Şimdi Ara

Aralık ayında araba satılmaz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2011 model 2.0 dizel motorlu arabamı 43.000 euroya almıştım, ÖTV zammı sonrası sıfır fiyatı 48.000 euro oldu.

Aracım 10 aylık, 20.000 KM'de ve çiziği dahi yok ancak en fazla 34.000 euro (84.000 TL) teklif ediyorlar! Kaç tane Mercedes, BMW ve Audi bayiisni aradım verdikleri fiyat bu! Yuh dedim ya! Sahibinden direk biniciye satsam en az 95.000 TL'ye rahat satarım!

Ama aralık ayında olduğumuz için sıfır araç kampnayları arttı. Özellikle bu aylar ölü sezon olduğundan ppek araç değişitren ya da yeni alan yok. Amacım 3.20d'deki kamponaydan yararlanıp 112.000 TL'ye comfort plus almaktı ama planım suya düştü.

Artık yeni kasa 3 serisini bekleyeceğim ve bu süreçte de aracı daha iyi bir fiyata biniciye satacağım. Hem böylece ÖTV zammı ikinci el piyasasına da yansımış olacağından arabamın değeri de artar.

• Aralık ayında araç alınır,satılmaz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Aralık ayında araç alınır,satılmaz....

O nasıl olacak ya
  • 10 ay önce Şubat başında Euro 2.15 idi!
    Şu an 2.45!
  • bende aynı dertteyim.
    aralık ayında araba alınır. ok. ama almak için elimdekini satmam lazım.
    ne berbat çelişkidir bu :)
  • bende satamadım hala arabayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayram1599

bende aynı dertteyim.
    aralık ayında araba alınır. ok. ama almak için elimdekini satmam lazım.
    ne berbat çelişkidir bu :)

ya önce sat-al ya da al sonra sat yapacaksınız. tabi arada 2-3 aya kadar beklemeyi göze almak lazım arabasız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence sıkıntı sizin aracınızın 2.0litre olması
    1.6 Spoları millet 49binden aldı 1yıl kullandı şimdi 55-60binden satıyorlar.
    sizin araç nispeten daha az bulunan,satılan modeli üstüne yeni gelen ötv
    zammı eurodaki artış filan sizin aracın değerini epey yükseltti.nerdeyse lüks suv
    sınıfının fiyatlarına ulastı.
    bence aldıgınız fiyata(o zaman ki türk lirası cinsinden)satabilirsiniz yoksa 95bin
    bence hayal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aadrty

10 ay önce Şubat başında Euro 2.15 idi!
    Şu an 2.45!

2.80 oldu euro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kusura bakmayın da fiyatlar zaten fahiş oranda arttı(yazın) bidaha çok bi düşüş olmadı.

Millet almamakta ya da ederinde fiyat vermekte haklı
  • Araç Kia Sportage mı?

Aslında bakarsanız Audi, VW, Mercedes vb gibi markası sağlam araçlar harici sırf dizel olsun diye 50.000'e benzinlisi satılan aracı, 2.0 dizel olduğu için 90.000'e almak çok mantıklı değil bence. Çünkü aracın gerçek ederi 60000 civarı oluyor. Boşuna 2.0 diye insanlar 90.000 veriyor. Sonra da ikinci elde fiyatlar hızla düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

Şu an 2.45!

2.80 oldu euro

ne 2.80 i 3 oldu
  • Bmw 3.20 d icin 39"900 euro diyor gazete bu arac en baz donannimmi otomatik vitesmi nerden bilgi alicaz bmw sitesine girdim amao donanim ve fiyatta arac yok birde bedava nevigasyon cihazi varmis turkce

Fiyat cok makul geldi bana
  • BMW 1 Serisini B sınıfı hacminde, 3 Serisini de C sınıfı hacminde neden yapar?

Biraz daha uzun olsa sorun mu oluyor acaba? 10-15cm uzun olsa arka diz mesafeleri rahatlar.
  • Aralık ayında ucuz satarsınız ama ucuz da alırsınız.. Bayilerin verdiği fiyatlar normal, neden normal ? arabanızı bayiye verdiniz, sonra bayi galeriye satacak, daha sonra galeride bize satacak.. Böyle olunca haliyle bayilerin verdiği fiyatlar düşük oluyor. Bu arada aracınız ne olursa olsun değer kaybedecek; hem yüksek vergi diliminden hem de oldukça pahalı olduğu için değer kaybı daha fazla olacaktır, arabanızın marka ve modelini bilmediğim için o konuda birşey diyemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Aralık ayında araç alınır,satılmaz....

+1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

quote:

quote:

Şu an 2.45!

2.80 oldu euro

http://www.doviz.com

http://www.dunyagoz.com

Yorumsuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bmw 3.20 d icin 39"900 euro diyor gazete bu arac en baz donannimmi otomatik vitesmi nerden bilgi alicaz bmw sitesine girdim amao donanim ve fiyatta arac yok birde bedava nevigasyon cihazi varmis turkce

Fiyat cok makul geldi bana

Cihan kardeş sen de pek cahilmişsin.
    Senin gibi bir 3 serisi taraftarını düşünemiyorum
    Düz vites 320d Türkiye'de yok,hepsi 6 ileri steptronic.
    Navigasyon dedikleri,i drive la beraber gelen sistem,ben aracımda olsun isterdim ama o zaman nereden baksan 4-5 bin euro farkediyordu.Şimdi bedava
    39,900 baz fiyat advantage donanım.
    42,900 comfort
    45,900 comfort plus paket.
    Bu fiyatlar 3 aşağı,beş yukarı aynıdır.
    Donanım listesi;
    TIKLA TIKLA TIKLA!!!

Edit:Arkadaşta Kia Spo varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczman2000 -- 14 Aralık 2011; 22:40:09 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

quote:

quote:

Şu an 2.45!

2.80 oldu euro

http://www.doviz.com

http://www.dunyagoz.com

Yorumsuz...

2.80 i görünce direk döviz.com u açtım ne oluyor böyle diye Allahtan asılsızmış.Arkadaşın kaynagını merak ettim :)

• Sırf dizel diye Kia Sportage, Nissan Qashqai gibi araçların 2.0 motorlusu alınmaz. Al 50000 civarına benzinlisini kullan. Nasıl olsa arada 30000'den fazla fark var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.