Şimdi Ara

Aracinızı park ettiğiniz yere dikkat edin ! Bursa'da Dev Operasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Aracinızı park ettiğiniz yere dikkat edin ! Bursa'da Dev Operasyon

Merhaba arkadaşlar.
    Bursanın merkezinde Toki etrafında bugun büyük çaplı operasyon yapıldı.
    Sokaklarda , caddelerde otoparklarin parali olmasindan dolayi ben dahil uygun buldugumuz yere parkediyorduk.
    Bugun mahallede en az 200 araç çekildi.
    Fotografta gördugunuz fordun bulundugu yerde benim aracimida cektiler. Benim aracim dubayi tamamen altina almiyordu. Benim araci cektiklerinden sonra yerime gelen Ford kamyonet dubayi altina aldigi icinmidir bilinmez araci cekmediler. Cekici geldi bakti bakti gitti.

Fordun ilersinde de dubalar ezilmis bir bicimde uzerine full araclar cekilmis.
    Yolun karsi tarafinda da durum boyle.
    Benim araç en sonda dubayi altina almadigindan goze batmiş ne kadar üzünç verici...

Bir baska sahit oldugum olaysa Dörtluleri yakip , kontagi kapatip , toki apartmanlarindan hasta kizini almak icin kosturan adamin drami oldu. Cunku kiziyla dondugunde arabasi yerinde yoktu. 20 saniye surmedi arabayi cekmeleri.

Devlet ava çıkmiş bulunmaktadir.

Dikkatli olmakta fayda var

• Dubalari arac park etmesin diyemi koymuslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nizami park yeri işte

• Hiç işlek bir yere de benzemiyor, neyi var ki buranın o kadar araç çekecek. Yeri bilmiyorum ama resimlerden şehir merkezi gibi gelmedi bana.
  • Fascism kullanıcısına yanıt
    abi şaka mı bu , mahalle arası orası gördüğüm kadarıyla, kafayı mı yemiş trafik vakfındakiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: -O-N-U-R-

Dubalari arac park etmesin diyemi koymuslar?

Eskiden park yapilmaz tabelasi vardi. Fotonun birinde diregi duruyo , tabelayi sökmusler. Dubalari sökmemisler , dubalar yerlerde rezil gibi duruyor.
    Bazi dubalar yarim pozisyonda.
    Burda son 4 duba kavsaga , toki cikisina yakin oldugundan yenilenmis buyuk ihtimal.
    Suan ford arac hic bir sekilde trafigi aksatmiyor.
    Kesinlikle ihmalkarlik.

Bir suru arac kaldirdilar. Şoktayiz

• o dubaları park yapılmasın diye koyuyorlar. park yasağı olan yere araç bırakmışsiniz ondan sonra devlet ava çıkmış diyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Bu fotolardan bunu demenize hak veriyorum. Mahalleye gidip detayli fotograflar cekip itirazda bulunacam. Halk olarak herkesin bana hak verecegine eminim

• bak kardeşim aynı şey benimde başıma geldi ilk arabayı yerinde görmeyince gözüm döndü bende burda konu açtım devlet şöyle polis böyle bu soygundur falan bilan zırvaladım.

Şİmdi üstünden zaman geçince ne kadar haksız oldumu anladım.Sonucta parkedilmemesi gerken bir yere koydum.İsparka para vermemek için gittim kaldırımun üstüne koydum adamlar da çekti

Şimdi sizinkisinde de gördüğünüz gibi adamlar park yapmayın die duba koymuşlar.Yoksa can sıkınıstından bu dubalar elimizde boşda durmasın diye konulmuş birşey değil.

Haksızsınız bence gidin parayı ödeyip aracınızı çıkarın
    bu şekilde bizim burada da çok yer var. Bakıldığı zaman mutlaka buraya park edilmemesi gerektiğinin mantıklı bir açıklaması vardır. Ben duba olan bir yere güvenipte aracımi park etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 22 Ağustos 2016; 15:59:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

bak kardeşim aynı şey benimde başıma geldi ilk arabayı yerinde görmeyince gözüm döndü bende burda konu açtım devlet şöyle polis böyle bu soygundur falan bilan zırvaladım.

Şİmdi üstünden zaman geçince ne kadar haksız oldumu anladım.Sonucta parkedilmemesi gerken bir yere koydum.İsparka para vermemek için gittim kaldırımun üstüne koydum adamlar da çekti

Şimdi sizinkisinde de gördüğünüz gibi adamlar park yapmayın die duba koymuşlar.Yoksa can sıkınıstından bu dubalar elimizde boşda durmasın diye konulmuş birşey değil.

