Şimdi Ara

Aracınızda silah veya kesici delici aletler bulundururmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar araçlarınızda kesici delici aletler veya silah veya sopa felan bulundururmusunuz?

Bunlarla ilgili yaşadığınız anılarınız varmı?

• Benim arabada kesici falan bişe yok ama biber gazı duruyor kol dayamada + benim yumruk var balyoz gibim

Bu zamana kadar 2kişi bıcak cekti , biri de kafama baston fırlattı ama sadece bıcagı cekmekle yetindiler

Umarım ne kesici alete ne de karsıdakinin kesici aletine ihtiyac duyarım.
  • 2 ay kadar önce tam önümde seyreden aracın sürücüsü önünde müşteri bulabilmek için çok yavaş giden bir taksiye selektör yaptı...taksici yolu kapatacak şekilde aracını durdurup aracından indi ve önümdeki aracın sürücüsüne saldırdı. adam allahtan camlarını kapalı ve kapılarını kilitli tutuyormuş. yoksa herhalde kafa göz dağılacaktı o sürücünün yerinde ben de olabilirdim diye düşündüm ve kendime biber gazı aldım. şimdi torpidomdan çıkarmıyorum ve buna benzer bir psikopata rastlarsam da kullanırım...gerçi işe yarayıp yaramayacağını bilmiyorum ama tedbirden zarar gelmez

• ben bulundurmazdım geçen akşam binpişman oldum bulundurmadığıma.park ederken kavga çıktı kız arkadaşımda arabada, 2 doğulu arkadaş ettikleri küfürleri anlatamam. o an dedim ulan bi silah olacaktı şurada
  • biber gazı ne ya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

biber gazı ne ya?

göze sıkılır yaşartır hatta ağlatır duman eder dumur eder adamı maymuna çevirir
  • keser sapı var bagajda . çok şükür daha hiç kullanmadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arabada kendimi bulunduruyorum , lisanslı boksörüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ADAC
    Arabada kendimi bulunduruyorum , lisanslı boksörüm.

• Aslında ayıp böyle şeyler ama bizim ülkemizde birşeyler bulundurmaya mecburuz. Aslında bunu trafik kurallarına da eklemek lazım.
    Araçta bulunması gerekenler ;
    1 - Stepne
    2 - İlk Yardım Çantası
    3 - Yangın Söndürücü
    4 - Keser sapı, Levye, Biber gazı v.s.
  • Metal jop var
    Allah kullanmayı nasip etmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tturke -- 31 Ağustos 2006; 11:51:42 >
  • Arabada bi Desert Eagle Şart
  • quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

Aslında ayıp böyle şeyler ama bizim ülkemizde birşeyler bulundurmaya mecburuz. Aslında bunu trafik kurallarına da eklemek lazım.
    1 - Stepne
    2 - İlk Yardım Çantası
    3 - Yangın Söndürücü

+1000 destek
  • yok ya şaka boksör felan değilim , 36 yaşında belinde fıtığı olan çok hızlı fiziksel hareket edemeyecek kadar belinden müzdarip biriyim . Arabada babamdan hatıra kalma jop var , ama anlamadığım jopun üzerinde bir sürü çentik var .
  • quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

Aslında ayıp böyle şeyler ama bizim ülkemizde birşeyler bulundurmaya mecburuz. Aslında bunu trafik kurallarına da eklemek lazım.
    1 - Stepne
    2 - İlk Yardım Çantası
    3 - Yangın Söndürücü

,

• katlanır,kalın tarafı demir,tutma kısmı ele oturcak şeklinde plastik lastikli beyzbol sopası tavsiye edilir...
  • Bir tane bicak ve beyzbol sopasi her zaman kullanima hazir sekilde bekler.
  • Demek ki o jop daha önce kullanıma açılmış. Bak sen baba kullanmış demek ki zamanında
  • aracımda her zaman bulundururum!
    Allah a şükür başıma birşey gelmedi.
    gelirse bacaklara ve ayak kısmına çalışırım

• hocam ne yaptın sen ya
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.