Şimdi Ara

Aracınızın bakımı, Bosch filtreler, Shell motor yağı ve işçilik dahil 139 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
1
Favori
16.415
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neozine

Merhaba,

http://otostart.com/bakim/ kampanyanız çerçevesinde aracımız için öngörülen motor yağı standartı mı kullnılmakta yoksa yegane bir çeşit yağ mı kullanılmaktadır ?. Teşekkür ederim.

Saygılarım ilâ

Otostart Müşteri Hizmetleri
    03/12/2012

Paket içindeki Motor Yağı, aracınızın yağ değişim standartlarına göre tavsiye edilen yağdır. Örneğin aracınızda 5W-30 yarı sentetik yağ kullanılması tavsiye edilmişse, o yağ paketin içinden çıkar.

Saygılarımızla

Sayın ototstart.com yetkilisi,

Shell madeni yağlar sitesinde aracıma yegane uygun yağ olaral " Helix Diesel Ultra AB-L 5W-30 " tam sentetik belirtilmektedir. Bu yağ kullnılacağını teyyit edebiirmisiniz?

• aracım 2005 honda crv lpg li fırsatı satın almayı düşünüyorum listede yok ne tür yag ve hangi markalı filtre kullanılacak
  • Aynı konuyu ben kaç hafta önce açtım bakan olmamıştı..
  • fiyat çok uygun ve buraya cevap yazan arkdaş da çok ilgili ve nazik almak en hayırlısı olacak aracım 2012 dizel fiesta listede yok ama muadil ürünleri artık bosch adına güvenerek yaptıracağız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: otostart_com

Eğer aracınız
    kampanyalı ürünün uygun olduğu araçlar listesinde yoksa?
    Size yine de hizmet etmek istiyoruz !

Otostart.com bakım kampanyası büyük ilgi gördü.

Fakat bir çok müşterimiz kendi araçlarının listede olmadığını belirtiyor.

Eğer aracınızı listede göremediyseniz bunun sebebi, BOSCH'un aracınız için bir ya da birkaç filtreyi üretmemiş olmasıdır.

Fakat tüm araçlara hizmet verme misyonunda olan otostart ve Bosch Car Service bu duruma da çözümü şu şekilde getirdi:

Eğer aracınız listede yoksa:
    - Bakım setini satın alın.
    - Müşteri Hizmetlerimiz en kısa zamanda size ulaşıp araç bilginizi alacak
    - Aracınızın bakımı için mevcut olan BOSCH ürünleri kullanacak
    - Bosch'un aracınız için ürettiği filtreleri BOSCH marka olarak, mevcut olmayan filtreleri de Bosch markasının muadili olan 1. Kalite filtreleri (Valeo, Corteco, Delphi, Hengst, Mann, Mahle Knecht gibi) kullanarak
    Aracınıza bakım yapacağız.

Her türlü şartta Motor Yağınız, aracınızın tamir kılavuzunda belirtilen özellikte ( 5W30,10W40 Sentetik, Yarı sentetik vs... ) SHELL HELIX marka kullanılacak.

Aracınızın bakımı için bu büyük fırsatı kaçırmamak için acele edin.
    Hemen bakım setinizi sipariş edin, bakımınızı güvenle; Dünyanın en büyük zincir servisi Bosch Car Service güvencesiyle yaptırın.

Bakımınızı şimdi satın alıp, Mayıs 2013 sonuna kadar Dilediğiniz zaman yaptırabileceğinizi unutmayın !

Detaylar için tıklayın

peugeot araçları listede varken muadil parçalar kullanan citroen'ler listede yok.. örneğin c4 2008 model dizel listede yok, dahil etmeniz mümkün olur mü acaba?
    5-30 yağ kullanır, filtreleri zaten piyasada yaygın, eklenmesi çok zor olmasa gerek, bir çalışma yapmanız mümkün mü acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sayın @otostart.com hangi araç için tam olarak hangi yağın kullanılacağını belirtirseniz eminimki kampanyaya katılan sayısı çok fazla artacaktır.Benim kafamda kullanılacak yağ konusunda soru işaretleri var herkeste olduğu gibi.Turbodiesel bir araca turbo ve motor ömrünün uzun olması isteniyorsa kesinlikle tam sentetik motor yağı kullanılması gerekir.En azından yarı sentetik bir yağ bu pakete dahidir deyin bizde bilelim.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Aracım listede var. Zonguldak Merkezdeyim. Sisteminize üye oldum. Burada noktanız varsa almak istiyorum.

