Şimdi Ara

ARACINIZIN JANTLARININ ÇALINMASI NASIL ENGELLENİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar araçların jantlarının çalınmasını nasıl engelleyebiliriz? Veya bu tür kilitli jantlar ayrı mı satılıyor? Bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarbay -- 28 Mart 2007; 0:14:27 >

komşumuzun çelik kapılı evi geçen hafta soyuldu, hem de o çelik kapı rahatça açılarak. gelen polislere sormuşlar ne yapacağız, nasıl kapı tavsiye edersiniz diye, polisler de "hırsızın açamayacağı kapı yok, boşuna masraf yapmayın, eşyalarınıza sigorta yaptırın" demiş.
    hırsızlara
    sony vaio sorunları için yazabilirsiniz...( FN TUŞU V.S)

bulent_telli@mynet.com
  • e tabi akp başta oldumu millet ne yapcagını sasırıo
    hırsızlıga baslıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deluxe1

jant derken baya baya çelik jantlarımı diyosun? teker tası çaldıklarını duydum ama jant da çalıyorlar artık demek... La bu millet varya

Tabi hocam bijonları söktün mü tamamdır iş ama 2189 un söylediği şeyi merak ettim. Bi açıklama yaarsa tam süper olacak
  • kilitli bijonlar var arkadaşlar. linki verdim aşağıda bir göz atın. 4 tane alıp her janta 1 tane takılıyor. ama hırsızlar neleri çalıyor. yapabileceğiniz tek şey hırsızlığı engellemek değil. yapamazsınız zaten . önemli olan hırsıza zaman kaybettirmek.yani herif çalarken yakalanma süresini uzatabilmek oyalamak. o süre içinde farkedilebilir belki.yoksa herif işi biliyosa hertürlü alır istediğini. malesef ülkemizde normal karşılanan birşey oldu hırsızlık. en sağlamı arabanın bi tarafını duvara kaldırıma falan yakın koyup 2 jantı garantiye almak.
    http://www.otopol.com/index.php?cPath=5991_5803

Orjinalden alıntı: gay.Taner.

e tabi akp başta oldumu millet ne yapcagını sasırıo
    hırsızlıga baslıo

Bu fakeler de çok olmaya başladı.Erkek adam insanın arkasından konuşmaz yüzüne söyler.

Adama gay demeye ne hakkın var senin.

Orjinalden alıntı: k2fg9

quote:

hırsızlıga baslıo

Bu fakeler de çok olmaya başladı.Erkek adam insanın arkasından konuşmaz yüzüne söyler.

Adama gay demeye ne hakkın var senin.

öyle eski diilim forumda ama her konuda milletin kavga çıkaracak birbirine saracak bişey bulmasına alışmıştım makara oluyo hem stresin yanında ama bu ne be kardeşim. şimdi bunu fakei yapanmı gay yoksa tanermi anket açsak sonuç ne çıkar acaba

• Yani tamamen engelleyemiyoruz sadece zamanı uzatıyoruz. Hay Allah'ım ya nasıl yapacaz bulamadım ben. Peki her janta oluyormu bunlar? Araca garajda yok

Orjinalden alıntı: hassimendifer

öyle eski diilim forumda ama her konuda milletin kavga çıkaracak birbirine saracak bişey bulmasına alışmıştım makara oluyo hem stresin yanında ama bu ne be kardeşim. şimdi bunu fakei yapanmı gay yoksa tanermi anket açsak sonuç ne çıkar acaba

Anket yapmaya gerek yok.Erkek adam arkadan konuşmaz...

hırsızlıga baslıo

Ayıp yahu.
    Bu kadar da acizlik olmaz ki!

@Yarbay, kusura bakma mesajını görmemiştim.

Vallahi kapalı garaj önereceğim ama nihayetinde orada da hırsızlığın önü alınamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 28 Mart 2007; 1:22:37 >

Orjinalden alıntı: Ömer

quote:

hırsızlıga baslıo

Ayıp yahu.
    Bu kadar da acizlik olmaz ki!

@Yarbay, kusura bakma mesajını görmemiştim.

Vallahi kapalı garaj önereceğim ama nihayetinde orada da hırsızlığın önü alınamıyor.

Anladım olsun ya sorun değil. Bu kadar fazla üyesi olan bi forumda arada çıkıyor böyleleri. Mesajı yazdığı dakika şikayet ettim zaten banlandı. Kapalı garaja bile giriyorlar doğru. Valla ne yapacağımı bilemiyorum. Kilitli bijonu denemek lazım ama nasıl bişi olduğunu anahtarı nasıl hiç bilmiyorum.

• adamlar araçları kaldırıyorlar,jantlarınımı çalamayacaklar.aklına koyan hırsız şerefsizi herşeyi çalar!en iyisi şahsi kapalı garaj ama şerefsizler orayada girer.milletin malına ve canına kastedenler ALLAH'INDAN bulsun....
    yaklaşık 1 hafta boyunca 40'a yakın anam bacım kalmadan pm kutum bu elemanın küfürleri ile doldu. her seferinde ss aldım ve forumdesteğe gönderdim, ardından çizildi. ama yeni bir fake'ler alarak ile faaliyetlerine devam ediyor arkadaş, yani çizmek de çözüm olmadı. pm kutumu mesaj almaya kapadım, şimdi de bana forumdan saldırmaya devam ediyor. yapacak bir şey yok. siz de görmezden gelin, kafasına göre takılsın. ben kimleri ciddiye alıp almayacağımı bilen bir kişiyim. kimin benim hakkımda ne düşündüğü hiç umurumda değil.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.