Şimdi Ara

Aracında Bod Perde kullanan var mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
4
Favori
38.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: webcin

Geçen yıl mat gibi aldım, üzerinden 1 yaz geçti ve malesef arka perde bariz bir şekilde ağardı. Çözümü ters çevirerek arka tarafını dışa gelecek şekilde kullanıyorum, orası da bu yaz ağarır artık ne olur sonu bilmem.

Onun haricinde bod perdenin kullanımından çok memnunum...

8 TL ye siyah sprey boya ile çözüm olabilir.
  • bende HONDA CıVıC aracıma aldım yanlız arka camın inen kısmına gönderilen tırnaklar uyum sağlamadı sallanıp duruyor.tırnaklar mıknatıslı olduğu için oturtamadım bakalım oraya yapışkanlı bir tırnak gibi bişey yapmam lazım...
    ama şunu söyleyebilirim cam filmi gibi..görünüyor...neredeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.SAHİN

quote:

Orijinalden alıntı: webcin

Geçen yıl mat gibi aldım, üzerinden 1 yaz geçti ve malesef arka perde bariz bir şekilde ağardı. Çözümü ters çevirerek arka tarafını dışa gelecek şekilde kullanıyorum, orası da bu yaz ağarır artık ne olur sonu bilmem.

Onun haricinde bod perdenin kullanımından çok memnunum...

8 TL ye siyah sprey boya ile çözüm olabilir.

kumaşta sprey boya olur mu ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: attci

bende HONDA CıVıC aracıma aldım yanlız arka camın inen kısmına gönderilen tırnaklar uyum sağlamadı sallanıp duruyor.tırnaklar mıknatıslı olduğu için oturtamadım bakalım oraya yapışkanlı bir tırnak gibi bişey yapmam lazım...
    ama şunu söyleyebilirim cam filmi gibi..görünüyor...neredeyse

Tirnaklari artik miknatisli mi yapmislar? Yapistirma olayi yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

...

Olumsuz yanı ise arka koltuktan dışarıyı seyretmeyi oldukça güçleştiriyor, gözü çok rahatsız ediyor.

Bu epey bir olumsuz yalnız. Arkada gidenler için sıkıntılı bir durum.

• H.SAHİN kullanıcısına yanıt
    Hayır, fiyat pahalı.
  • Herkese merhaba,

Ben 2 hafta önce satın aldım bu bod perdeyi yorumları okuyarak satın aldım bende yazayım ki insanlara yardımım olsun istedim;
    öncelikle ürün öyle 100 TL yi hak edecek bir ürün değil bildiğiniz perde! arka camlar çok uyumlu değil oturmuyor çok uğraştım ama hala eğreti duruyor dahası nasıl olduysa sigara deiliği gibi bir delik oluştu arka camda nasıl oldu bilmiyorum daha 2 hafta da ! üretici şirkete mail attım ama ne maile cevap var ne arayan ne soran ! ürün 3 parça zaten arka yan camlar ve en arka cam arka camda ki parça tek parça değil ordatan cırt cırtlı yapıştırmalı ! ürün içeri güneş girmesini baya önlüyor dışarıdan içeri görünmüyor ama akşamda içerden dışarı görünmüyor malesef...Olay bu benim fikrim budur gerisi size kalmış alında demem almayın da...

saygılarımla
  • HB'dan 106.75 TL'ye 1999 Toyota Corolla aracıma aldım. Bu gün kendim montajını yaptım. Montaj dediysem cam ve fitiller arasına aynı zamanda mıknatıs özellikli klipslerini takmak. Arka cam perdesi tek parça ve klips yok. Cuk diye oturdu. Zaten klips falan olsa gereksizmiş. Perde kumaşı kesinlikle piyasada satılan malum ürünlerden çok daha kaliteli ve güneş ışığını kesiyor. Ayrıca camlar filmliymiş gibi aracın içinin görünmesini de engelliyor. Çerçevesi metal ve oldukça sağlam duruyor. Perde katlanmadığı için kocaman fakat ince bir kutunun içinde geliyor. Yİ kargo sapasağlam teslim etti. Klipsler kutunun içinde bir yere yapışık. Kutuyu silkeleyince düşmüyor. Benim gibi paniğe kapılmayın. Bu konuda sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım. Unutmadan araç modeline göre yapışmalı klips li olanlar da gelebiliyormuş.
  • Bu perdenin ne gibi bi yararı vardır? Isınmaya etkisi var mı?
  • Film polis ugrasmamak icin taktirmadim.

