Şimdi Ara

Aracın km sini düşürmüşler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2006 model dizel bir araç için anlaştım ankaradan bi satıcı ile.Şimdi uçak biletlerini aldım 2 arkadaş sabah gidecektik lakin km sorgusu yapalım dedik araç 400 binden 200 bine çekilmiş nasıl bir yol izleyelim bilet iptal olmuyor.arayayım söyleyeyim mi yoksa yarın gidip böyl böyle yakasına yapışıp ya iyi bir fiyat indireyim yoksa yol paralarını ödemi diyeyim çıkamadım işin içinden şimdi arasam YÖK gelme diyebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keşke öncesinde km sorgulasaydın adam orjinal mi dedi sordun mu öncesinde konuşurken ?

• Cazibesi kilometresiydi zaten kusuru 7 bin tramer motoru yürüyeni sıkıntısız hiç bir sorun yok dedi

• Öncelikle geçmiş olsun. Sandık motor koyulmadıysa veya gözünün içi gibi bakmadıysa 400000km dizel artık yakıt yerine yağ ile çalışıyordur diye tahmin ediyorum ben. Telefonla uçak firmasını arayıp açık bilete çevirmeye çalışabilirsiniz biletleri başka bir fırsat için.
  • km düşürülmüş bir araç almayın derim. bilet paranız yansın daha iyi. o araçta kim bilir ne sıkıntılar çıkacaktır...
  • Uçak bileti kaç para ki 400 500? Bence değmez ne çıkacağı belli değil hem satarken insanlara dert anlatmasıda var. Birde arabayı kullanırken arabadan soğumak var. Bende antepten araba almak için uçak bileti almıştım ama araba istediğim gibi çıkmayınca siz gibi çok kararsız kalmıştım anlıyorum yani

• Maleseff yasalarımızda hapıs var ama kımse mahkeme ıle ugrasmak ıstemıyor Amerıkda her arac satısında km . ıd. sine aracın ıslenıyor bızde daha basma kalıp oluyor bu ısler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aracın km si fazla gösteriyor.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ara söyle biletimi aldım ama km düşürülmüş şimdi gördüm de zaten cok ADAM ise paranı iade eder
    etmezse allaha havale et gec ugrasma
  • Gitme, aracı da alma. Yanacaksa bilet yansın.
  • Çok kararsız kaldım.Bilmiyorum sanırım gideceğim motoru iyi çıkarsa indirim isterim yapmazsa yol paramı ödeyecek eşşek gibi özellikle sordum ilk konuşmamızda km orijinal dedi.ben uçak biletini takmıyorum ama enayi yerine konulmak zor geldi şuan

• Bilet iptal olmuyorsa ankaradan baska arac bakın.Ankara piyasası canlıdır.

• 8thsin 8 kullanıcısına yanıt
    Hocam dizel araçlar ilginç bir şekilde benzinli araçlardan daha dayanıklı, bakımları düzgün yapılmışsa 600k 700k gidip hala üst kapak açmamış araçlar var.( bu tarz taksilerle çok karşılaştım, sorduğum adamlar bakım yaptırdım o kadar ondan sonrasına bir kere bile arıza çıkartmadı demişti) Tabi km düşüren adamdan her şey beklerim ben o ayrı .
  • Polatlımı

• km istege bağlı birşey. Satıcı 400bin km 'yi gidip 200bin km yapabilir ve aracın ilk sahibi değilse bu konuda hiçbir yasal yükümlüğü de olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben senin yerinde olsam gitmem. veya başka araç bakar onun için giderim. 200 bin km araç ile 400 bin km araç arasında hatrı sayılır performans ömür farkı olur.
    Polatlı ise hiç gitme
  • nereye..
  • bırak biletler yansın, sen yanma..
  • Gitmeyin hocam. Bileti iptal edebiliyorsanız edin.

Madem km’nin düşürüldüğünü biliyorsunuz neden gidiyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Noldu gittiniz mi ? Aldın mi arabayı?

• mAcArTy41 kullanıcısına yanıt
    hocam bende araba bakıyorumda bu aralar km düşürme olayı biraz araştırdım ama nasıl anlaşılıyor tam olarak?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.