Şimdi Ara

Aramızda kokoreç manyağı var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç yemedim çok merak ediyorum yav nasıldır acaba o kadar paraya değer mi

• avrupada millet çöpe atıyor bağırsağı burda kokoreç yapıyolar 20 tlye satıyolar
  • Ben midye kokoreç ikilisiyle 1 ay yaşarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kokoreç ıyidir bol baharatlı sade iyiceksin. Domates vs bozuyor işi. Bir çeyrek dene çok kaybetmessin

• Tadı güzel ama gereksiz pahalı. Her şey gibi kokoreç de pahalandı.
  • Tw Scott kullanıcısına yanıt
    Aga rizede sadece marmaris kafe satıyor o da biraz uzak kalıyor bana ya, iftardan sonra gidebilirim ama pahalı bir de neyse eyw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tw Scott

Kokoreç ıyidir bol baharatlı sade iyiceksin. Domates vs bozuyor işi. Bir çeyrek dene çok kaybetmessin
    belediye otoparkın arkasında mekan var,ufak ama güzel adı da gölcük kokoreç 7 lira yarım ekmek tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle Kız Var mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Rize'de adam akıllı kokoreç yiyebileceğin bir mekan yok ne yazık ki.
  • Güzel yapan yerden afiyetle yenir. Yemeyen kişi bu lezzetten mahrum kaldığı için üzülmelidir. Avrupayla burayı kıyaslayanlar olmuş.

Yallah avrupaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CF3D9488C -- 20 Mayıs 2018; 17:11:4 >
  • geçen sene bim 250gr dondurulmuş şampiyon kokoreçi 5 liradan sattığında denemek için 1 paket aldım ve evde tarife göre pişirdim

eşsiz bir lezzet olduğunu farkedince aynı şubeye gidip dolapta kalan 21 paketi de almıştım

her gün pişirip yerdim

ama bir daha o fiyattan bulamayınca bıraktım

• Üzüldüm yav
    Yorumunuz için teşekkür ederim :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

belediye otoparkın arkasında mekan var,ufak ama güzel adı da gölcük kokoreç 7 lira yarım ekmek tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Aynen kardo orada yemisligim var ora iyi, kofteside iyi. Stil faniyiz.

• Mezbahaya git ve bağırsaklara bak ve kokla ... Ondan sonra kendine bir daha sor, ben kokoreç yemek istiyor muyum hala diye
  • 1 haftadır yalnızca kokoreç ve lahmacun yiyorum ömür boyu böyle yaşayabilirim

• kokorecin tadı nasıl diye soranlar için söylenen şu laf favorimdir:

"ya çok seveceksin ya da nefret edeceksin."
  • Kokoreçi ilk kez yiyeceksen sevmeyeceksin sonra aradan bi 3-5 ay geçecek canın anlamsızca kokoreç isteyecek işte o andan itibaren sende bizden birisin
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Ahira git herhangi bir hayvani kokla ben bunu yemek istiyormuyum de ne saniyorsun hayvanlarin hergun yikandigini falan mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: imthewalrus

Ahira git herhangi bir hayvani kokla ben bunu yemek istiyormuyum de ne saniyorsun hayvanlarin hergun yikandigini falan mi?
    Sen yanlış anladın kardeş, hiçkimse bokların yolaldığı bağırsakları yemek istemez.. Ama sen o bağırsakları alıp temizleyip allayıp pullayıp baharatlayıp tadını görünüşü değiştirirsen, insanları etkiler ve yemelerini sağlarsın... Etkilenmeyen ise yemez
  • köfte ekmek parasına ekmek arası leş yemem

bildiğiniz hayvanın bolu

Sadece kemiksiz yağsız löp et yerim gerisi sizin olsun

+ olarak sevdiğiniz şey o iğrenç şey değil baharat hadi bide baharatsız yiyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-07C238B73 -- 20 Mayıs 2018; 18:4:50 >
  • Kokoreç her turlu yenir. En guzeli de sanayi koselerinde olur. Valla canim cekti aksam aksam....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.