Şimdi Ara

Araştırmalara göre birini istemsiz olarak düşünmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
15.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir yerde okumuştum, "Eğer birini istemsiz olarak düşünüyorsanız, oda sizi düşünüyordur." sözde araştırmalara göre böyleymiş, siz ne diyorsunuz bu konuda ihtimal var mı?

• araştırmalara göre eğer kalbiniz atıyorsa, yaşıyorsunuz demektir.
  • güncel.
  • yok tamamen yalan uydurma hurafe inanmayın böyle şeylere çok saçma
  • Yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalan
  • ben kaç gündür bir konu hakkında düşünüyorum,rüyamızda bazen hiç görmediğimiz insanları görüyoruz,acaba bu insanlar gerçekten yaşıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gök Gürültüsü -- 10 Mayıs 2014; 0:01:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hayat Bana Göre Değil
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: windows1907

ben kaç gündür bir konu hakkında düşünüyorum,rüyamızda bazen hiç görmediğimiz insanları görüyoruz,acaba bu insanlar gerçekten yaşıyor mu diye

Konuyla alakası yok ama rüyanda gördüğün insanları gerçekte mutlaka görmüşsündür. Zihin kafasından insan yaratamazmış.
  • Yalan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin birini düşünüp duruyorsun onun da sana önem vermesini umuyorsun

• kim bu araştırmayı yapanlar isvecli bilim adamları mı

• Böyle olmayabilir.olabilir de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

quote:

ben kaç gündür bir konu hakkında düşünüyorum,rüyamızda bazen hiç görmediğimiz insanları görüyoruz,acaba bu insanlar gerçekten yaşıyor mu diye

Konuyla alakası yok ama rüyanda gördüğün insanları gerçekte mutlaka görmüşsündür. Zihin kafasından insan yaratamazmış.

ben gördüğüm insanları hatırlamıyorum,ama belki de görmüşümdür.Ama gerçekten ilginç bişey,daha önce görmediğin bir insanı rüyanda görmek ve bu insanın yaşayıp,yaşamaması.
  • Platoniklere gün doğdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

quote:

zihin kafasi

taze taze yeni turedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bulşit diyorum.
  • quote:

ben kaç gündür bir konu hakkında düşünüyorum,rüyamızda bazen hiç görmediğimiz insanları görüyoruz,acaba bu insanlar gerçekten yaşıyor mu ?

Evet yaşıyor, bu kişiler sokakta gördüğün, önemsemediğin bilinç altına yerleşmiş kimseler.
  • Bence bu doğru ama direk platonik falan o şekilde degil hic düsünmedigim insan bi aralar birden aklıma takılmıstı onceden konusmustuk sadece bı baktım o gunlerde bana mesaj yazdı aradan aylar gecmesine ragmen ben inanıyorum jdjddjjx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12Numara -- 10 Mayıs 2014; 0:46:58 >
  • Sanmam
  • belli niye tuvalete gitmediğim belli oldu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.