Şimdi Ara

ARACINIZDA ŞARJLI MATKAP BULUNDURUN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
3.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce verildiyse kusura bakmayın arattım ama bulamadım. Bu arada internetin hayırlı olsun gibi
    mesajlara da kapalıyım sakın yazmayın

Arkadaşlar birçoğumuzun başına gelmiştir zamansız akü bitmesi olayı ve çoğu zaman da bizi çaresiz bırakan
    bir durumdur. Çok ilgimi çekti belki birilerinin işine yarar diye paylaşmak istedim iyi forumlar arkadaşlar.

link

Not: İlk defa link ekliyorum umarım başarabilmişimdir. Başaramadıysam diye link kopyalıyorum

http://video.memurlar.net/video/36774/

• takviye kablosu iş görmezmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar abartmaya gerek yok, önceden bakımını yaptırın yeterli, pimapen montajcısı gibi aletlerle dolaşmaya gerek yok.
  • İnternet'in hayırlı olsun.

• Hoş geldin MacGyver
  • Powerbank iş görür mü
  • Boyle endiseleriniz varsa kapasitor alin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şarjlı vidalama ?
    3 yıl önce açıldı
    Şarjlı vidalama tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

O kadar abartmaya gerek yok, önceden bakımını yaptırın yeterli, pimapen montajcısı gibi aletlerle dolaşmaya gerek yok.

çok iyiydi
  • Start/Stop akülerinde şe yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Boyle endiseleriniz varsa kapasitor alin

Benim böyle kaygılarım yok. Ben 6000 km de bir yağ değiştiren.Her türlü bakımda servislerin gerek yok dedikleri parçaları zamanından önce değiştiren birisiyim.Şükür durumum müsait bunu yapabiliyorum.Benim ihtiyacım olduğu kanısına nasıl vardınız acaba.

• Darbeli mi, darbesiz mi?
  • Bu iş için takviye kablosu ve çevreden geçen bir müslüman yeterli..

Not: müslüman lafın gelişi, insan olsun yeter..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

O kadar abartmaya gerek yok, önceden bakımını yaptırın yeterli, pimapen montajcısı gibi aletlerle dolaşmaya gerek yok.

Hocam güzeldi cevabınız.Biz millet olarak bagajlarımızda piknik tüpü,mangal,yatak,döşek taşıyan insanlarız.Bayanlar kozmetik dükkanı yada gardırop gibi kullanıyor araçlarını.Aracında pufidik yastıklar oyuncaklar barındıran insanlar var.Bunların yanında küçük bir alet çantası çok göze batmaz herhalde...

• quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

Darbeli mi, darbesiz mi?

Hocam sen sadece bataryasını şarj et onu al yanına.Darbeli darbesiz kaygın da olmaz ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: otosarrafı

Bu iş için takviye kablosu ve çevreden geçen bir müslüman yeterli..

Not: müslüman lafın gelişi, insan olsun yeter..

Hocam öyle güzergahlar var ki bir Allah'ın kulu geçsin diye beklersiniz.Hele birde gece yolda iseniz bu iş daha da zor.Şehirler arası çalışan arkadaşlara sorun ne güergahlar yollar var.Heryer ist. ank. otobanı gibi değil.Bunu da göz önünde bulundurun lütfen.

• Hocam teknik bilgim yok.O yüzden size bu konuda yardımcı olamayacağım ama ben de merak ettim şimdi.Siz bi araştırıp bizi de bilgilendirir misiniz lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScHeNKii_ScP -- 14 Ocak 2016; 11:19:23 >
  • Araç kia picanto. Muhtemelen küçük bir aküsü vardır.

Şarjlı matkap ise pro versiyon. Fiyatı ve volt değerleri yüksektir.

Yani alacağınız 40 50tl lik bir matkap ile çalıştırmayı denerseniz aracınız da biraz büyük ise sonuç hüsran olur. Ayrıca çoğu matkapın şarjı durduğu yerde bile bitiyor. Uzun ömürlü olmuyor.

Akün bittiği zaman yapman gereken şey ya bir araçtan güç almak, teknik bilgin yok ise bir taksici çağırmak. 20tlye çalıştırıp gidiyorlar.

En son aküm bittiğinde farları açık unutmuşum. O sırada park yeri arayan bir araçtan güç alarak çalıştırdım ve o araç da benim yerime park etti. Çok elzem bir durum değil bence. Akü kablosu bulundurmak daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

takviye kablosu iş görmezmi

Hocam tabiki yeter de biz bu kabloyu dağa taşa bağlayınca işimizi görüyor mu acaba.Oturup birde başka bir araç geçecek diye beklemeyelim :)))))

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim bilgiler için.Videoda dikkat ettiyseniz volt değeri üzerinde yazıyor.12 volt diyor.Bu 12 voltluk batarya max. hangi aküye kadar bu işi görür acaba.

• Bende dalgasına yazmıştım zaten ama satılan akü şarj cihazları var aynı powerbank tipinde aşağıda ki linke bakarsan bildiğin powerbank e takviye kablosu için giriş yapmışlar.
    http://urun.n11.com/trafik-setleri/tasinabilir-sarj-ve-arac-aku-takviye-seti-powerbank-8000mah-P52070352?cid=604001&gclid=Cj0KEQiAq920BRC8-efn57XrotYBEiQAlVlMQ-J6UdOmauICn4dzKYDgi98tvLiPeyrlQ26JgMCzDNUaAqEA8P8HAQ

Aliexpress'e bakmak lazım ben biraz inceleyeyim ucuz bir şey bulursam sipariş edip denerim.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.