Şimdi Ara

Aracınızın bakımı, Bosch filtreler, Shell motor yağı ve işçilik dahil 139 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
1
Favori
16.415
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kampanyadan yararlanan arkadaşlar servis hizmeti hakkında görüşlerini paylaşırlarsa yararlı olur bence
  • bu bakım parçalarıı set olarak alıp işçiliğini kendimiz yapabilirmiyiz. fiyatta indirim istemiyorum. sadece kapalı paket olarak parçaları istiyorum.

böyle bir seçenek varmı?
  • alıp almam konusunda kararsızım
    benım aracın modelı uyuyor...
    ama yag eksık
    tutupta 1 lt yağ farkına kazık ucret talebınde bulunulmasın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

alıp almam konusunda kararsızım
    benım aracın modelı uyuyor...
    ama yag eksık
    tutupta 1 lt yağ farkına kazık ucret talebınde bulunulmasın?

Ben de sırf bu yüzden vazgeçtim.

0,6 litre için min. +30 TL gibi bir ekstra ücret ödemek gerekecek gibime geliyor.
  • 06.12 de arandım 08.12 de Bostancı servisine gitmek istiyorum dedim, arayan bayan; servisin ellinde malzemeler var mı sorayım sizi ararım hemen dedi, hala bekliyorum
  • ben de takipteyim ama müşteri bilgilendirmede sorun var gördüğüm kadarıyla.
    fırsatı satın alıp, hafta sonu bakımını yaptıranların yorumlarına göre değerlendirme yapılabilir sanırım.
  • Siteye erişebilen var mı? Dünden beri açılmıyor.. Hizmetleri de siteleri gibiyse yandık
  • quote:

Orijinalden alıntı: adimavi

06.12 de arandım 08.12 de Bostancı servisine gitmek istiyorum dedim, arayan bayan; servisin ellinde malzemeler var mı sorayım sizi ararım hemen dedi, hala bekliyorum

hala bekliyormusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: adimavi

06.12 de arandım 08.12 de Bostancı servisine gitmek istiyorum dedim, arayan bayan; servisin ellinde malzemeler var mı sorayım sizi ararım hemen dedi, hala bekliyorum

Yaptırıp memnun kaldıysan ben de alacağım hocam, durum nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otostart_com

Herkese Merhaba,

Bakım paketinin içerisinden çıkan yağ ile ilgili daha önce vehttp://otostart.com/bakim sayfamızda açıklama yaptığımız için tekrar cevap vermeye ihtiyaç duymadık.

Fakat anlaşılan kafa karışıklığını gidermekte yetersiz kalmışız.

İş ortağımız Bosch'tan konu ile ilgili yapılan açıklama şudur.

"Paketlerin içerisinde, Shell firmasının o araç için kullanıldığını söylediği yağ çıkmaktadır."

Yani Shell firması x marka x model bir araç için örneğin "Shell Helix 5W30 Tam sentetik yağ kullanılır" dediyse o yağ paketin içinde çıkar.

İnce eleyip sık dokuyan Forum Donanım Haber üyeleri için duyurmuş olalım.

--------------

Kullanılan yağın miktarına gelince...

Bosch kalitesinde filtreleri, Shell Helix marka yağı ve yaptığımız bakım araçtaki DİĞER aksamların garantisini bozmaz iddiasıyla ortaya çıkan Bosch Car Service'in hizmet kalitesini çok uygun bir fiyata kampanyalı olarak önünüze getirirken, niyetimiz kampanyanın mümkün olduğunca çok aracı kapsamasıydı.

Ve bakım paketlerinin neredeyse en ucuzunun belki de sadece parça maliyetine biz bu bakımı tüm araçlar için satışa açtık. Düşünün ki Bmw 7.30 bir araca da 139 TL'den bakım yapacağız Renault Clio araca da, Audi A3'e de Q7'ye de, Ford Focus'a da, Bmw X5'e de...

İşte tüm araçlara tek fiyattan satış yaparken motor yağı parametreleri bozuyordu. Biz de en düşük yağ miktarı olan 4 Litre yağı paket içerisine koyduk.
    Eğer aracınızda 7 litre yağ kullanılıyorsa, evet ekstra 3 litresi için servise ücret ödeyeceksiniz. 4,5 litre yağ kullanılıyorsa 1 litre ekstra yağ için ücret ödeyeceksiniz.

Otostart.com da, kampanyayı birlikte yürüttüğümüz Bosch firması da müşteri odaklı çalışan ve "sürekli müşteri memnuniyeti"nden başka şansı olmayan firmalar. Ekstra yağ için servise ödeyeceğiniz tutar asla makul, standart fiyatların üzerine geçemez.

Kampanya 10 günlük bir süre zarfında geçerlidir. 10 Aralık günü kampanyamız sona erecek. Şu anda bu bakım setine sahip olup aracına bakım yaptıran yüzlerce mutlu müşterimiz, bizim en büyük referansımızdır.

İşte tüm araçlara tek fiyattan satış yaparken motor yağı parametreleri bozuyordu. Biz de en düşük yağ miktarı olan 4 Litre yağı paket içerisine koyduk.
    Eğer aracınızda 7 litre yağ kullanılıyorsa, evet ekstra 3 litresi için servise ücret ödeyeceksiniz. 4,5 litre yağ kullanılıyorsa 1 litre ekstra yağ için ücret ödeyeceksin
    iz.

