerek yok.Özellikle zayıf noktalarından ve doğru mermi ile gayet kolay öldürüyorlar ki Queen kesmedik ama döverbiçeri gayet lootlanabilir yapmışlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
            • Hunt showdown dan sonra pek sarmadı. Hunger gelecek bakalim o nasıl olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Beraber oynamak isteyen varsa mesaj atabilir.

İlk test ile ikinci test arasında bariz downgrade varmış, devler cevap olarak her makine kaldırsın istiyoruz demiş ama aynı noktada kişiler aksine daha az fps almış 15-20 fps daha düşük.

Solo olarak zorluk artmış bayağı, dronelar ve diğer makineler çok fazla hasar vurmaya başlamış ve sürekli sizi rahatsız ediyormuş adam gibi boş zaman vermiyormuş.

PvP çok artmış, sanırım ilk teste göre çok daha fazla adam koymuşlar her mape. Benim tahminim insanlar sürekli item kaybedip oynamaya devam etsin diye yapılmış olabilir. Wipe sistemi kişisel olduğu için atmayacak insanlar 1 haftaya çanta fulleyip salmasın oyunu diye. Shroud dahi pvpnin bi tık azaltılmasını söylüyordu dün, köpek gibi oynuyor adam kim varsa öldürüyor ama chill dakikamız yok hep pvp çıkıyor karşına diyordu.

Durability sistemi yeni, silahlar vs bir raid sonrası kırılıyor hemen sonra repaire uğraşıyosun. Yüksek seviyeler daha nadir ve çok mat istiyor bi noktadan sonra çok bayıcaktır hatta bazen o silahı repair yapamadığınız için çantaya bi süreliğine geri atmanız gerekecek.

Ağırlık sistemi var, çantanız full olmasa bile aldığınız loota göre ağırlık artıyor, ağırlık seviyeniz limiti geçince çekilmiyor çok yavaşlıyor.

Çoğu güzel loot büyük pve makinelere konulmuş doğal olarak, solo yapmanın imkanı yok çünkü mekanikli vs. Dün shroud, lirik vs beraber oynarken 3 kişi yaptılar büyük bi makineyi, mekanik vs gerektiriyor hani solo bi insan yapamaz zaman yetmez. Dehşet loot atıyor, nadir loot vs. Solo bi insan bunlardan mahrum kalacak demektir bu, çok çok şanslı olup ya sağdan soldan normal yerlerden bulacak ya da gruplu insanları öldürüp elde edecek sıkıntı. Lirik solo oynuyordu ilk cıktıgında tüm gün, çantası çöptü gün sonu. Dün shroudlarla oynadı, adamın çanta fullendi köpek gibi loot yaptı. Kendi bile dedi solo ile grup arasında bariz fark diye.

Kısaca solo adamlar bu oyun çıktıktan sonra sabah akşam ağlayacaktır ancak bir şey değişeceğini sanmıyorum extraction shooterlar bugüne kadar hep grup bazlı oldu. Bir tanesi de solo olarak çıkarmadı, hep 3 ya da 4lü grup. Solo olarak oynanır mı? Illa ki ancak grupla oynayan adamlar aynı saati harcayarak senden 4-5 kat daha fazla loot yapıyor.

Ben bu yüzden bu oyunlar bedava olsa bile oynamıyorum bırak 40$ vermeyi   Zaten bir sürü extraction shooter geliyor tencent tarafından olsun diğer taraflardan olsun. Hepsi de f2p olacağını söyledi, parasına değecek tek extraction shooter belki EFTdir. O da oyun içi harita falan koymalı artık, 3.parti sitelerden harita bakmak, harita ezberlemek saçma iş. 15 Kasımda erken erişimden çıkıp steame geliyormuş o da. Bu iki oyun o zaman kapışacak, diğerleri zaten f2p.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.

• Division benziyorsa anında sipariş verecem test beta versiyon indirdim bakalım

Git
            sonraki
            - x
            Bildirim
            mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.