Şimdi Ara

ARAS KARGO'DA YAŞADIĞIM 8000 TL DEĞERİNDEKİ HIRSIZLIK (VIDEO VE EKŞİ LİNKİ EKLENDİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
5
Favori
37.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
545 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu tür ürünleri kargo şubesine teslim ederken, bozuk, tamire gönderiyorum, kırık, çalışmıyor falan deyin. yıllar önce klavye arızası nedeniyle yeni aldığım notebook'u servise göndermek için anlaşmalı oldukları kargo şubesine gittim. o zaman işid bile yoktu ortalıkta bırakın teror olaylarını; adam notebookun marka, model, aldığım fiyata kadar sormuştu. bazı insanların içini gözlerine baktığımda anlarım bu adamın da iyi niyetli olmadığını anlayıp türlü türlü sorunlar üreterek asusu resmen yerin dibine sokmuştum.

    paketin iphone olduğunu alıcı şube bilmiyorsa gönderici şubeyi de sorgulamakta yarar var bence.
  • gönderirken telefon diye belirtiyorsunuz ve içeriden bir çete çöküyor telefonlara yada diğer yaptıkları yöntem şu site üzerinden satıyorsunuz bana cihazı cihazın ben geleceğini biliyorum ama parasını ödemiyorum yada ödüyorum kargoya birini gönderip telefonu aldırıyorum telefon teslim edilmiş oluyor satıcı ağır mağdur alıcı da mağdur artık aradaki konuşmalar belli başlı şeyleri belirliyor
  • Yine aras kargo yine problem yolladığınız ürünün güncel durumunu dahi yazmaya üşenen adamlar. Hepsiburada dan aldığım ürünü en az 4 şube gezdirdiler kendi kafalarına göre iade için gönderdiğim ürünü sözde alıcıya ulaştıramamışlar yokmuş( esnaf adama gönderiyorum). Sağolsun o da gidip son 10 dk kala aldı yoksa iade ettiğim ürün bu ahmaklar yüzünden tekrar geri gelecekti.
    Ha geçen de agelen ürünü komşuya vermişler.Ulan belki günlük ev adam alıp gidecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral1071 -- 17 Kasım 2017; 3:54:1 >
  • Abi sizde de biraz hata var. Yurtiçi dururken MNG dururken ne işiniz var Arasla. Ben e ticarette Arasla gonderiyorlarsa kullanıyorum sadece. Onu da şube teslim alıyorum. Dağıtıma çıktığı zaman evde olunmayacak saatleri seçme gibi bir huyları var zaten. Bi gün 11 de getiriyorlar başka bi gün akşam 5te. Mis gibi yurtiçi var abi yurtiçi kullanın kafanız rahat etsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede adalet olmayınca herkes hırsız olmaya başlamış. Aras kargo BOYKOT! Olayın peşini asla bırakmayın. Şayet hukuki bir sonuç alamazsanız eğer Kİ bugün ülkemizde gayet mümkün; bu durumda bir silahla sorun yaşadığınız şubeyi basın. Gerisi size kalmış. Bıktık hırsızlardan yalanlardan gaspçısından tinercisinden politikacısından esnafından çektiğimiz yetti de yetti
  • Böyle ürünler gönderirken kıymetli ürün diye gönderin. Çalınsa bile paranızı alırsınız. Pahalı ama garanti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 de 0 xbox 360 kargoda yalan olmuştu (ptt). daha da beteri de varmış. Şikayet dilekçesi yazmıştık herhangi bir görüntü vs rastlanmamıştır dediler. Paketi veriyorsun güveniyorsun adam içindekini alıyor aynı ağırlıkta başka birşeyler dolduruyor bizim cihazın kutusunun içine loto kağıtları koymuşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun tovbe daha UPS ten gerisi bitmistir benim ixin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olayin iyi araştırılması lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • organiza çete bu iş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'dan Bursa'ya ayrı zamanlarda iphone 7 ve ps4 gönderildi. UPS ile sıkıntısız teslimatı oldu.

