Şimdi Ara

arama motoru yapmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kendim arama motoru yapmak istriyorum bunu nasıl yapabilirim veya ortak olmak isteyen varsa ortak olalım yeterki arama motoru olsun merağım varda onun için..

• php veya asp biliyormusun + sql kullanabiliyormusun..
  • Arama mororu yapmak o kadar zor.Değil.(uyelik kadar)
    Bence maxiasp.com ogrenebilirsin.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: mexmo

arkadaşlar kendim arama motoru yapmak istriyorum bunu nasıl yapabilirim veya ortak olmak isteyen varsa ortak olalım yeterki arama motoru olsun merağım varda onun için..

DOSTUM..

KONUYLA ALAKASIZ AMA, FORUM SİTENE Bİ BAK İSTERSEN ADAMLAR KÜFÜR EDİYOR PASO..

• 13 mü, 15 mi yaşındasın. öyle bişey. yaş önemli değil de sen unut arama motorunuç google, msn, yahoo, altavista gibi devler varken kim senin sitene girip arasın. hem server masraflarını 7 sülalen birleşse ödeyemez.
  • neyse yaw önemli değil zaten
  • quote:

Orijinalinden alıntı: PcCopat

13 mü, 15 mi yaşındasın. öyle bişey. yaş önemli değil de sen unut arama motorunuç google, msn, yahoo, altavista gibi devler varken kim senin sitene girip arasın. hem server masraflarını 7 sülalen birleşse ödeyemez.

Sonuna kadar katılıyorum ayrıca arama motoru yerine bi haber scripti veya baska bi script yazmayı denesen daha ii oalcaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site içi arama motoru rehberi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya siz yanlış anladınız ben önce bir ücretsiz hosta deneyeceğim eğer katılım olursa yani biraz kişi girerse paralı host alacağım ayrıca surveri nerden çıkardınız hem ben adsanse gibi şeyler yapmayacağım sadece küçük bir arama motoru dedim
  • anladım yani mantıgını öğrenmek istiyorsun?
  • yani arama motoru nasıl bişey diye görmek istiyorum eğer çok insan örneğin günde 15-20 kişi girerse paralı host alırım 100de 100
  • dostum arama motoru öle kolay bişi değil bi arkdasın dediği gibi server parasını ödeyemezsin öle 50 mblık alan yetmez
  • neden yetmes

• quote:

Orijinalinden alıntı: codellnet

quote:

arkadaşlar kendim arama motoru yapmak istriyorum bunu nasıl yapabilirim veya ortak olmak isteyen varsa ortak olalım yeterki arama motoru olsun merağım varda onun için..

DOSTUM..

KONUYLA ALAKASIZ AMA, FORUM SİTENE Bİ BAK İSTERSEN ADAMLAR KÜFÜR EDİYOR PASO..

sitesi olduğunu unutmuş

• quote:

neden yetmes

arama motorları siteleri kendi alanlarına indexler bölece büyük bi alan doğar yani senin ayda milyarlar ödemen lazım
  • quote:

neden yetmes

Neden yetmesin yaa yeter merak etme .. Sen al şöle 50 MB lik bi host. Hemen başla çalışmalara...
  • Bende site icinde yapıcan falan sandımda kolay dedim.
    1)Kimse bedava hosttaN gelip arama yapmaz(15-20 kiside yapmaz)
    2)Kimse gelipte bide burda arıyalım demez.
    3)Kendine dunyaca populer bir sirket yaparsan anca arama motoruna ilgi gelir.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: mr_boombastic

Bende site icinde yapıcan falan sandımda kolay dedim.
    1)Kimse bedava hosttaN gelip arama yapmaz(15-20 kiside yapmaz)
    2)Kimse gelipte bide burda arıyalım demez.
    3)Kendine dunyaca populer bir sirket yaparsan anca arama motoruna ilgi gelir.

1- ben ileriyi deyil deneyim için deniyorum
    2-konuyla pek alakası yok ama benim tanıdık çok var yanlış anlama ama sadece bir kaç siteye reklam veririm
    3-bir şeye ihtiyacı olan herkez her arama motoruna bir bakar yani şansını denekem ister mesela bir terim arattırdım googlede bulamadım çünkü çok sayfa var bi arkadaş vardı onun arama motorundan baktım 2 sayfa vardı ama ordan buldum çünkü o terimden arattırdım yani anlayacan adam tek tek sitelere bakıyor ii anlatamadım ama isteyen olursa güzel açıklarım

• Anket acalım?Herkes oyunu kullansın
    1-google.com
    2-yahoo.com
    3-msn.com
    4-mexmo.tk
    Arama motoru icin hangisi kullanırsınız.
  • ya kaçıncıya belirtiyorum önce beleş hosta yapıcam beyenirsem yetiştirebilirsem paralı hosta geçiceğim diyorum mesela arabul.com vs.... onun gibi benim yahoo msn google ile ne işim olsun
  • Ben sana mp3 sitesi ornekleri vermedim.
    Senin ne isim olsun dedigin siteler arama motorlarıdır.
    Bende google.com kullandıgı botlar var.İstersem googl.com gibi bi site acabilirim.Ama taklitten asagı olmaz.
    Seninki taklit olmayacak emek olcak ama tutmaz.
    Eger tutmasını istiyosan direk paralıda acıcaksın ve buyuk oynicaksın.
    Yoksa tutarsa ben paralıya gecerim demek olmaz.
    Dusunsene ;
    www.google.8m.com :)Komik olur dimi
    www.mexmo.com guzel amawww.mexmo.8m.com igrenc.
    Bir suru hata bir suru bos is.En kotusude ne biliyomusn emeklerin bosuna gitcek.Hani iyi site amator kurulup profesyonellesmis.Cok azdır.
    Zaten yasında kucukmus.Bence daha yararlı siteler ac.Sonra moralin bozulur ve sogursun bu isten.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.