İşte kilit nokta burası, lütfen bu konuya tam bir açıklama getirin. Yani her bir litre için 20 lira 30 lira neyse artık bir bedel yazın ki biz de ona göre rakamı kafamızda netleştirin. Ticaretle uğraşan insanlardan sürekli kazık yiye burada herkes ince eleyip sık dokumaya çalışıyor.

Mesela benim aracımda kullanılması gereken yağ da 5/40 bu konu hala netleşmemiş. Bosch benim aracıma 10/40 öneriyor olsa dahi ben koydurmak istemem, 5/40 isterim. Bu durumda maliyet farkı nasıl olacak bunu çözümlemeniz gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58
    Yaptırıp memnun kaldıysan ben de alacağım hocam, durum nedir?

Hala bekliyorum

Pazartesi dönerlerse bilgi veririm.
  • 2 adet satın aldım ben, umarım aracın garantisi bozulmaz ve bakım işlemleri sonunda araç zarar görmez.Daha 3 aylık 13 bin km'deki Qashqai için aldım.

Yetkili servisteki ilk bakım çok pahalıydı, sırf onun siniriyle aldım bu pakedi.Eğer bizi memnun ederlerse çok ciddi bir müşteri portföyü kazanacaklarına eminim.
  • 10w 40 yağ olan bosch paketini aldım. Bosch mazot filtresi yüzünden enjektör hatası aldım. otostart.com a durumu yazdım. bosch servisiyle iletişime geçtiler. bosch sorunlu mazot filtresini değiştirelim dedi bense soğuduğum için delphi taktırdım başka yerde. Mazot filtresi ücretine karşılık bosch hava-polen-yağ filtresi verdi ( öyle anlaştık ). Ayrıca konulan yağdan hiç memnun değilim. 5-40 yağ olmalıydı. Yakıt sarfiyatını 100kmde 1lt falan civarı arttırdı.
  • şimdi firma sahibinden yine tepki alacağım ama ...

henüz garantisi olan arkadaşlar aracın yetkili servisiyle görüşüp garantinin kesinlikle bozulmayacağı teyidini almalarında fayda var derim

tamam arkadaş bu konuyla ilgili kanun maddeleriyle ispatlamış ama burası Türkiye ,ne olur ne olmaz işinizi sağlama alın derim

bunu niye yapıyorum bilmiyorum sürekli tepki çekiyorum ,laf işitiyorum ama bu tür olaylardan çok başım ağrıdığı için uyarmadan edemiyorum
  • http://lubematch.shell.com

Web adresinden Shell Helix'in aracınız için uygun bulduğu motor yağını görebilirsiniz.
  • garanti problemi olmayan için bence iyi fiyat. Ben aldım.

yapılan işlem aracın garantisini bozmuyor olsa bile, yine de risk almamak lazım. iki gün sonra sorun olur uğraşırsınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

10w 40 yağ olan bosch paketini aldım. Bosch mazot filtresi yüzünden enjektör hatası aldım. otostart.com a durumu yazdım. bosch servisiyle iletişime geçtiler. bosch sorunlu mazot filtresini değiştirelim dedi bense soğuduğum için delphi taktırdım başka yerde. Mazot filtresi ücretine karşılık bosch hava-polen-yağ filtresi verdi ( öyle anlaştık ). Ayrıca konulan yağdan hiç memnun değilim. 5-40 yağ olmalıydı. Yakıt sarfiyatını 100kmde 1lt falan civarı arttırdı.

Bakım yaptırdığınız aracınız imzanızdaki araç ise shell kendi sitesinde bu araca 10w40 yağ önermemiş.Nasıl oluyorda bu yağı koyuyorlar.Bu araca shell 5w40 HX 7 yağ öneriyor.O zaman bu kampayada söylenen "aracınız için shell tarafından önerilen" ifadesi boşa çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozsat

quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

10w 40 yağ olan bosch paketini aldım. Bosch mazot filtresi yüzünden enjektör hatası aldım. otostart.com a durumu yazdım. bosch servisiyle iletişime geçtiler. bosch sorunlu mazot filtresini değiştirelim dedi bense soğuduğum için delphi taktırdım başka yerde. Mazot filtresi ücretine karşılık bosch hava-polen-yağ filtresi verdi ( öyle anlaştık ). Ayrıca konulan yağdan hiç memnun değilim. 5-40 yağ olmalıydı. Yakıt sarfiyatını 100kmde 1lt falan civarı arttırdı.

Bakım yaptırdığınız aracınız imzanızdaki araç ise shell kendi sitesinde bu araca 10w40 yağ önermemiş.Nasıl oluyorda bu yağı koyuyorlar.Bu araca shell 5w40 HX 7 yağ öneriyor.O zaman bu kampayada söylenen "aracınız için shell tarafından önerilen" ifadesi boşa çıkıyor.

Bunu bende öğrenmek isterim, zira bende önce shell'in tavsiye ettiği yağa baktım, tatmin olunca bakım paketini aldım. Lakin bu şekilde bir sorun var ise önlem almak şart. Şayet daha kalın bir yağ arıcımın yakıt tüketimini olumsuz etkileyeceği gibi özellikle turbosuna zarar verecektir.

• Zonguldak eklediğiniz için teşekkürler. Hemen satın aldım. Aracım Megane 1. Bu yağ hususuna dikkat etmeliyim anlaşılan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.