Şimdi Ara

Araçta sorun var bakabilir misinix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar sorunları sıralamak istiyorum ayrı ayrı tavsiye bekliyorum. 1.si araç hem lpg hem de benzinde özellikle 1. Ve 2. Viteste gazı kestiğimde sert Tekleme ve yığılma yapıyor. 4. Ve 5. Viteste giderken gaz kestiğimde az bi yığılma yapıyor. 2. Sorun aracı sabah ilk çalıştırmada benzinde gaz yemiyor rolantide beklerken bi iki defa stop edecek gibi oluyor sonra benzine geçtiği anda tekrar bi kesiklik ondan sonra gazda hiç sorun yok. Ama araç ısınınca benzinde sorun çok azalıyor yani azalmasa pompa diyeceğim ama ısınma azalınca kafam karıştı. 3. Sorun aracın direksiyonunu tam kırınca yavaş dönüşerde önden tak diye sert ses geliyor onunnedeni ne olabilir. Ayırdığınız vakit ve vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• araba ne?
  • tekleme problemi için ateşleme sistemini komple elden geçirmenizi öneririm tekleme problemi genellikle ateşleme sistemindeki arızalardan kaynaklanır. Dönüşlerdeki gelen ses için ise rot larda bulunan plastik bir parça var şu an ismini hatırlayamadım o parçayı değiştirdiğinizde yüksek ihtimalle sorununuz düzelecektir. en kısa zamanda arızalardan kurtulursunuz inşallah. geçmiş olsun.
  • 99 hb polo 1.6 75 beygir

• Serkan bey teşk ederim

• tekleme ve yıgılma için buji, buji kabloları, ateşleme bobini, sarj dinamosu ve akü kontrol edilmeli kötü olanlar değiştirilmelidir. ardından boğaz kelebeği temizliği ve adaptasyonu yapılıp gaz ayarına gidilmelidir. tak tak sesi için genellikle z rot değişimi yapılır yine genel ön düzen kontrolden geçmelidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.