Şimdi Ara

ARAL GAME ÜRÜN İADE HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dün aralgame'den yeğenime ucuz bir tablet aldım ve bugün elime ulaştı. Ancak tablet sitede gösterildiği boyutta degil, normal bir telefon boyutunda küçücük. Sitede 7 gün içinde sebeb göstermeksizin cayma hakkına sahip olduğum yazıyor.. Lakin bir madde de "Orijinal ambalajı zarar görmüş, tahrip edilmiş, herhangi bir şekilde kullanımdan dolayı zarar görmüş ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir", diyor. Demin ürün iade formunu doldurdum , sorum şu; ben kargo kutusunu açtım ve üzerindeki bantları (aralgame yazılı) yırttım, tablete ve tabletin kendi kutusuna hiç zarar vermeden düzgünce kutuya geri koydum. Kargo kutusu bantlardan dolayı soyuldu, bu durum sorun teşkil eder mi ?

• kargo kutusu sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fp

kargo kutusu sorun olmaz

Emin misin kardeş ? Orjinal ambalaj derken neyi kastediyor ? İlk defa ürün iadesi yapacağım
  • kargo kutusu ürüne zarar gelmesin diye zaten. onların kastettiği senin ambalajını açtığın ürünün kutusu kutuda yırtık eziklik falan yoksa sorun çıkarmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fp

kargo kutusu ürüne zarar gelmesin diye zaten. onların kastettiği senin ambalajını açtığın ürünün kutusu kutuda yırtık eziklik falan yoksa sorun çıkarmazlar

Sanırım kastetdikleri şey ürünün sarılı oldugu balonlu ambalaj.. İnş sorun çıkmaz bakalım formu doldurdum haber bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.