Şimdi Ara

Aralık ayında fiyatında ciddi düşüş beklenen araçlar....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araba alma dönemi geçti ancak araç alması gerekenler oluyor Çevremde bu tür insan sayısı da artıyor. Sizden isteğim, aralık ayında ciddi fiyat düşüşleri beklediğiniz araçları yazmanız.

Öncelik ufak sınıf dizellerde, yani İstanbul içinde sürekli kullanılacak ufak otomobillerde.

Benim fiyat düşüşü beklediğim araç Grande Punto. Hem aralık ayı olması, hem makyajlanacak olması dolayısıyla acaba 90 hp dizeli 25 bin liraya alma imkanı olur mu ne dersiniz acaba?

İlgilenenlere teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem_usta -- 2 Kasım 2009; 16:55:32 >

• Bende opel astra diyorum.

Yeni kasası gelmiş olacak vede eldeki araçları oldukça uyguna verecekler.
  • OTV indiriminin ilk haftasında Astra N-Joy 1.3 dizeli 29.700e veriyorlar salak gibi almadım şimdi fiyatlara bak bilsem alırdım o anda... Arabda boş değildi hani gayette güzeldi N-joy.
  • walla şuan 31 den satılan aracı aralık ayı son hafta + kriz mriz derken 26 +aksesuar aldık.Peşin para 25500 e bırakmışlardı.Ne alınırsa son hafta alınsın bence olabilidğince sıkışıtın, pazarlık edin
  • Sene sonunda Ford ve Fıat ta guzel ındırımler olacak bana kalırsa.
  • Astra ve Megane düşer diye tahmin ediyorum. Sadece bir tahmin.
  • Hakikaten öyle

ÖTV İndirimin ilk haftası firmalardan zam gelmemişti.Alan o zaman aldı.

quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

OTV indiriminin ilk haftasında Astra N-Joy 1.3 dizeli 29.700e veriyorlar salak gibi almadım şimdi fiyatlara bak bilsem alırdım o anda... Arabda boş değildi hani gayette güzeldi N-joy.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ötv indirimi sendromundan kurtulalım arkadaşlar, oldu bitti sonuçta önümüze bakalım
  • quote:

OTV indiriminin ilk haftasında Astra N-Joy 1.3 dizeli 29.700e veriyorlar salak gibi almadım şimdi fiyatlara bak bilsem alırdım o anda... Arabda boş değildi hani gayette güzeldi N-joy.

1.3 dizeli değildi 1.6 115beygir olan araçtı o.
  • Hayır 1.3 Dizel N-joy tanıdık sayesinde alabiliyordum o fiyata normal liste fiyatıda 30.500 yada 31 di.
  • Biz CDTI Enjoy+Elegance + metalik boya 33000 e aldık 1 nisanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 2 Kasım 2009; 17:48:17 >
  • quote:

Hayır 1.3 Dizel N-joy tanıdık sayesinde alabiliyordum o fiyata normal liste fiyatıda 30.500 yada 31 di.

Tanıdık olayını bilmemde o araç ozaman 32.000 hatta 33.000 küsür liraydı.

Fiyat listeleri vardı.

Bizim şirket indirimiyle 1.6 115 olanı 26.000liraya 1.3dizelide 29.500 liraya veriyorlardı.
  • Benimde elimde liste vardı dediğim gibi 31 olması gerekiyor normal düz Njoy 29.5 a veriyorlardı bana İzmir Kavuklar. 2 Hafta sonra 33 oldu daha sonra uçtu gitti fiyatlar zaten. Dediğim gibi ilk haftası bu fiyatlar OTV indirimi yürürlüğe girdiğinin 2.günü gittim ben.
  • Arkdaşlar rica ediyorum konumuz ötv'de fiyatlar neydi konusu değil, lütfen dikkat edelim
  • Mazda2, Mazda3 Mitsubishi Lancer ve Colt'ta en az 2-3bin TL'lik indirimler bekliyorum.
  • Grande punto ve astra'yı takip etmek lazım o zaman.

Mazda2, Mazda3 Mitsubishi Lancer dizeli yok zannedersem. Colt dizel de takip edilmeli :)
  • Punto'nun 90bg Active klimalı modeli 25000'e düşse güzel olurdu.
  • Bence hiçbir araçda indirim olmayacak. Şuanki fiyatlar ne ise o. Şubat mart gibide yüzde 10 civarı tüm arabalar zamlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Punto'nun 90bg Active klimalı modeli 25000'e düşse güzel olurdu.

Halamın bıyıkları olsa amcam olurdu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: osasuna

quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Punto'nun 90bg Active klimalı modeli 25000'e düşse güzel olurdu.

Halamın bıyıkları olsa amcam olurdu...

Güzel cevap.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.