|
SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) nedir?

-
-
haber sitelerinin içeriğini çöpe çevirerek seo yapılır. herhangi bir konuda bilgi almak için arama motoruna gidenler bilahare söve saya kapar sekmenizi.
-
SEO denen şeyi bütün haber siteleri yapınca, geriye saçma sapan işler yapmak kalıyor...
-
seo internetin kanseridir. seo sayesinde artık google doğru sonucu vermez oldu.
ekşi'den alıntı paylaşımla seo'yu daha iyi açıklamak gerekirse (google'a sokağa çıkma yasağı yazdığınızda ilk çıkan sonuca girdiğinizde karşınıza çıkan şey), bunların bir de haberin devamı düğmesine basma fetişi oluyor;quote:
sokağa çıkma yasağı ne zaman olacak? hafta sonu sokağa çıkma yasağı devam edecek mi?
sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri ramazan bayramı'nın sona ermesinin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. cumhurbaşkanı erdoğan bugün konuyla ilgili açıklama yaptı. peki, 30 31 mayıs hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı?
sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? merak konusu oldu. ramazan bayramı nedeniyle 4 günlük sokağa çıkma yasağının sona ermesinin ardından hafta sonu kısıtlamaları merak konusu oldu. peki, bu hafta sonu 30-31 mayıs sokağa çıkma yasağı olacak mı? işte detaylar...
sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?
30 - 31 mayıs'ta sokağa çıkma yasağı var mı?
hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili cumhurbaşkanı erdoğan'dan kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu:
-
Haber sitelerinin yapmış olduğu SEO Değil. Dolandırıcılıktır. Dünyada bir tek Türkiye'de ki haber siteleri kötü kullanım yapıyor. Batsalar da kurtulsak. -
Çok bilgilendirici bir içerik olmuş, emeğinize sağlık.
SEO konusuyla ilgilenenler için biz de blog yazılarımızda detaylı rehberler hazırlıyoruz.
İlgilenenler buradan göz atabilir:
https://dokudigital.com/
-
Arkadaşlar merhaba, normalde pek yorum yazmam ama bu konuda gerçekten tecrübelerimi paylaşmak istedim. 3 senedir online butik işletiyorum ve Google sıralamaları konusunda resmen saç baş yoluyordum. Binlerce lira harcadığım SEO danışmanları hep "sabırlı olun, 6 ay bekleyin, 1 yıl bekleyin" gibi laflarla oyaladı durdu.
İki ay önce bu eticarethakkinda.com 'un sistemini bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine denemeye karar verdim. Açıkçası başta biraz şüpheliydim, çünkü bu kadar hızlı sonuç alacağımıza inanmak zordu. Bizim site "el yapımı deri çanta" aramasında 5. sayfadaydı ve oradan günde bir iki kişi ya geliyordu ya gelmiyordu.
İnanın, sistemlerini kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra aynı aramada 2. sayfaya çıktık, 6. haftada ise ilk sayfada 4. sıraya yerleştik! Sistemin nasıl çalıştığını tam olarak anlamasam da, dijitalde hayatımızı tamamen değiştirdiler. En etkileyici yanı da sürekli rapor vermeleri ve her adımı açıklamalarıydı. Sadece "bize güven" deyip ortadan kaybolmadılar.
İlk iki ayda yatırımımın 3 katı geri döndü. Şimdi artık Google Ads'e ayırdığım bütçeyi yarıya indirdim, çünkü organik trafikten yeterince müşteri geliyor. Eğer sizin de siteniz ilk sayfalarda değilse ve bu durumdan bunaldıysanız, kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.
Not: Bu arada kimse zorlamadı beni bu yorumu yazmak için :) Sadece küçük işletme sahiplerine gerçekten işe yarayan bir çözüm olduğunu duyurmak istedim. Sonuçta hepimiz aynı sorunlarla boğuşuyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X