Şimdi Ara

Aranızda hiç bir kızdan dayak yiyen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben hiç yemedim ama yiyeni çok gördüm ciddi ciddi dayak yemişlerdi

• fantezi olarak evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulo206

fantezi olarak evet.

• bikere kamcılamıstı asi pislik
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

quote:

fantezi olarak evet.

Göko naber yaw takılamıyoruz ne oldu bizim konuya ? akşamcılar grubu'na yok mu yakında bi faaliyet.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

quote:

fantezi olarak evet.

Göko naber yaw takılamıyoruz ne oldu bizim konuya ? akşamcılar grubu'na yok mu yakında bi faaliyet.

Valla nabalım ağa yav kimseden ses çıkmıyor,ben daha dün içtim ama haftasonu büyük bir organizasyon düşünüyorum

Konuyu takip ediyorsun degil mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle Kız Var mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hergün bir fiil tokat yiyorum sınıftaki bir kızdan..Gidip tokasını alınca kafasından :))
  • @GKHN_93
    Takipteyim haci. Bu hafta sonu sayfayı doldururum herhalde.
  • benim adım cafer
    boyum 110
    gözlerimin rengini bilmiyorum
    ...
    ...
    ...
    dayak yemeyi severim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pc Veteran

benim adım cafer
    boyum 110
    gözlerimin rengini bilmiyorum
    ...
    ...
    ...
    dayak yemeyi severim

• Birisinden çok fena dayak yemiştim ama tam olarak kız sayılmaz.Erkekten dönme. 10 yaşındaydım.Elindeki küçük çantayla ağzıma ağzıma çakmıştı
  • 4. sınıfta bir kız dövmüştü.Ama kız demeye bin şahit ister ayı boğan gibi bir şeydi.Sonra arkadaşla dövdük tabi orası ayrı.
  • Dayak yemek denmez ama kızlara vurmadığım için üstüme yürüyüp kenara sıkıştırıp bikaç tane vurdukları oldu. Zaten daha ileri gitseler kız mız dinlemezdim neyse ki öyle bir şey yaşanmadı.
  • Lise 1-2. sınıftayken kendi halimde takılan ona buna bulaşmayan bir tiptim. Ama bulaşan da cevabımı verirdim. Tenefüsün birinde tahtaya birşeyler yazıyorum kendi halimde takılıyorum yine.
    Sınıfta da bir kız var önüne gelen elemana tokat atıyor sonra bayana el kalkmaz muhabbeti yapıyordu.
    Benim yanıma geldi şakalaştık bişeyler konuştuk falan tokat attı 1-2 saniye sonra ben de patlattım bi tane fazla kaçırmışım tahtaya yapıştı kız.
    Pişmanmıyım değilim, o kıza kız denmezdi zaten, normalde elbette elim kalkmaz hiç bir kıza.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.