Şimdi Ara

Aracında Bod Perde kullanan var mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
4
Favori
38.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: webcin

Cok şık ve kullanılışlı fakat
    1 yil dolmadan sadece 1 yaz gecti ki ozellikle arka perde bariz ağardı kötü gorunuyor ve söktüm malesef...
    Garantiye girermi onuda sormadim...

Çakma mı acaba? memlekette çok düzenbaz var ondan, benim perdelerde tık yok ilk günkü gibi, solma sarkma olmadı, gerçi pek güneşte bırakmadım ondan mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DogrucuMustafa

quote:

Orijinalden alıntı: webcin

Cok şık ve kullanılışlı fakat
    1 yil dolmadan sadece 1 yaz gecti ki ozellikle arka perde bariz ağardı kötü gorunuyor ve söktüm malesef...
    Garantiye girermi onuda sormadim...

Çakma mı acaba? memlekette çok düzenbaz var ondan, benim perdelerde tık yok ilk günkü gibi, solma sarkma olmadı, gerçi pek güneşte bırakmadım ondan mı acaba?

Yok yok cakma degil hepsiburadadan almistim BOD perde...
    Yazı aracim Adiyaman, isparta ve antalya gunesinde gecirdi, ben adiyaman gunesinden supheleniyorum onun icin gunes altinda kalan araclar bence sicaklarda sokun zaten pratik...

• merhaba,

önceden bende 2006 focus II ghia araç vardı. arka camlar fabrika çıkışı perdeliydi ve açılıp kapanabiliyordu. gerçekten de çok kullanışlıydı. şimdi aracı değiştirdim ve mondeo aldım. maalesef D segment araç olmasına rağmen mondeo da arka camlarda perde yok!!

BOD perdeler de focus II deki gibi açılıp kapanabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaziemir

merhaba,

önceden bende 2006 focus II ghia araç vardı. arka camlar fabrika çıkışı perdeliydi ve açılıp kapanabiliyordu. gerçekten de çok kullanışlıydı. şimdi aracı değiştirdim ve mondeo aldım. maalesef D segment araç olmasına rağmen mondeo da arka camlarda perde yok!!

BOD perdeler de focus II deki gibi açılıp kapanabiliyor mu?

Açılıp kapanma olmuyor sabit kalıyor, arka kapı camlarından eller dışarıya dahi çıkarılamaz, kapı camlarında dez avantaj
  • Biraz daha arştırdım ve tam istediğim gibi bir şey buldum üstelik bod perdeden daha ucuz bizim caddy'ye de yaptırabilirim belki bundan

http://www.metaticaret.com/fiyat%20listesi%20perde.htm

Buda montaj aşamaları

http://www.metaticaret.com/perde%20montaj.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirli1713 -- 12 Mayıs 2012; 16:10:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirli1713

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-makarali-cam-perdesi-acilir-kapanir-perde-ciftli-paket-76996494/pasif-ilan/#classifiedTitle

bide şöyle birşey varmış istediğiniz an kapatıp el kol dışarı çıkarabilirsiniz

Bod perde almadan önce bunu kullanıyordum.Kesinlikle bod perde daha kullanışlı.Hem film var gibi duruyor hem aracın içini göstermiyor hemde istediğiniz an camı açıp kapatabiliyorsunuz.Varsın çoluk çocuk kolunu çıkarmasın daha iyi.

Bu linkteki ürünün o koca vatozları zırt bırt düşüyor.İkide bir ıslatıp yapıştırıyorsunuz ve cama leke yapıyor.Onuda geçtim camların alt tarafına vantuzlarını yapıştırdığınızdan camları kapatamıyorsunuz çünkü camla kapı arasına sıkışıyorlar.Yapıştırıcılı cırt cırt olan yeri ise leke yapıyor.

Diğer ürünüde görsellik olarak güzel bulmuyorum daha çok ticariciler tercih ediyor ve onlara yakışıyorda

• quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

quote:

Orijinalden alıntı: izmirli1713

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-makarali-cam-perdesi-acilir-kapanir-perde-ciftli-paket-76996494/pasif-ilan/#classifiedTitle

bide şöyle birşey varmış istediğiniz an kapatıp el kol dışarı çıkarabilirsiniz

Bod perde almadan önce bunu kullanıyordum.Kesinlikle bod perde daha kullanışlı.Hem film var gibi duruyor hem aracın içini göstermiyor hemde istediğiniz an camı açıp kapatabiliyorsunuz.Varsın çoluk çocuk kolunu çıkarmasın daha iyi.

Bu linkteki ürünün o koca vatozları zırt bırt düşüyor.İkide bir ıslatıp yapıştırıyorsunuz ve cama leke yapıyor.Onuda geçtim camların alt tarafına vantuzlarını yapıştırdığınızdan camları kapatamıyorsunuz çünkü camla kapı arasına sıkışıyorlar.Yapıştırıcılı cırt cırt olan yeri ise leke yapıyor.

