Şimdi Ara

Arada ekran geliyor, arada gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımın anakart ve islemcisini değiştirdim. 2.el aldım ürünleri çalıştıklarını biliyorum, fakat bilgisayarda Windows 10 kurulu tarama falan yapıyor açılmıyor. Windows 7 kurucam ama görüntü arada gidiyor. Gidiyordan kastım pc yi açtıktan sonra görüntü varsa kapatana kadar oluyor ya da pc yi açınca hiç olmuyor. Onboard dada görüntü alamıyorum elimde DDR2 bi ekran kartı vardı taktim görüntü dediğim gibi arada oluyor. Genelde ekran kartının üstündeki NTSC/PAL daki şeyin yerini birkaç kere degistirince ekran geliyor. Windows 10 da pc açılınca tarama yapıyor ve sonrada driver sql not less or equal ya da sql not less or equal hatası verip kendini resliyor. Ekran Kartı alsam sorun çözülür mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gravelyn

RAM lerde sorun olabilir

Hocam pc yi açınca en başta dırıt diye ses çıkıyor ve sonrada 8 kısa bip sesi internetten baktim 8 kisa bip ekran verisi alınmaması gibi bişeymis rami cikarinca da 1 uzun 2 kısa bip sesi geliyor sürekli

• quote:

Demekki sorun donanımsal. Ama hangi donanımda olduğunu bilmiyoruz. Buraya bakarak bulabilirsin.

Sağolun yardiminiz için on board görüntü gelmiyor ama ekran kartini cikarip takinca görüntü alabiliyorum anakart yeni olunca win 10 da sorun oldu sanirsam bilgisayar baslamiyor otomatik onarima hazırlanıyor diyor sonra mavi ekran geliyor hata diyerek resliyor kendini ve yine ayni sey aradada donuyor bunun hakkinda bir bilginiz varmı ?

• İnternette bununla karşılaşan birçok kullanıcı var. Hatanızın text ini aratırsanız daha makul cevaplar bulabilirsiniz. Yabancı forumlarda çözenler daha yaygındır. Benim başıma gelmedi ama görünen o ki Hem driver olarak hem de donanımsal olarak sorun var.

İnternette bununla karşılaşan birçok kullanıcı var. Hatanızın text ini aratırsanız daha makul cevaplar bulabilirsiniz. Yabancı forumlarda çözenler daha yaygındır. Benim başıma gelmedi ama görünen o ki Hem driver olarak hem de donanımsal olarak sorun var.

Sağol yardımın için. Ekran kartini temizleyip tekrar taktim sorun düzeldi on board da ekran kartı yok sanırsam anakartta. Bi ara bilgisayar acildi masaüstü geldi ve hata verip kapandı. Daha sonra ayni hata döngüsü ne geri döndü. Bir kac sorum var.
    -Ram 2 slot benim elimde 1 adet var. Direk 2.slottan calistirsam rami 1.slot boş kalsa sorun olur mu ?
    -Şuan HDD de Windows 10 kurulu. SSD alıp Windows 7 kurabilirmiyim HDD ye format atmadan ?

Daha Fazla Göster
  • İstediğiniz RAM slotuna takabilirsiniz sorun olmaz. Neden ikinci windows gereği duyuyorsunuz? HDD yi güzelce temizleyip yeni windows atın bakalım belki o windows sürümünün driverlarından kaynaklanıyordur. Yeni ekran kartları mesela windowsun yeni sürümüne sahip olmazsa çalışmıyorlar.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.