Haksızsınız bence gidin parayı ödeyip aracınızı çıkarın

Dostum arka plaka dubaya dokunuyor diye araç cekilmez.
    Kaldirimla bu olay ayni degil.
    Kaldirimdaki araci cekerler anlarim.
    Misal adliyenin onunde bile on cama cezayi kesiyo koyuyo. Bunlarin yaptigi gercekten yanlisti

• Bi de şu yıldırıma uğrasalar şeridi kapatıyorlar bildiğin

• O dubalar senin benim vergimle alınıyor ama sürekli eğiliyor eziliyor üstünden geçiliyor hergün değişiyor beter olunuz
    ayrıca ezileblir duba saçmalık en azından orta sertlikte duba gerekiyor yani çarpında en azından tamponu ezilecek
  • Minübüsün arkasındaki yazı beni benden aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

O dubalar senin benim vergimle alınıyor ama sürekli eğiliyor eziliyor üstünden geçiliyor hergün değişiyor beter olunuz
    ayrıca ezileblir duba saçmalık en azından orta sertlikte duba gerekiyor yani çarpında en azından tamponu ezilecek

Caddeleri, sokaklari otopark yapanlarda beter olsun.
    Eskiden yolda otopark yasakken koyulmuş dubaları orada bırakan belediye beter olsun
    Bu olay benim başima gelmeseydi bu konuyu gorseydim saçma bulurdum.
    Ama emin olun asil sacmalik gereksiz yere arabanin Çekilmesi.
    O arabayi yerinde bulamadigindaki endişeyi tadarsaniz konuyu acmamdaki , sizleri uyarmamdaki amaci anlarsiniz.
    Buyuk sehirlerde park sikintisi yasayanlar bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mucahidkarakus

Minübüsün arkasındaki yazı beni benden aldı.

Onca moral bozuklugundan sonra bile gülümsetti

• Devletin parasi bitti allah bilir milleti sovüşlemeye calisiyorlar.

• Bugün bişi var acemler. Emniyette yolu kavşağı kapamışlar

Fikrim değişmez o dubaları hiçbir şekilde ezmeye hakkın yok yazarsın belediyeye bimer vs. sorunun çözülürse amenna ama parası senden benden çıkan kamu malına zarar veremezsin.
    arabanın çekilmesi ile kurtulmusun belediyenin yerinde olsam direkt mala zarar davası açarım o dubaları ezenlere, ve budavalar görüntüler sabitse genelde tek celse sürüyor sonucu 2000-3000 TL arası adli para cezası ve kararın açıklanmasının 5 yıl ertelenmesi ile son buluyor ve o kişinin sicilinde ( arşiv kaydı olarak ) mala zarar vermeden yer teşkil ediyor. ( ben kaldırıma park edilmemesi için belediyeye başvurarak kaldırma yapılmasını sağladığım çelik duabalrı söken kişi kamera kaydı ile şikayet etmiştim sonucu oradan biliyorum)
    Yani ben yerinizde olsam bu ihtimalide göz önünde bulndurur aracımı uzakta olsa başka bir yere park ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Fikrim değişmez o dubaları hiçbir şekilde ezmeye hakkın yok yazarsın belediyeye bimer vs. sorunun çözülürse amenna ama parası senden benden çıkan kamu malına zarar veremezsin.
    arabanın çekilmesi ile kurtulmusun belediyenin yerinde olsam direkt mala zarar davası açarım o dubaları ezenlere, ve budavalar görüntüler sabitse genelde tek celse sürüyor sonucu 2000-3000 TL arası adli para cezası ve kararın açıklanmasının 5 yıl ertelenmesi ile son buluyor ve o kişinin sicilinde ( arşiv kaydı olarak ) mala zarar vermeden yer teşkil ediyor. ( ben kaldırıma park edilmemesi için belediyeye başvurarak kaldırma yapılmasını sağladığım çelik duabalrı söken kişi kamera kaydı ile şikayet etmiştim sonucu oradan biliyorum)
    Yani ben yerinizde olsam bu ihtimalide göz önünde bulndurur aracımı uzakta olsa başka bir yere park ederim

Artik oraya hayatta arac parketmem. Zate n plastik dubaya ilk defa dokundum icim gitti araca bir sey oldu diye ;)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.