Şimdi Ara

Aracın dışında kilitli kalmak???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 34 yaşındayım bunca yıldır araba kullanırım sadece birkere şahit oldum. Bir yakınım anahtarlar üstündeyken araçtan inince dışarda kilitli kalmıştı(20 yıl önce falan sanırım), bunun gerçekten çok nadir olabilecek bir olay olduğunu düşünürken şöyle bir habere rastladım; Birleşik devletlerdeki emergency road service in istatistiklerine göre sadece bu yıl 5 milyon araç bitik aküden 3,8 milyon araç patlak lastikten (bunlar normal kabul edilebilir) amma velakin tam 3,3 milyon araç sahibi ise dışarda kitli kalmaktan dolayı acil yol servisine başvurmuş

3,3 milyon araç sahibi aracının dışında kitli kalarak yol yardımı aramış!!!

Türkiyedeki araç sayısı 18 milyon
    USA de 254 milyon

Orantıyla bizde de en azından bir yıl içinde 235 bin araç sahibi aracının dışında kilitli kalmış olmalı, bence gene de büyük bir rakam ama ben son 20 yıldır hiç böyle bir olayla ne tanıdığım çevremde ne çalıştığım şirkette hiç karşılaşmadım...

Gariplik nerde?

• Orantı biraz yanlış olmuş bence araya onların cenab*tlik payınıda eklemelisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anahtarlar aracın üstündeyken kapılar nasıl kitleniyor onu anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Orantı biraz yanlış olmuş bence araya onların cenab*tlik payınıda eklemelisiniz

• MaTaDoR kullanıcısına yanıt
    Bazı araçlarda güvenlik paketi anahtar çıkarılmadan şöför dışarı çıkıp kapıyı kapatırsa bir müddet sonra devreye girip kapıları kilitliyor. RTE de Mercedes için de kalıp balyozla camı patlatmışlardı ya hatırlasana.
  • Alarm takılan araclar anahtar üzerinde bırakılınca , kilitliyordu.önceki aracımda öyleydi

• degobar kullanıcısına yanıt
    Önceki aracımda bu sistem vardı ama anahtar araç üzerinde takılıysa çalışmıyordu. Araca takılı değil ama anahtar aracın içindeyse kitler tabi. Ben böyle biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    köy için yerden yüksek araç
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oto yıkamacılarda hep anahtar araç üzerinde bırakılıp kapılar kapatılıyor. O zaman alarm taktıranlar yandı.
  • Bazı araçlarda var bu ozellik. Amcamın opel vectra sında da anahtar kontakda iken dışarı çıkmıştı ve kapıları kitlendi. Kapının üst tarafını biraz aralayıp tel ile açmışlardı.

• MaTaDoR kullanıcısına yanıt
    Benim bildigim yıkamacılar anahtar bırakmıyor,dediğim gibi alarmlı uzaktan kumanda vardı anahtar unutunca kilitliyordu

• Bizim araba anahtar icerideyken kilitlemiyor dortluleri yakip ses cikartiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasto_37

Bazı araçlarda var bu ozellik. Amcamın opel vectra sında da anahtar kontakda iken dışarı çıkmıştı ve kapıları kitlendi. Kapının üst tarafını biraz aralayıp tel ile açmışlardı.

Benim hatırladığım olayda da sanki araç opel miş gibi kaldı aklımda gerçi bizim olayda aralık cam da yoktu egzostan girmek zorunda kalmıştık telle...
  • yalnız tabir ilginç. "Dışarıda kilitli kalmak" Sanki girilen yer araç değil de dışarısı gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

yalnız tabir ilginç. "Dışarıda kilitli kalmak" Sanki girilen yer araç değil de dışarısı gibi

evet bence de ilginç ama "locked out of the car" dan çevirince böyle oldu :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.