Şimdi Ara

aranızda america's army proving grounds oynayan varmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar ben america's army proving grounds oynuyorum bu oyunu beğeniyle oynuyorum fakat bu oyunu oynayan turk oyuncu sayısı 2 elin on parmağını geçmiyor oyun ağırlıkla yabancılar var ne bileyim bizim miletimiz paralı oyun meraklısımı bilmiyorum normalde hangi oyuna girsem o oyunda turk oyuncu bulma şansım %100 ama bu oyunda pek fazla turk oyuncu bulamıyorum sebebini pek anlamadım gerci yalan yok oyun normal fps lere pek benzemiyor yani oynanış olarak nişan alması biraz zor bir oyun savaş smilasyonu tarzında bir oyun zaten oyuna girdiğinizde de kişilerin konulşmaların danda anlarsınız belli bir yaş gurubu oynuyor oyunda oynayan çocuk sayısı pek fazla değil oyun mmofps tarzında yani level atlamalı şu an ben 16 lv olmak üzereyim oyun içinde en son lever oda gördüğüm kadarıyla 62 lv ama bu 62 lv gözünüzü korkutmasın zira baştanda söylediğim gibi mmofps tarzı bir oyun yalnız oyunda market sistemi yok herkez eşit 62 lv nin üzerindeki item 16 lvnin giydiği itemle aynı yani herkez eşit aranızdaki tek fark tecrübe bu oyunu denemenizi şiddetle tavsiye ederim

• Valla oyun arıyodum denemeye değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

Valla oyun arıyodum denemeye değer.

valla kardeş benim paralı oyunlara lafım yok sonuçta emek harcanıp yapılıyor sonuçta kaar amaçlı bir oyun ama bir bf veya cod a dünyanın parasını vereceğine aynı zevki bu oyundada alırsın dediğim gibi oyun zevkli bir okadarda zor ilk başta oynarken bocalarsın zira oyun cs veya point blank gibi değil oyun içinde kendini sinek gibi hissedersen bu senin moralini bozmasın zira usta oyuncular adamı sinek avlar gibi avlıyorlar :) oyunu indirmek için önce steam kurmalısın bu adresten kurabilirsin http://store.steampowered.com/ steam kurulup üyelik işleminide tamamlarsan oyunuda burdan kurabilirsin http://store.steampowered.com/app/203290/

• quote:

Orijinalden alıntı: sireno52

quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

Valla oyun arıyodum denemeye değer.

valla kardeş benim paralı oyunlara lafım yok sonuçta emek harcanıp yapılıyor sonuçta kaar amaçlı bir oyun ama bir bf veya cod a dünyanın parasını vereceğine aynı zevki bu oyundada alırsın dediğim gibi oyun zevkli bir okadarda zor ilk başta oynarken bocalarsın zira oyun cs veya point blank gibi değil oyun içinde kendini sinek gibi hissedersen bu senin moralini bozmasın zira usta oyuncular adamı sinek avlar gibi avlıyorlar :) oyunu indirmek için önce steam kurmalısın bu adresten kurabilirsin http://store.steampowered.com/ steam kurulup üyelik işleminide tamamlarsan oyunuda burdan kurabilirsin http://store.steampowered.com/app/203290/

Biliyorum hocam Steam'i İndirmeye başladım.Point Blank, CS GO vs. oynamıyorum.BF4 aldım ama bi türlü ısınamıyorum oyuna.Şu aralar FPS arıyodum bende.

• F2P mi yoksa P2W'mi oyun hoş duruyor oynanabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

F2P mi yoksa P2W'mi oyun hoş duruyor oynanabilir

bu saydıklarının ne anlama geldiğini bilmiyorum ama ben kısaca şöyle izah edeyim warface dek gibi veya cros fire pointblank taki gibi market olayı yok bu oyunda karakter haricinde item kasma olayı yok herkez standar olarak oyuna başlıyor yok karşı taraftaki oyuncunun çelik yeleği vardı yok adamın elinde oyunun en güçlü silahı vardı davası yok oyun içinde 2 ağır makınalı 2 uzun namlulu silah yani seri sniper 1 adette sniper gerisi hafif makınalı tüfek m4a1 vede sis bombası flash bomba ve parça tesirli bomba oyun modları 6+6-12+12 ve 24+24 kişilik guruplar var raundlar ise 15 ila 30 raund yani oynamaya doyamıyacaksınız
  • oyun tamamen dikkat istiyor oyunda benim encok hoşuma giden özellik adamı vurduktan sonra adamı bağlama olayı adamı vuruyorsun 100+ puan alıyorsun vurduktan sonra gidipte bağladığın zaman bir 100+ puan daha alıyorsun ama dikkatli olmak lazım avcı iken avda olabilirsin zira yaralı arkadaşının başında pusuda bekleyen biri olabilir bu seferde o sizi avlıya bilir vurulmuş bir arkadaşınızı iyleştirir seniz 150+ puan alabilirsiniz bir de çıplak elle öldürme olayı var tabi bana pek o nasip olmadı o yüzden çıplak elle öldürme kaç puan alınıyor bilmiyorum :) bayrağı hedef bölgeye taşımak 500+ puan yani anlıyacağınız oyun içinde her yaptığınız + puanlarla xp leveriniz yükseliyor oyunda raundları sizin ekip kazanıp maç bittimi +2000 puanda öyle alınıyor çok çeşitli oyun modları var bazılarını ben bile şuan çözemedim yani Allah ne verdiyse kaptırıyoruz düşmana ama genede benim bildiğim 3 moduda sıralıyayım ilk olarak bayrak modu kendi basenden aldığın bayrağı rakip baseye ulaştırıyorsun 2 cisi ise harita içinde 3 adet belirli noktalar var bu noktaların her birinde 1 makina var bu makınaları devre dışı bırakmaya calışıyorsunuz tabi rakip takımda bu makınaları savunmaya calışıyor 3 cüsü ise bomba modu standart yani aynı cs deki gibi diğer modları ben bilmiyorum aranızda ingilizce bilen birilari bu oyunu bi denerse bu modları bize kendisi izah eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sireno52 -- 6 Nisan 2015; 17:35:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Free to play mi yoksa pay to win mi diye sormuştum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Free to play mi yoksa pay to win mi diye sormuştum

tamamen ücretsiz hiçbir zaman para vermiyorsun oyun içinde dahi steam den kuruyorsun Free to play yani önceleri cok zor bir oyundu bu oyun 4 versiyon dur şu anki america's army 4 tür ben america's army 3 eğitimini tamamlıyamadan 4 düncü versiyonunu yaptılar :) yalan yok eskisinden daha güzel oldu bence zira eski sürümde testleri tamamlamadan serverlere giremiyordun bilhassa ilkyardım testlerini eski sürümü hakkında yazılan yazıyı bir oku istersenhttp://ekorn.blogcu.com/dunyanin-en-iyi-online-savas-simulasyonu-america-s-army/3248948

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.