Aracim beyaz passat beyaz ici bej, bu bod perdeyi hepsiburadafan kargo bedava 98 tl aldim , filmden ayirt etmek zor , ama onde ben yaniyorum:)

On 2 cama orta film cektircem mecbur, uzun yolda yakiyor beni , polisle dert olursa o anda soker atarim artik :)

Ama perdeleri tavsiye ederim, uzun yolda 1 saat arkada uyudum cok guzel oluyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende hb'den aldım octavia için 5ay kadar önce.arka parça tam oturmuyor amam allahtan ipi tutan bölüme düşmesini engelliyor.onun haricinde hiç bir problemi yok.ceza derdi yok.arkadaki iki kızımda gayet konforlu seyahat ediyorlar.hatta bebek emzirmek için çok ideal,içerisi cam filmi gibi oluyor.

• konuyu hortlatalım..

son dönemde cam filmlerine yağdırılan cezalardan sonra bende bu perdelere yönelmeyi düşündüm fakat camı aralasanız, hatta açsanız bile dışarıyla olan bağlantıyı kestiği için biraz daraltıcı geldi bana..
  • Ben son derece memnunum arka parçanın üst taraftan biraz çıkması ve okula giriş yaparken arkadaki arkadaşların kimliklerini gösterirken sorun olması dışında.

Bir de dışarıya daha net bakmak isteyenler hoşlanmyacaktır arkada oturursa; tabii onu da çıkarması zor olmadığından çok sorun değil.
  • ben Honda CvC marka arabamda yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum.

artıarı

+ cam filmi gibi içeriyi göstermiyor.
    + film gibi olmasada güzel gözüküyor perde olduğu anlaşılmıyor.Bİlmeyen için.

Eksileri
    - dura dura solmaya başladı.siyah renk giderek soldu özellikle arka camdaki perde...
    - dışarıya bakmak büyük sorun.
    -camı açsanda kapasanda, perde her daim engel.
    - dışarıya bakmak için perdeyi çıkarmak gerek , işini bilemeyen biri harala gürele çıkaracağım derse perdeye zarar verebilir.
  • burda ki yorumları okuduktan sonra bende biraz önce sipariş ettim (kargo bedava - KDV dahil 95,00 TL) bakalım derdimize çözüm olacak mı.. Derdim ne görüntü ne başka bişey, derdim oğlum arkada konforlu bir şekilde seyahat edebilsin.. çok sıkıntı olursa kışın söker yaz aylarında takarız.. :)
  • Hocam 95 tl ye batkan dan mi aldiniz?

• Ürünü yaklaşık 2 yazdır kullanıyorum. İki tarafı da ağarmış durumda maalesef. Çözüm olarak ne yapılabilir ?

• bod perdeyi bende tavsiye etmiyorum 3-4 ay içinde soluyor ve görünütüsü kötü oluyor satıcıda solmasının normal olduğunu garantiye girmediğini söyledi..
    benim aldığım firma aydın merkezli bir firma...
    ALMAYINNNN arkadaşlar ...SOLUYORRRR
  • Ben firmayla iletişime geçtim, kumaşlarının artık farklı bir teknolojiyle yapıldığını ve solma gibi bir sorun kalmadığını, istersem solan ürünün fotoğraflarını çekip kendilerine mail yolu ile göndermem halinde %50 indirim tanımlayabileceklerini söylediler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.