Şimdi Ara

Aramalı Mıyım (Kız Konusu Değil)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 29 Haziran - 6 Temmuz arasında Kastamonu'na bir kampa gitmiştim. Orada bir liderle tanıştım. Benden en az beş yaş büyük. Sekiz gün boyunca aramızda iyi bi iletişim geçmişti. Birbirimizle iyi anlaşıyorduk.

En son gün, biz otobüslere binerken bu liderimiz bana telefon numarasını verdi. Maddi/Manevi ne tür yardıma ihtiyacın olursa olsun bana ulaşabilirsin dedi.

Eve geldikten iki gün sonra "Herşey yolunda mı" diye mesaj attım. "Yolunda yolunda. Sende durumlar ne?" diye yanıt yazdı. Ben de "Bende de yolunda. İki gündür ancak atabildim kampın yorgunluğunu" dedim. O da "İyi bakalım :)" dedi orada bitti konuşmamız.

Sonra dün akşam tekrar mesaj attım. Asıl amacım dertleşmekti, konuşmaktı. Ama sadece bana yönlü olmaması için "kampta fırsatımız olmamıştı, tanışalım. hem rahatlamış olurum hem de fransız kalmayız" gibi şeyler söylemiştim.

Sonra hiç cevap vermedi. Dün dört buçukta atmıştım mesajı, şuan saat sekiz hala tık yok. Belki çok üstüne gittiğimi düşünerek, belki de fazla samimi bi şey yazdığım için korkarak cevap vermemiştir, hiç bi fikrim yok.

Aramakla aramamak arasında git gel yaşıyorum. Aslında planım şuydu, akşama kadar cevap yazmazsa arayıp neler olduğunu öğrenicem. Eğer açmazsa da bi daha hiç konuşmicam. Ama kendimi küçültmek de istemiyorum karşı taraf açısından. Empati kurarak fikir verirseniz memnun olurum.

• Hiç uğraşma. İstekli olsa idi zaten sana cevap verirdi.
  • Niye bu kadar önemli ki bu adam onu anlamadım. Boşver hocam mesaj atarsa atar çok önemli birşey mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam adam zaten senden 5 yaş büyükmüş işinde gücünde adamdır, o kadar yakınlaşmak istememiş belli aramana gerek yok bence,ilerde bigün cidden işin düşerse o zaman ara.
  • Rahatlamış oluruz falan yazınca adama teklif ettin sandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pD-21

Hiç uğraşma. İstekli olsa idi zaten sana cevap verirdi.

Ama burada içim içimi yiyor bütün tadım, iştahım her şeyim kaçtı çok mutsuzum.

quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

Niye bu kadar önemli ki bu adam onu anlamadım. Boşver hocam mesaj atarsa atar çok önemli birşey mi?

Genelde zayıf yönlerim hakkında konuşmaktan hoşlanmam ama bana sevecen, arkadaşçıl, iyi davranan insanlara zaman içinde zaafım oluyor. Fazla bi bağlılık, yakınlık hissediyorum. Anlatabildim mi?

quote:

Orijinalden alıntı: mfdemir

hocam adam zaten senden 5 yaş büyükmüş işinde gücünde adamdır, o kadar yakınlaşmak istememiş belli aramana gerek yok bence,ilerde bigün cidden işin düşerse o zaman ara.

O mesajı hiç atmamış gibi davranamam ama

• Bi arkadaşımdan facebookta en son 12 saat önce mobil ile bi şey paylaştığını öğrendim. Ondan sonra benim şarteller attı kafamda kurduğum bin tane yapmacık şeyler kayboldu tabi. Yok telefonu kaybolmuştur, yok başına bi şey gelmiştir vs vs

Aradım ben de ama meşgule aldı. Sonra mesaj attı "Kardeşim toplantıdayım kusura bakma geri arıcam" dedi.

Bekliyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle Kız Var mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • belki henüz görmemiştir mesajını. yarın tekrar mesaj atabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTimesOfTR38

belki henüz görmemiştir mesajını. yarın tekrar mesaj atabilirsin.

Son mesajımı gördün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

Bi arkadaşımdan facebookta en son 12 saat önce mobil ile bi şey paylaştığını öğrendim. Ondan sonra benim şarteller attı kafamda kurduğum bin tane yapmacık şeyler kayboldu tabi. Yok telefonu kaybolmuştur, yok başına bi şey gelmiştir vs vs

Aradım ben de ama meşgule aldı. Sonra mesaj attı "Kardeşim toplantıdayım kusura bakma geri arıcam" dedi.

Bekliyorum...

Aramayacak...
  • bişey sorcamda biraz yanlız biri misin ?

yada bu adama başka duygular besliyo olabilir misin ?

ciddi soruyorum dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

bişey sorcamda biraz yanlız biri misin ?

ciddi soruyorum dostum.

Yalnız biriyim.
  • quote:

quote:

ciddi soruyorum dostum.

Yalnız biriyim.

o zaman yaşıtın arkadaşların edin ama gerçekten konuşabilceğin birilerini bul, kız erkek farketmez.

çünkü belli yaş aralıklarında insanlar genelde anlaşamaz yani birbirinin dostu olamazlar gerçek anlamda. nadirdir yani.
  • Mesaj atalı tam bi saat oldu. Uyumuştur muhtemelen. Aramayacak...
  • quote:

quote:

quote:

ciddi soruyorum dostum.

Yalnız biriyim.

o zaman yaşıtın arkadaşların edin ama gerçekten konuşabilceğin birilerini bul, kız erkek farketmez.

çünkü belli yaş aralıklarında insanlar genelde anlaşamaz yani birbirinin dostu olamazlar gerçek anlamda. nadirdir yani.

"Maddi - manevi her konuda ne zaman ihtiyacın olursa ulaşabilirsin"
    dedi ama. Bunu söyledi bana...

• quote:

quote:

quote:

quote:

ciddi soruyorum dostum.

Yalnız biriyim.

"Maddi - manevi her konuda ne zaman ihtiyacın olursa ulaşabilirsin"
    dedi ama. Bunu söyledi bana...

yahu insanlar çok şey söyler, bi kulağından girsin diğernden çıksın.

bazı şeylerde nezaketen söylenir

• Bu saatte uyanık olması mümkün değil.
  • İçten içe hala telefonu yokluyorum acaba aradı da görmedim mi diye
  • tmm abicim abartma sende.
  • Kampta çelişkili birşey yaşadınız mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.