Şimdi Ara

aramda zar sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • zar atıyorum başkası oyundan çıkıyor benim zar gidiyor ne iş?

• Gitmiyor. Defalarca başıma geldi. Attığın zar geri geliyor.
  • evet eskiden gitmiyordu. az önce 2 tane zar attım birisi çıktı. tekrar girdim zarlar yok
  • Choqo kullanıcısına yanıt
    Kendin çıkarsan zarlar gidiyor.
  • yav arkadaş 1 yıldır aram oynuyorum biliyorum herhalde neyin ne olduğunu. 3 gündür ben zarlıyorum başkası çıkıyor. sonra bida girişte zarlar yok gitmiş.
  • Ticket at dostum, gitmiyor diye biliyoruz hepimiz ve son günlerde ARAM oyunlarımın bozulmasına rağmen hiç başıma gelmedi. Belki teknik bir sorun olabilir.
  • Bende gitmiyor diye biliyordum(ki zaten öyleydi) lakin dün iki zari attigim oyunda başkası çıktı ve zarlarim gittim çok sinir bozucu bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rutzelq -- 28 Aralık 2016; 23:46:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bendede gitmişti 1 hafta önce. hemde 2 tane zarimi kullandim bozuldu oyun diğer oyun zarlarim yoktu. Bug olmuştur deyip geçtim daha önce gitmediğinide biliyorum yeni clientden mi acaba
  • Daha bugun zar attim, birisi cikti ama zar gitmedi. Random bir bug soz konusu sanirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlarınızla oyuna giriyorsanız arkadaşınız çıkarsa bile sizin zarınızdan gidiyor yine de. Kendiniz de çıkmıyorsanız bunun dışında kaybolan zarlar varsa bilet atın.
  • Benimde pre girdiğim arkadaşın neti gitmişti skin takviyesi açmıştım arkadaşım oyundan düşünce açtığım takviye boşuna gitmişti, ama zarlar gitmiyor diye biliyorum bende gitmiyor çünki.
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    Zar için bilet atacak kadar aç olmaya gerek var mı acaba
  • Sahip olduğun hakları koruman kadar normal bir şey yok bence. Gerekli olup olmaması kişiye bağlı.
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    Oynanan hesap bile kullanıcısına ait değilken kim hangi sahip olduğu haktan bahsedebilir?
  • O da riot games'in hakları
  • arkadaş ne konulara girmişsiniz. riot denen firma bu oyunu yaptıysa, biz de eğlenmek için giriyorsak ve zar diye birşey varsa tabiki bundan yararlanmamız lazım. benim zarım olması gerektiği halde neden udyr denen heroyla oynamak zorunda kalayım ki? hem oyunda hata olsun zarım gitsin, bu yüzden istemediğim hero gelsin zar atamayayım. bir de oyundan çıktım diye 15-20 dakika ceza ver.
  • Eski istemcide gitmiyordu ama yenisinde gidiyor zarlar saçma sapan işler riotun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.