Şimdi Ara

Aracın Gazı Bırakmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Birkaç gündür kafama takılan ufak bir sorun hakkında sizlerden bilgi almak istiyorum.Araba boştayken gazı pompaladığımda gazı bıraktığım yerde devir bir süre sabit kalıyor ve yavaş yavaş devir düşüyor. bu neyden kaynaklanıyor acaba? otomatik jikledenmi,tüp beynindenmi yoksa karbüratörle mi bir alakası var? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana kalırsa gaz telini yağlamanız gerekiyor. Aynısı benim başıma geldi yağlayınca düzeldi.
  • boğaz kelebeğini temizletin sorun düzelir
  • surfcasting S kullanıcısına yanıt
    dediğiniz gibi gaz telinde problem olsa pedalda hissetmem gerekirdi.pedal normal bir şekilde kendini geri atıyor.

• acaba hava filtresinden böyle yapıyor olabilirmi? yaklaşık bi 20 bin km dir filtre değişmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tiger28

acaba hava filtresinden böyle yapıyor olabilirmi? yaklaşık bi 20 bin km dir filtre değişmedi.

Hava filtresi böyle bi sorun yaparmı bilmiyorum ama motorun sağlığı için hava filtresini değiştirin. Zaten pahalı bi parça değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiger28

acaba hava filtresinden böyle yapıyor olabilirmi? yaklaşık bi 20 bin km dir filtre değişmedi.

rölantide gaza bastığınız zaman devir düşmüyor bi süre sonra yavaş yavaş düşüyorsa sorunun boğaz kelebeğinden olma ihtimali çok yüksek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet aynen öyle. dediğiniz gibi boğaz kelebeğinden galiba. sanayiye gidip ustaya göstericem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.