Zonguldak şehir merkezi için montaj noktamız gün içerisinde eklenecek.
  • Merhaba,
    Fiat Bravo 1.6 Multijet listenizde yok bir de konulması gereken yağ tam sentetik 5w-30 4,6lt sizin paketiniz 4lt bunu nasıl fiyatlandıracaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adimavi

Merhaba,
    Fiat Bravo 1.6 Multijet listenizde yok bir de konulması gereken yağ tam sentetik 5w-30 4,6lt sizin paketiniz 4lt bunu nasıl fiyatlandıracaksınız.

Yağ konusunda açıklık yok.Tam veya yarı sentetik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozsat

Sayın @otostart.com hangi araç için tam olarak hangi yağın kullanılacağını belirtirseniz eminimki kampanyaya katılan sayısı çok fazla artacaktır.Benim kafamda kullanılacak yağ konusunda soru işaretleri var herkeste olduğu gibi.Turbodiesel bir araca turbo ve motor ömrünün uzun olması isteniyorsa kesinlikle tam sentetik motor yağı kullanılması gerekir.En azından yarı sentetik bir yağ bu pakete dahidir deyin bizde bilelim.Teşekkürler.

Hakikaten bana da güven vermedi bu yağ olayı.

Misal sizden sonra siteye giriyor, bir başka soruyu yanıtlıyor ama sizin ve yukarıda 10'larca kişinin sorusunu görmezden geliyor.

mesala benim aracım da tam sentetik ve 4,5lt yağ kullanıyor. yani fiyat fix diye 0,5lt eksik yağ mı konulacak, muallak.

• Soruma verilen cevap;

quote:

Paketin içerisinde 4 litre çıkıyor.

Eğer daha fazla yağ ihtiyacı olursa servisimizle görüşerek ücretini servise ödeyerek servis anında ilave ettirebilirsiniz.

Saygılarımızla

Sanırım servis 1lt paket yağı da 30-40TL arası bir fiyat çekerek satacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

nasıl oluyorda garanti bozulmuyormuş ,benim bildiğim yetkili servisleri dışında yapılan bakım ve onarımlarda garanti bozulur

+1
  • Bence kampanyada belirsiz kalan iki önemli nokta var. İlki Yağın tam olarak ne olacağının belirsizliği. "Aracınızın kılavuzunda önerilen yağ" tanımı sürekli yeni yağlar çıktığı düşünüldüğünde anlamsızlaşıyor.

Örneğin Benim 2004 Model Megane II 1.6 16V Hatchback aracım için Shell Helix web sayfası standart olarak :Helix HX7 C 5W-40 yağ öneriyor, Premium olarak önerdikleri ise Helix Ultra serisi daha pahalı bir yağ.

Otostart bu noktada araç listesini nasıl ayrıntılı yayınlayabiliyorsa, yanına hemen bir sütun ekleyip pakete dahil olan yağın tam kodunu da vermeli.

İkinci nokta da hacim konusu. Benim aracım 5 litre yağ aldığına göre 1 Lt ekstra yağ için benden ekstra istenecek mi? İstenecekse ne kadar fark alınacak?
  • Ben aldım bakalım nasıl muadil ürün ve shell helix yağ kullanacaklar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ncbn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: khan1907

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doganays

kampanya güzel ama adana da servis yok

Tüm şehirlerdeki anlaşmalı servislerimizi hafta içinde kampanyaya dahil etmek için çaba sarf ediyoruz.

Bizi takip etmeye devam edin.

aracınız listede yoksa tıklayın yazıyor sitenizde üye de oldum ama yetkiniz yok diyor yazamıyorum...

2008 Ford Fiesta 1.4 TDCi aracım var... motor kodunu bulamadım F6J yazmışsınız motor no benim o şekilde başlamıyor şasi de başlamıyor.. ama aracım 2008 Ford Fiesta 1.4 TDCi.... ben bu paketten alabilirmiyim yararlanabilirmiyim?