Diğer ürünüde görsellik olarak güzel bulmuyorum daha çok ticariciler tercih ediyor ve onlara yakışıyorda

Doğrudur, ben sadece alternatif olur diye paylaşayım dedim Aslında en iyisi cam filmi hem rahat hem güvenli ama ceza muhabbeti var tabi, çok merak ediyorum başka ülkelerde de yasak mı acaba yoksa bize mi özel ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

Arkadaşlar bende aracı aldıgımdan beri (9 ay oldu) aklımda bu bod perde işi var. Ancak bitürlü kesin karar verip alamadım hep soru işaretleri oluyor. Acaba dışardan görünüm nasıl duruyor ve arka görüşü engelliyormu? Özellikle arka görüşü çok kapatmasından korkuyorum.

Arka görüşü kapatmıyor,

Eğer sedan araba kullanıyorsanız arka görüş engellenebilir.
    ben bu yüzden arka cama takmıyorum.

Sedan arabalarda arka cam dik değil eğimli oluyor. Bu sebeple görüş zorlaşıyor ama bence Hb arabalarda sorun olmaz.
  • quote:

İşte perdeli aracımız... Tek dez avantajı ÇEVREYİ KİRLETMENİZE izin vermez yediğini içtiğini yolda camdan atan onca öküze Öküz savar gibi olduğundan Bod markasını üretenlere teşekkürler...

Aracında Bod Perde kullanan var mı?

Güzel olmuş bence polisiydi cezasıydı dertsiz tasasız

• Üretici firma bilgileri yok mu?

Daha uygun fiyata alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.SAHİN

Üretici firma bilgileri yok mu?

Daha uygun fiyata alınabilir.

BOD - Batkan Oto Dizayn

Alt sanayi Tepecik Bulv. No:54
    Merkez
    AYDIN
    09100

0.256.211 40 25
    0.256.211 38 38

http://www.batkan.com/
  • quote:

İşte perdeli aracımız... Tek dez avantajı ÇEVREYİ KİRLETMENİZE izin vermez yediğini içtiğini yolda camdan atan onca öküze Öküz savar gibi olduğundan Bod markasını üretenlere teşekkürler...

Gayet güzel olmuş bence...
    Peki montajı kolay mı? Ben sadece arka sağ-sol cam için istiyorum, arka camımda orjinal perde var zaten. Sadece arka sağ-sol cam satış yapıyorlar mı diye sormam lazım. Bir de güneş ışınlarını kesmesi nasıl, yani çocuklar uzun yolda, arkada rahat etsinler diye alıcam ben.

• 3 lü satılıyor, arka camda orijinal perdem var fakat onu kullanmayıp bunu taktığımda cam tamamen kararmış ve perdelenmiş oluyor, Takması çok çok kolay bilmeyen 15dk.takar. Güneşi gayet iyi engelliyor. Trafik ceza vs.derdi yok.
  • Geçen hafta astra H sedan aracıma aldım, materyal gerçekten beklediğimden çok kaliteli, montajı kolay, en iyi yanı da gece ve gündüz arka görüşü engellemiyor, daha önceki araçlarımda orjinal arka perdeler vardı ve arka görüş neredeyse tamamen kayboluyordu. Almamak hata, keşke geçen yaz alsaymışım.
  • Benim perdelerim de 1 yıllık oldu, en ufak bir renk atması vb eskime belirtisi yok.

Oldukça kullanışlı ve iyi görünen bir ürün. Benim gibi orjinal takıntılı kişileri bile rahatsız etmeyecek kadar iyi duruyor.

Olumsuz yanı ise arka koltuktan dışarıyı seyretmeyi oldukça güçleştiriyor, gözü çok rahatsız ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Geçen hafta astra H sedan aracıma aldım, materyal gerçekten beklediğimden çok kaliteli, montajı kolay, en iyi yanı da gece ve gündüz arka görüşü engellemiyor, daha önceki araçlarımda orjinal arka perdeler vardı ve arka görüş neredeyse tamamen kayboluyordu. Almamak hata, keşke geçen yaz alsaymışım.

Nereden ve ne kadara aldığınızı sorabilir miyim?
  • solma bozulma toz çekme devam ediyormu?
  • Konu eski ama araştıran arkadaşlara bilgi olur diye yazıyorum. 2004 VW BORA aracıma bu perdeden aldım. İnternetten çok araştırma yaptım fakat net bir şey yok. Bu konudaki arkadaşların kullandığı marka üzerinden yani BOD marka imalatçısından temin ettim ve araca taktım. Orjinal gibi oldu. Tavsiye ediyorum.
  • Geçen yıl mat gibi aldım, üzerinden 1 yaz geçti ve malesef arka perde bariz bir şekilde ağardı. Çözümü ters çevirerek arka tarafını dışa gelecek şekilde kullanıyorum, orası da bu yaz ağarır artık ne olur sonu bilmem.

Onun haricinde bod perdenin kullanımından çok memnunum...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.