Şimdi Ara

ARAS KARGO'DA YAŞADIĞIM 8000 TL DEĞERİNDEKİ HIRSIZLIK (VIDEO VE EKŞİ LİNKİ EKLENDİ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
5
Favori
37.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
545 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sonuç?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son durum nedir ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oldu son durum şu şeylerin sonunda bildirin.
  • Aynı olay benimde başımda geldi. Hepsiburada + Aras kargo çeteleşmiş resmen. Hepsiburada sitesinde teslim edildi gözüküyor kargo ve kime teslim edildiği belli olmayan ürünün ücret iadesini yapmıyorlar. Aras kargoyu arıyorum sizden şikayetçi olacağım dediğim andan itibaren telefonum engellenmiş sanki telefon meşgul çalıyor hep 4442552 çağrı merkezine ulaşılamıyor. İşin özeti kargo nerede bilinmiyor ve Hepsiburada bana teslim edilmeyen ürünün iadesini yapmıyor.

    AKP kendilerine en yakınlarından birini Aras Kargo ya Kayyum atamış olsada durum düzelmediğine göre AKP ile yola devam etmekte mantıksız.
    Artık T A M A M diyoruz! AKP gidince inşallah devran döner tüketicileri mağdur eden bu tür firmalar hak ettiği cezaları alır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 19 Haziran 2018; 14:1:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ARC118i

    Aynı olay başıma yurtiçi kargoyla geldi. bundan 6 ay önce arkadasıma ipod nano aldım italyadan gelirken. geldiğimde de istanbulda okuduğu için istanbula kargoladım. normalde izmirde yaşıyoruz. faturasıyla birlikte paketledim köpüklü poşetle verdim kargoya.
    ertesi akşam arkadaşıma sordum aldın mı diye yok gelmedi dedi.
    hemen ertesi gün kargocu sabah beni aradı. kargonuz gasp edilmiştir bilgi için şubemize gelin tazmin kağıdı doldurun dendi.
    gittim nasıl olur nerde olur içerisinde önemli bir elektronik vardı dedim ne oldugunu söylemedim. ondan sonra tazmin kagıdını doldururken de belirttim ipod nano oldugunu ve yaklaşık 169euro ya aldıgımı belirttim.
    fakat şöyle bir sorun var ki etrafta ne haber var, ne birşey kargo aracı yoldayken gasp edildi denilip duruyor. diyorum siz nasıl bu bilgiye sahip oldunuz bir yazılı dilekçe vs kanıt fotoğraf yok mu bana bunu kanıtlayabileceginiz? kadın yok diyor bizim şubemizden cıktı istanbul yolunda oluyor diyor olay.
    tüketci haklarına gittim. yurtiçi kargo merkezine mail attım, aradım bağlanmayı bekledim. hiç kimse cıkmadı karşıma. Resmen yıldırma politikası uyguladılar.
    en sonunda tüketici haklarında ve sikayetım var da haklarımı zorladım ve sesimi duyurmayı başardım. suan üzerinden 6 ay geçmesine rağmen hala haber bekliyorum. benden yüzsüzce kargonun içine koydugum faturayı istiyorlar. kargo faturanın içerisinde, buna karşılık ben kredi kartı ekstremi çıkardım ve apple store faturamı gösterdim fakat yetersiz dendi bunun bir gerçekçiliği yokmuş. beni hala oyalamaktadırlar. Hala YURTİÇİ kargoya hiç bir güvenim yok ve neredeyse 700tl lik zararımızı karşılayacaklarından da yıldım. Bu kargo işini yapıyorsan başına bir şey gelirse benim mağduriyetimde ortadan kaybolacaksan bu işi yapmayacaksın.
    Bu olayın sonucu ne oldu?THH'den ne sonuç çıktı?




  • güncel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RElS

    Aynı olay benimde başımda geldi. Hepsiburada + Aras kargo çeteleşmiş resmen. Hepsiburada sitesinde teslim edildi gözüküyor kargo ve kime teslim edildiği belli olmayan ürünün ücret iadesini yapmıyorlar. Aras kargoyu arıyorum sizden şikayetçi olacağım dediğim andan itibaren telefonum engellenmiş sanki telefon meşgul çalıyor hep 4442552 çağrı merkezine ulaşılamıyor. İşin özeti kargo nerede bilinmiyor ve Hepsiburada bana teslim edilmeyen ürünün iadesini yapmıyor.

    AKP kendilerine en yakınlarından birini Aras Kargo ya Kayyum atamış olsada durum düzelmediğine göre AKP ile yola devam etmekte mantıksız.
    Artık T A M A M diyoruz! AKP gidince inşallah devran döner tüketicileri mağdur eden bu tür firmalar hak ettiği cezaları alır.
    Sorun çözüldü Hepsiburada iadeyi yaptı. Bir daha tövbe internet üzerinden yaptığım siparişlerimi Aras kargo ile yollayan olursa anında iade yapacağım..




  • Bende sahibinden üzerinden havale ile telefon aldım ve boş kutu çıktı satıcı suçu kargo şirketine atıyor ve onların çalmış olabileceğini söylüyor elimde tutanakta yok ama savcılığa başvuracağım.
  • Merhaba son durum nedir acaba, gece gece aklıma geldi merak ettim
  • yukarı güncel sonuç nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aras kargo ile yaşadığım problemi aşağıdaki linkte iletiyorum. Maalesef. Fazlası ile sorunlu bir firma
    https://forum.donanimhaber.com/aras-kargo-rezaleti--141269501
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.