Şimdi Ara

Aracın üstüne atılan İzmarit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, dün aracımı kendi apartmanımın önünde yer olmadığından yan apartamnın önüne park ettim.

Sabah işe giderken bir bakayım derken ne görsem beğenirsiniz, Kendini bilmezin biri aracın üzerine izmarit atmış.

Bu insana ne demek ne yapmak gerek Allaha havale ediyorum.

Farzı misal sileceğin oraya bir yere gelse. közünden alev alsa belkide araç yanacak. daha 40ı çıkmadı aracın.

Ne zaman medeni bir toplum olacağız acaba.

Bu sorumsuz davranışlarımız nereye kadar gidecek.

Lütfen yaptığımız hareketlerin sonrasını düşünürek davranalım.

Teşekkürler.

• Saygısız insandan cok bişey yok.. sana denk gelmemesi için bol bol sadaka verip kan akıtcaksın :)
  • İtin biri bizim arabaya da atıyordu camdan sonra baska yere koyduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apartman altındaysa kimse koruyamaz o arabayı
  • Bizim arabanın üstüne soda şişesi mi düşmedi bardak mı patlamadı.. :D

Biraz rahat olun yahu izmaritten ne olacak. Maldır sonuçta o kadar yol yapıyorsun sokakta bırakıyorsun illa ki birşeyler oluyor. Takılmayın bu kadar hasta olursunuz.

Saygılar

• Mutlaka kapalı garaj olmalı,yoksa hangi biri ile uğraşacaksın ki...Halkın seviyesi tamgaz magmaya doğru iniyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Bizim arabanın üstüne soda şişesi mi düşmedi bardak mı patlamadı.. :D

Biraz rahat olun yahu izmaritten ne olacak. Maldır sonuçta o kadar yol yapıyorsun sokakta bırakıyorsun illa ki birşeyler oluyor. Takılmayın bu kadar hasta olursunuz.

Saygılar

hocam o kadar takıntılı değilim esasen.
    geçende gece evime giderken. 1 mt önüme izmarit düştü. kafaya gelse yansa gitti yani.

dediğinizde haklısınız mal sonuçta Allaha emanet bırakıyoruz. ama işte insan olamadık hala ona üzülüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizim üst komşunun kızı babasından gizli camın dışında sigara içiyor. Bir kaç defadır sigara izmaritini arabamın üstünde görüyorum. Geçen gün hanımla haber gönderdim , bidaha sigara görürsem direkt babasına söyleyeceğim.
    o günden beri kesildi :)
  • Senkei kullanıcısına yanıt
    O konuda yüzde yüz katılıyorum, başınıza vs de düşebilir. İnsan gibi beraber yaşamayı beceremedik.

• Bunu bize de yaptilar,sabah araç kaputunun tam ortasında sigara izmariti vardi.

Gecen de arka sinyal lambasini kirmislar. Yurdum insani bir tuhaf.

• sigara atarsın tamamda lamba kırmak nedir arkadaş ya.
  • cam tavana gelse çok daha fena oluyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senkei

sigara atarsın tamamda lamba kırmak nedir arkadaş ya.

Maalesef Hocam.Sarhoş mudur nedir belli değil arkadan vurdu herhalde, gece olmuş bi de.Gelipte söylemedi zaten.Ülkede şeref yoksunu insanlar da var maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tepkimesiz Tepkime -- 6 Şubat 2017; 17:28:11 >
  • Sırf resmini çektiğim 5-6 tane resim bulabilirim bu konuda..

• Oda iyi dini inanışım karşıtı olan bi kaç arkadaş lastiklerin dördünüde paramparça etmişti (Elhamdülillah Müslümanım )

• Yılların ilerlemesine medeniyetin gelişmesinin ters orantılı olduğu nadir ülkelerdeniz

• Aynı durumdan müzdaribim aracı mecbur bırakıyorum sokağa sabah en az 2 izmarit tavanda bagajda yanar halde atılmış diyecek söz bulamıyorum Allah'a havale ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: teneke1236737

Bunu bize de yaptilar,sabah araç kaputunun tam ortasında sigara izmariti vardi.

Gecen de arka sinyal lambasini kirmislar. Yurdum insani bir tuhaf.

Çekemiyor allahsız kitapsız fesatlar.

• Sigara izmaritine can kurban... Geçtiğimiz yaz benim aracımın tavanına bardak fırlatmıştı yaratığın biri... bakın düşmüş demiyorum, apartmanın 20 m ilerisinde duran aracın üzerinde su bardağını bildiğin fırlatmış... Geçmiş olsun, cehalet insanın genlerine işleyince elden bişey gelmiyor maalesef...

düzeltme : yazım yanlışı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematician_01 -- 6 Şubat 2017; 19:45:33 >
  • Hayvanlara yazık oluyor ! bunu yapanlar insan , beyinli yani

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.