Şimdi Ara

Aracında Bod Perde kullanan var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
4
Favori
38.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • isteyen olursa fotolarıda atabilirm bod perdelerin saygılarımla
  • Film takıntısı olanlar kullansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalim32

isteyen olursa fotolarıda atabilirm bod perdelerin saygılarımla

Rica etsem katabilir misiniz ?
  • yarın nasip olursa atarım fotoları cekmedim inş. yarın hallederim saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: akustika

Ayrıca polis streside yok. Zaten filmli şekilde polis yakalarsa ceza yazınca tekrar tüve gidip 130tl filmsizdir diye muayeneye vermeniz gerekiyor.
    Bu streste bitti. Kullanışlı bir ürün denilebilir.

hocam ben geçtiğimiz şubatta konyada filmden ceza yedim.neyse 140 lira yazdılar ödedim ama filmi sökmemiştim. temmuzda tüvde muayeneden geçtik filme hafif kusur yazdılar.

ağustos ayında ıspartada çevirmede telefonla konuşmaktan ceza yazarlarken aracın trafikten men edilmiş neden filmi söküp trafiğe göstermedin dediler. saolsunlar tekrar ceza yazmadılar ama aracın trafikten men edildiğini öğrendim.evde hemen kendim söktüm ama hala trafiğe gitmedim bakın ben filmleri söktüm diye.

sorum şu tüv e gitmeye gerek var mıki?

• quote:

Orijinalden alıntı: alpergndz

quote:

Orijinalden alıntı: akustika

Ayrıca polis streside yok. Zaten filmli şekilde polis yakalarsa ceza yazınca tekrar tüve gidip 130tl filmsizdir diye muayeneye vermeniz gerekiyor.
    Bu streste bitti. Kullanışlı bir ürün denilebilir.

hocam ben geçtiğimiz şubatta konyada filmden ceza yedim.neyse 140 lira yazdılar ödedim ama filmi sökmemiştim. temmuzda tüvde muayeneden geçtik filme hafif kusur yazdılar.

ağustos ayında ıspartada çevirmede telefonla konuşmaktan ceza yazarlarken aracın trafikten men edilmiş neden filmi söküp trafiğe göstermedin dediler. saolsunlar tekrar ceza yazmadılar ama aracın trafikten men edildiğini öğrendim.evde hemen kendim söktüm ama hala trafiğe gitmedim bakın ben filmleri söktüm diye.

sorum şu tüv e gitmeye gerek var mıki?

Bende aynı civarda koyu filmden ceza yedim fakat cezayı ödeyip filmleri söktüm. Baska bir yaptırım yapılmadı. Aracıda o sekilde sattım bir problem cıkmadı. Şaşırdım bu mesajı görünce.

• corolla 2004 bod perde

Aracında Bod Perde kullanan var mı?

• quote:

corolla 2004 bod perde

İyiymiş baya bildiğin cam filmi gibi duruyor.Kaç liraya aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 19 Eylül 2011; 16:51:32 >

• corolla 2004 bod perde resim 2

• gittigidiyordan aldım bana eve teslim 90tl ve 3 taksit
  • Biiraz tuzluymuş gerçi kaliteli cam filmi çektirmeye kalksan 250TL' den aşağı yapmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 19 Eylül 2011; 16:59:08 >
  • hocam istersen araştır en son bunu bulabildim ama içim rahat artık çünkü ürünü alınca anlayacaksınız gayet güzel bir ürün
  • quote:

hocam istersen araştır en son bunu bulabildim ama içim rahat artık çünkü ürünü alınca anlayacaksınız gayet güzel bir ürün

Evet biraz araştırıp alıcam bende bu üründen güle güle kullanın.
  • güle güle kullanın keşke sürücü ve ynındaki camlarada olsa süper olur... çok hoşuma gitti.

camın inip kalkmasına engel olmuyor değil mi?
  • arka camları istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz ön camlar için yok zaten takılı iken icerisi karanlık oluyor... arka dan gece ışıkları kesiyor
  • Akşam saatlerinde geri manevra yaparken arkayı görebiliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DogrucuMustafa

Perde takıldıktan sonra, tüm camı kapladığından dışarıya birşey atamayanlar için engel... Cam açılır kapanır ama dışarı kısma fiziksel olarak el vs.çıkamaz anlamında idi...

1. Resimler, Filmsiz AMA 2 numara gibi...

http://tinypic.com/view.php?pic=121ct3c&s=7

http://tinypic.com/view.php?pic=30dfnyw&s=7

2.resim İlk günkü (perdesiz) hali, arka ve ön cam farkı için...

http://tinypic.com/view.php?pic=2yzjs75&s=7

Yollar babanınız malı değil tabiki camdan dışarı bir şey atmamanız gerekli...

• quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

Akşam saatlerinde geri manevra yaparken arkayı görebiliyor musunuz?

hocam gece arka görüşte sıkıntı yok rahat gözüküyor bende park senzörü var dn de camdan baktım görünüyor arka takibi cok net değil arkadaki arabayı görebiliryorsunuz
  • Fluence aracıma aldım.
    Arka yolc Yan camlar süper fakat arka camdakinden verim alamadım. Biraz sarktı ve görüşü etkiledi.
    Bende sadece arka cama film yaptırdım.

Benim bundaki amacım tamamen arka koltukta bebek taşımamdan kaynaklanıyor. Perde varken camı aralayabiliyorsun, içeri sert rüzgar almıyor, taş toprak çöp almıyor. Bebek kolunu bacağını çıkaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desoto

Aynen perde işine girdinmi ugrasırsın yaptır 2 numara film hıcbısey olmaz...

+111
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.