    UPS, DHL ve TNT harici kargo firması kullanmayınız, biraz pahalı ama kalite ve sorunsuzluk var.

    Konu sahibine üzüldüm son günlerde aynı sebepten bu kaçıncı başlık yazık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anjeliqué -- 17 Kasım 2017; 8:37:55 >
  • Üstad lar benden size tavsiye pahalı malı evinize getirtmeyin gidip şubeden teslim alın. Ben netten çok defa telefon getirttim aras olur yurtici olur mng olur şubeyi ararim ürünü çıkartmayın ben kendim gelip alacagim derim ses kaydida oluyor böylece bi hile hurda işine giremiyorlar önlerinde önce kutuyu iyice kontrol ediyorum ki varmi sıkıntısı diye sonra imzalayip önlerinde açıyorum hiç sorun yaşamadım bugüne kadar. Yinede dikkatli olmak lazim pahali malı sigortali gönderin yada uluslararasi düzgün bi firmayla gönderin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanibene -- 17 Kasım 2017; 8:58:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bukoli'de ürününüzü kimlik belgenize ek olarak sms ile gelen teslim kodu ile alıyordunuz. çok mu zor şöyle bir teslim kodu ile teslim etmek ?
  • marxx kullanıcısına yanıt
    Tabi ki zor değil.

    Kargo işi tamamen şubeye ve şube çalışanlarına bağlı.

    Her firmada sorun yaşayan var.

    İsim vermeye gerek yok. Zaten hepsinde sorun var.

    Geçenlerde gönderim için adres hatası kaydı girilip paket getirilmemesi işi 3.ye olunca şubeye gittiğimizde adresimizdeki hata neymiş diye sorduk.

    "Evinizin adresi değişmiş. Böyle bir adres yok" dediler.

    Yani paket gönderilirken sisteme bu adres girilebiliyor ancak iş paketi teslim etme aşamasına gelindiğinde sistemde böyle bir adres yoktura dönüyor.

    Bütün kargolar evi buluyor. Bir tek bu şube bulamıyor.

    Dağıtıma çıksa bulur da, dağıtıma bile çıkmadıklarından adres hatası deyip işi kapatıyor.

    Not: Bahse konu ev ve adres 30-35 yıldır aynı yerde.

    Neredeyse herşeyi internetten alan birisi olarak artık bulunduğum bölgede düzgün çalıştığını tespit ettiğim firma ile gönderi yapan satıcıyı tercih eder hale geldim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 17 Kasım 2017; 9:15:12 >




  • aras kargoyu evime yakın olduğu için kullanıyordum sürekli birdaha tek bir çöp bile göndermeyeceğim.
  • Ülkenin başındakiler ne ki kargo şirketi ne olsun. İmam osurursa cemaat malum. Geçmiş olsun, umarım sorununuz en yakın zamanda çözülür.
  • Tamamen organize sen orda belirtiyosun elektronık. Esya diye

    Cete kargo calisanlari poseti ayikliyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mümkün olduğunca aras kargo ile işlem yapmıyorum n11 gg gibi yerlerden alış veriş öncesi hangi kargo ile gönderileceğini soruyorum aras ise başka firma ile gönderim istiyorum yoksa alternatif ürünü 5 tl fazla verip başka bir satıcıdan başka bir kargo ile alıyorum.
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Ayni sorunu yurtici kargoda 6 7 defa yasadim. Adresim gonderirken guncel ama teslim olurken ayni sokaktaki eski evime gidiyordu ve subedekilere soyledigim halde yapamamislardi. Sonunda bu isten anlayan bir sube calisani halletmisti. Benim cevremde duzgun calisan sube yok. Ups Dhl dahil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim noterler birliği 3-4 sene önceye kadar aras ile çalışıyordu. şu an yurtiçi ile anlaşmalılar. vaktinde kurtulmuşuz demek ki
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.