Birisinden çok fena dayak yemiştim ama tam olarak kız sayılmaz.Erkekten dönme. 10 yaşındaydım.Elindeki küçük çantayla ağzıma ağzıma çakmıştı
4. sınıfta bir kız dövmüştü.Ama kız demeye bin şahit ister ayı boğan gibi bir şeydi.Sonra arkadaşla dövdük tabi orası ayrı.
Dayak yemek denmez ama kızlara vurmadığım için üstüme yürüyüp kenara sıkıştırıp bikaç tane vurdukları oldu. Zaten daha ileri gitseler kız mız dinlemezdim neyse ki öyle bir şey yaşanmadı.
Lise 1-2. sınıftayken kendi halimde takılan ona buna bulaşmayan bir tiptim. Ama bulaşan da cevabımı verirdim. Tenefüsün birinde tahtaya birşeyler yazıyorum kendi halimde takılıyorum yine. Sınıfta da bir kız var önüne gelen elemana tokat atıyor sonra bayana el kalkmaz muhabbeti yapıyordu. Benim yanıma geldi şakalaştık bişeyler konuştuk falan tokat attı 1-2 saniye sonra ben de patlattım bi tane fazla kaçırmışım tahtaya yapıştı kız. Pişmanmıyım değilim, o kıza kız denmezdi zaten, normalde elbette elim kalkmaz hiç bir kıza.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme