Şimdi Ara

Aras Kargo, kargomu getirmedi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
10.062
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aras kargoda bir kargom vardı, sabahtan beri ofisteydim, kargocuyu bekledim, gelmedi. Yarım saat önce kontrol ettim internetten, alıcı kargoyu kabul etmiyor diye bir şey yazmışlar. Ne demek şimdi bu? Kargom geri mi gidecek?

Aras Kargo, kargomu getirmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day_dreamer -- 22 Haziran 2016; 21:49:52 >

• Tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki bugün dağıtıma çıkarmadılar(ya da dağıtımdayken yetişmedi size gelmesi) ve oraya sallamasyon bir neden yazıp kargonuzu yarın getirecekler.
  • Şubeye telefon açıp söyle en iyi yol.
  • aynı olay başıma geldi evdeydik kargo gelmedi baktım banada öyle şeyler yazıyor aradım aras kargo şubesini arkadaşlar gelmiş bulamamış dedi dedim evdeydik nasıl oluyor falan kağıt bırakmışlardır dedi indim baktım kağıt falanda yok adamla dalga geçerler gibi iş yapıyorlar dedim peki neyse yarın tekrar getirir misiniz dedi malesef tekrar dağıtıma çıkmıyor şubeye gelip almalısınız. evde duruyoruz zil denen birşeyde var fakat kargocu geldik bulamadık diyor nasıl iş ben çözemedim daha siparişlerimde aras kargoyu görürsem sipariş etmiyorum sürat kargo bile arastan iyidir. sonuç olarak şubeye gidip aldım aras kargo pişmanlıktır.
    Daha Fazla Göster
  • Mümkün mertebe UPS kullanın.En az sıkıntı çıkaran kargo şirketi.Birazcık pahalı ama değer.
  • iyisi diye birsey yok. Al birini vur ötekine..
  • Sözde benim de eve pazartesi gelmişler, evde bulamamışlar, tüm gün evdeydim. Sabah 40 kg paket taşıma zorunda kaldım, hadi kapıyı çaldın açan yok, paketin üzerinde telefon numarası var arayıp sormak zor değil. Eskiden dağıtıma çıkarmadan önce arıyorlardı, şimdi onu da yapmıyorlar.

Orijinalden alıntı: hoksi

Konu açacağına şubeyi arayıp sormak aklına gelmedi mi acaba?

"Gün içinde gelecekler mi diye sormak için şubeyi aradım ama açmadılar. Kargo şubeleri genelde telefonları açmıyorlar."

Belki de okumak zordur.
  • bugun bize de bi kargo geldi, isim bizim ama adres başka. sistemde benzer bir isim vardı ve onun etiketini çıkarıp yapıştırdılar. oysa kutu üzerinde nerdeyse yarısı kadar kağıtta adres yazıyor ve bizimki ile alakası yok. pc vardı üstelik içinde, şimdi bunu açıpiçinden parça alıp birader bu bizim değil deseydik ne olacaktı =

GALATASA|RA|Y
  • Kargocular yetişemedikleri zaman sisteme kafalarına göre bir şey girip geçiyorlar..Genel merkezlerinden azar işitmemek için suçu müşteriye yıkıp kendilerini kurtarıyorlar.."Geldik yoktunuz" bunların en popüleri.
  • Kargo şirketleri konusunda kanımca şikayetler şube ve şube çalışanları ile alakalı, şöyle ki ben genelde yurt içi kullanıyordum ve hiçbir sorun yaşamıyordum, taşındım farklı ildeyim yurt içi hakkaten sıkıntı. Denildiği gibi şubeyi arıyosun açmıyorlar.
  • Aynı şeyi aras kargo banada yaptı. Kapıyı duymak için müzik bile açmadım, alıcı evde bulunamadı diye yazmışlar oraya. Müşteri hizmetlerini aradım kadın ne diyeceğini şaşırdı en son zil çalışıyor mu diye sordu 2-3 saydıktan sonra telefonu suratına kapatıp gidip şubeden aldım. Kaç defa aras kargo şubesine gittiğimi hatırlamıyorum. Bir keresinde de annem evde iken beni aradılar, dersteydim açamadım. Kapıyı bile çalmadan not bırakıp gitmişler Geçenlerd UPS ile bir gönderim gelecekti sıra benim kargoya gelince arayıp sordular evdemisiniz diye evdeyim dedim. 5 dakika sonra adresi bulamadık tarif edermisiniz diye aradılar ve tarif ettikten hemen sonra getirdiler. Aras kargo görünce kaçıyorum artık.