Mesajınız müşteri hizmetlerimize ulaşmış ve cevap verilmiş.

Buradan da tekrar edelim.

Eğer aracınız 68 hp beygir gücündeyse bakım setini satın alabilirsiniz.

Saygılarımızla

selamlar 2009 citröen grand picasso aracım için bu paketi alabilirmiyim?

Araç sayısını hafta içinde hızla artırıyoruz.

Lütfen otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=ticket

adresinden müşteri hizmetlerimize talebinizi iletin, hızla geri dönüş yapılsın.

yazdım hala dönülecek

• mersin servisiyle anlaşmanızı bekliyorum..
  • Herkese Merhaba,

Bakım paketinin içerisinden çıkan yağ ile ilgili daha önce vehttp://otostart.com/bakim sayfamızda açıklama yaptığımız için tekrar cevap vermeye ihtiyaç duymadık.

Fakat anlaşılan kafa karışıklığını gidermekte yetersiz kalmışız.

İş ortağımız Bosch'tan konu ile ilgili yapılan açıklama şudur.

"Paketlerin içerisinde, Shell firmasının o araç için kullanıldığını söylediği yağ çıkmaktadır."

Yani Shell firması x marka x model bir araç için örneğin "Shell Helix 5W30 Tam sentetik yağ kullanılır" dediyse o yağ paketin içinde çıkar.

İnce eleyip sık dokuyan Forum Donanım Haber üyeleri için duyurmuş olalım.

--------------

Kullanılan yağın miktarına gelince...

Bosch kalitesinde filtreleri, Shell Helix marka yağı ve yaptığımız bakım araçtaki DİĞER aksamların garantisini bozmaz iddiasıyla ortaya çıkan Bosch Car Service'in hizmet kalitesini çok uygun bir fiyata kampanyalı olarak önünüze getirirken, niyetimiz kampanyanın mümkün olduğunca çok aracı kapsamasıydı.

Ve bakım paketlerinin neredeyse en ucuzunun belki de sadece parça maliyetine biz bu bakımı tüm araçlar için satışa açtık. Düşünün ki Bmw 7.30 bir araca da 139 TL'den bakım yapacağız Renault Clio araca da, Audi A3'e de Q7'ye de, Ford Focus'a da, Bmw X5'e de...

İşte tüm araçlara tek fiyattan satış yaparken motor yağı parametreleri bozuyordu. Biz de en düşük yağ miktarı olan 4 Litre yağı paket içerisine koyduk.
    Eğer aracınızda 7 litre yağ kullanılıyorsa, evet ekstra 3 litresi için servise ücret ödeyeceksiniz. 4,5 litre yağ kullanılıyorsa 1 litre ekstra yağ için ücret ödeyeceksiniz.

Otostart.com da, kampanyayı birlikte yürüttüğümüz Bosch firması da müşteri odaklı çalışan ve "sürekli müşteri memnuniyeti"nden başka şansı olmayan firmalar. Ekstra yağ için servise ödeyeceğiniz tutar asla makul, standart fiyatların üzerine geçemez.

Kampanya 10 günlük bir süre zarfında geçerlidir. 10 Aralık günü kampanyamız sona erecek. Şu anda bu bakım setine sahip olup aracına bakım yaptıran yüzlerce mutlu müşterimiz, bizim en büyük referansımızdır.

• Shell sitesinde aracıma ait yağ bilgisini bulamadım şu şekilde bir ifade çıkıyor.

Uygulama: Motor (DT)
    Tavsiye: ARAC YA DA EKIPMANA AIT MANUELI KONTROL EDINIZ.
    Kapasite (litre): 4.6

http://lubematch.shell.com.tr/search.php?sector=1&site=58&region=367&language=17&brand=101
  • Shell ne oneriyorsa o olacakmis.
    Arac ureticilerin degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacaktım ama vazgeçtim. Benim Peugeot 407 Aracıma peugeot total dizel 5 30 öneriyor. Bende ya 5 30 yada 0 30 kullanırım. Filtrelerim ise Valeo markadır. O yüzden size bol müşteriler dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.