Beyler dün aralgame'den yeğenime ucuz bir tablet aldım ve bugün elime ulaştı. Ancak tablet sitede gösterildiği boyutta degil, normal bir telefon boyutunda küçücük. Sitede 7 gün içinde sebeb göstermeksizin cayma hakkına sahip olduğum yazıyor.. Lakin bir madde de "Orijinal ambalajı zarar görmüş, tahrip edilmiş, herhangi bir şekilde kullanımdan dolayı zarar görmüş ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir", diyor. Demin ürün iade formunu doldurdum , sorum şu; ben kargo kutusunu açtım ve üzerindeki bantları (aralgame yazılı) yırttım, tablete ve tabletin kendi kutusuna hiç zarar vermeden düzgünce kutuya geri koydum. Kargo kutusu bantlardan dolayı soyuldu, bu durum sorun teşkil eder mi ?
kargo kutusu sorun olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: fp
kargo kutusu sorun olmaz
Emin misin kardeş ? Orjinal ambalaj derken neyi kastediyor ? İlk defa ürün iadesi yapacağım
kargo kutusu ürüne zarar gelmesin diye zaten. onların kastettiği senin ambalajını açtığın ürünün kutusu kutuda yırtık eziklik falan yoksa sorun çıkarmazlar
quote:
Orijinalden alıntı: fp
kargo kutusu ürüne zarar gelmesin diye zaten. onların kastettiği senin ambalajını açtığın ürünün kutusu kutuda yırtık eziklik falan yoksa sorun çıkarmazlar
Sanırım kastetdikleri şey ürünün sarılı oldugu balonlu ambalaj.. İnş sorun çıkmaz bakalım formu doldurdum haber bekliyorum