• Şahsi tecrübelerime göre İzmir'de en kötü hizmet sunan kargo şirketleri:
    1- Aras: Son derece pahalı. Genelde dağıtıma bile çıkarmadan adreste yoktunuz diyorlar. Kaç kere şubelerine gittim bilmiyorum. İlgisiz ve kaba personelleri var. Kırılabilir yazan kutuları fırlattıklarını kaç kez gördüm. Son defasında sizin adresiniz geçerli değil, şubeden almanız lazım dediler. Sisteminizde kayıtlıdır yüz kere kargo gönderip aldım diyince adresiniz hatalı girilmiş yapacağımız bir şey yok şubeye gelin dediler. Sövdüm ve asla kullanmıyorum.
    2- Yurtiçi: Son derece pahalı. Kargoyu kaybedebilme, kırılabilir eşyaları kırarak teslim etme ve asla tutanak tutmama gibi bir hobileri var. Şubelere asla ulaşılamıyor. Dağıtım saatine asla müdahale edemiyorlar ancak torpiliniz varsa öyle bir müdahale ediyorlarki şaşıyorsunuz.
    3-Sürat: Ufacık şubeye, şubenin iki katı kadar kargoyu sığdırmaya çalışınca kargonuzu bulamayıp dağıtımda sanırım sizin kargo diyebilecek genişliğe sahipler. Büyük ihtimalle sigortasız taşınan, kırılmış ve içindeki sıvısı akmış bir kargoyu gözümün önünde dağıtıma çıkardılar, çalışanının boşver abi alan düşünsün dediğini işitti bu kulaklar.

En iyileri:
    1- Horoz: Adreste misiniz diye aramadan büyük kargoları asla dağıtıma çıkarmıyorlar. Bugün değilim yarın teslim eder misiniz sorusuna tabiki cevabını veren başka kargo şirketi ile karşılaşmadım.
    2- UPS: Hiç bir sorun yaşamadım. Herşey olması gerektiği gibiydi.
    3- PTT: İnanması zor ama evet, yurtiçi ve yurtdışı gönderilerimi, özellikle büyük kutulu gönderilerimi son derece ucuza ve kaybolmadan teslim aldım/gönderdim. Kargo içeriğini tek tek inceleyip not alıyorlar... Tek sorunu yoğun saatlerde çok sıra olması.

• an itibariyle bu sorun benimde başıma geldi bütün gün işyerinde olmama rağmen alıcı kabul etmiyor yazmışlar
    En iyisi yurtiçi kargo gerisi hikaye internetten bolca alışveriş yapan biri olarak hepsini denedim
    sürat kargo zaten rezalet şubeden almaya gittim kargoları çuval gibi atmışlar köşeye ordan arıyorlar tek tek kargoyu bulmak için
    mng kargo pek sorun çıkarttığını görmedim ama çok pahalı bir belge göndereyim dedim normal kargoyla 17.5 lira dedi mesela
    aras kargo normalde kargonun istanbuldan benim yaşadığım mersine gelmesi için 2 bilemedin 3 günde elime geçmesi lazım ama bunlar hiçbir zaman zamanında ulaştırmıyorlar
    Ups kargo 2 kere alışverişim oldu bunlarda zamanında getiriyorlar sorunsuz ama pek yaygın kullanılmadığı için tam yorum yapamam
    Yurtiçi kargo ise aralarında en temiz iş yapanı ne zaman geleceğini söylüyorlar gönderemeyeceklerse arayıp söylüyorlar geciktirirsek bugün yetişmedi diye bilgi veriyor
    Kargoyu övmüyorum ama sürat kargoda arkadaşım hediye göndermiş kargoyu getirmemişler hediye iade gitmiş mesela işin özü aras kargo pişmanlıktır
    işlemci:AMD FX X6 6300 4.2 GHZ
    ekran kartı:asus 1050 ti phoenix 4 gb

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.